Ένα γράμμα, χωρίζει την αλήθεια απο τη λήθη.
Ένα γράμμα, ένα πέπλο ολόκληρο.
Printable View
Ένα γράμμα, χωρίζει την αλήθεια απο τη λήθη.
Ένα γράμμα, ένα πέπλο ολόκληρο.
Ευαισθησια ειναι οταν πονας ή οταν νοιωθεις-πονας για τους αλλους?
Η γυναίκα ξεπληρώνει τα χρέη της προς τη ζωή με ένα μόνο νόμισμα: Όχι με αυτό που *κάνει, αλλά με αυτό που είναι…
Αν αναλογιστούμε την ευ-αισθησία σαν ευπάθεια, κάποιος που είναι ευαίσθητος μπορεί να \"πάσχει \" πιο έντονα, απο ερεθίσματα και συναισθήματα ( και δεν είναι καθόλου απίθανο κατόπιν τούτου να αντιδρά έντονα, παρορμητικά ή και θυμωμένα)Quote:
Originally posted by keep_walking
αλλά και να \"συμπάσχει\", οπότε, να νιώθει βαθιά, κάποιον άλλο.
καθε εμπειρια μια πυλη σε εναν νεο κοσμο συναισθηματων ....
Ένα ολοκληρωμένο τέλος είναι προτιμότερο,
απο μια ατελή συνέχεια.
αν πονας μονο για τον εαυτο σου τοτε νομιζω πώς εισαι αναισθητος. ή εγωιστής.Quote:
Originally posted by keep_walking
αν πονας μονο για τους άλλους χανεις νομιζω την επαφη με τον εαυτο σου, οποτε νομιζω οτι κλονιζεται κ το θεμα κατα ποσο δλδ πονας πραγματικα.
Ευαισθησια για μενα ειναι η αυξημενη προσοχη, η ικανοτητα να νιωθεις τον αλλο κ τον εαυτο σου, η ικανοτητα να αντιλαμβανεσαι τί γινεται γυρω σου,στοιχεια, καταστασεις, ερεθισματα που για πολλους μενουν απαρατηρητα.
Ποτέ μη λες ποτέ.
Μερικές φορές ο έρωτας, ακόμη και ο πλατωνικός, για κάποιους ανθρώπους έρχεται κι εκείνοι τον χρησιμοποιούν σαν αντικαταθλιπτικό και τον διαιωνίζουν, ακόμα κι αν έχει στην ουσία σβήσει.
Όταν νιώθω ερωτευμένη, Γίνομαι για τον Άλλο.
Όταν δεν είμαι, Είμαι για Μένα.
Θέλω να είμαι κάποια μέρα ερωτευμένη και να Είμαι για Μένα και για τον Άλλο.
Η Αλήθεια.
Πόση νομίζουμε ότι αντέχουμε και πόση πραγματικά αντέχουμε;
Κι αν η αλήθεια μας δε συμπίπτει με την αλήθεια του άλλου, κάτι που πολύ συχνά συμβαίνει αφού η αλήθεια δεν είναι μοναδική, αν ενστερνιστούμε την αλήθεια του άλλου μηπως προδίδουμε τα πιστεύω μας; Αν ενστερνιστούμε τη δική μας αλήθεια, μήπως βρισκόμαστε σε άρνηση;
Η λογική απάντηση: εξαρτάται από την περίπτωση. Και ποιος είναι αυτός που κρίνει;
Για να αποσπάσει κανείς ένα βαθιά κρυμένο μυστικό που του έχουν αποκρύψει χρόνια ολόκληρα, αναγκάζεται να φορέσει τη μάσκα της ψυχραιμίας.
Κι όταν τελικά το αποσπά, η μάσκα πέφτει και παλεύει να βρει την πραγματική ψυχραιμία που τόσο ψεύτικα φόρεσε.
Η ζωή είναι ένα ασήμαντο επεισόδιο στην πορεία του χρόνου..
living is easy
with eyes closed
Ο χρόνος είναι ένα επουσιώδες μέγεθος στην διάρκεια μιας \"γεμάτης\" ζωής.