Quote:
Originally posted by iberis
το ίδιο θα ρωτούσα κι εγώ!Γιατί κάποιος που δεν παραδέχεται την απιστία του για παράδειγμα να νιώθει φόβο?μπορεί να μην θέλει να πληγώσει τον άλλον (και όχι από φόβο)!
ο φοβος υπαρχει στο οτι δεν εχει την δυναμη να αντιμετωπισει τον εαυτο του, τις επιλογες του, τα θελω του ανα πασα στιγμη.
Για να πας με αλλον, σημαινει οτι καπου ειχες ενα κενο.
Αυτο το κενο αποφασισες να το γεμισεις μονη σου χωρις να το συζητησεις με το συντροφο σου.
Αν δεν θες να μην πληγωσεις καποιον αυτη εισαι εσυ και οχι ο συντροφος σου! Ο λογος ειναι ο γνωστος, να μην φας απορριψη....
Κατω απο ολα αυτα υπαρχει ο φοβος του να τολμας να εισαι ειλικρινης.
Εκεί κολλάει και το καλό του άλλου για το οποίο μίλησα και πριν. Αν και για μένα μετά την απιστία το επόμενο βήμα είναι ο χωρισμός!Για να μην παρεξηγηθώ είμαι κατά της απιστίας και κατά των τρίτων, τέταρτων πέμπτων κλπ προσώπων σε μία σχέση!
εγω δεν ειμαι κατα σε τιποτα.
Ειμαι υπερ του να συζηταω με τον συντροφο μου, να ανιχνευουμε τα θελω μας και εφοσον συμφωνουμε να προχωραμε με αυτα.
Δεν αναγνωριζω καμια ηθικη παρα μονο αυτη που εχω εγω και η συντροφος μου.
Εσυ λες οτι εισαι κατα της απιστιας, αλλα σε πληροφορω οτι λιγα ειναι τα ζευγαρια που δεν το εχουν κανει.
Οποτε το τι λεμε μεχρι το τι κανουμε απεχει καμποσο.
ΕΠισης ξερεις σε ποσα ζευγαρια οταν καποιος πηγε με αλλη, παρολα αυτα εμειναν μαζι επειδη δεν ειχαν αλλες επιλογες??
krino σου έστειλα U2U!Αν δεν το έλαβες σημαίνει ότι χρειάζομαι χρόνο για να εγkλιματιστώ στο forum...
οκ καλο εγκλιματισμο λοιπον!