Ότι έχεις ανασφάλειες και τις βγάζεις, το έχουμε ξαναπεί νομίζω. Η γιατριά της ψυχής σου θα έρθει με δουλειά με τον εαυτό σου. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι. Τώρα αν "ακούσεις" (διαβάσεις) εδώ μέσα άλλα που θα σ' αρέσουν δώσε βάση εκεί...
Printable View
Τι σου ειπα φιλε;
Για πες ποτε νοιωθεις πιο ασχημα ψυχολογικα; Πριν 10 μερες ή σημερα;
Αν επιμείνεις σε 10 μερες θα εισαι ακομα πιο χαλια και παει λέγοντας. Εσυ αποφασίζεις.
Πω ρε Ασιατα, δεν μου αρέσει η αντίδρασή μου γιατί είναι γραφική αλλά στα είπα 100 ποστ πιο πάνω. Κόψτο όσο είναι νωρίς..! Αν ήθελε θα άλλαζε, και για να λέει τα ίδια, δεν θέλει. Αν δεν άλλαξε μετά την πρώτη φορά που της εξηγήθηκες, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα αλλάξει ένα μήνα μετά? Σου είπα κιόλας να τη γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια. Εσύ τώρα μου έκανες και εξομολογήσεις και της έδωσες ακόμη περισσότερη χαρά..Στείλτης εκεί ένα απλό μήνυμα "ευχαριστώ για το χρόνο που περάσμαμε μαζί, καλή τύχη στην ζωή σου" και εξαφανήσου. Μην καταναλώνεις άλλη ενέργεια. Προχώρησε παρακάτω και κάνε ευχάριστα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και όχι μουδιασμένα!!
Ξέρω ότι κούρασα επειδή κι εγώ ο ίδιος πάνω απ' όλα κουράστηκα. Remedy έχεις δίκιο απόλυτο και τα πράγματα είναι τόσο σκληρά όσο τα γράφεις.
Τώρα, πότε ένιωσα πιο πληγωμένος; Νομίζω εχθές. Πριν απλά δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι. Τώρα όμως που είδα την αλήθεια κατάματα με πλήγωσε πολύ. Και κυρίως με πληγώνει το γεγονός ότι η λογική μου λέει ότι πρέπει να φύγω χωρίς δεύτερη σκέψη. Και ακόμα πιο πολύ το ότι ενώ το θέλω να φύγω κάτι με κρατάει. Είναι ανασφάλεια; Δεν ξέρω... Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Κυρίως είναι το γεγονός ότι επένδυσα συναισθηματικά σε ένα άτομο που δεν έπρεπε, τη λάθος ώρα, τη λάθος εποχή. Και περίμενα πράγματα. Πράγματα τα οποία δεν τα βλέπω και δεν θα τα δω...
Ερωτεύτηκα και όποτε τη βλέπω να με κοιτάει στα μάτια το νιώθω. Ξαναλέω εχθές όλα πήγαιναν εκεί. Είχα προετοιμάσει ακόμα και πως και τι θα της πω. Αλλά για κάποιον λόγο ξανααφέθηκα. Σήμερα η ψυχολογία μου είναι όπως η ψυχολογία ενός χωρισμένου. Έχει σημασία αν το είπαμε "επίσημα"; Λίγη έχει... Η ιστορία, όπως εγώ την είχα στο μυαλό μου, έχει τελειώσει. Μου αρέσει; Όχι... Αν έχω αυτοεκτίμηση και αξιοπρέπεια; Έχω όση έχει ένας ερωτικά απογοητευμένος ιδιαίτερα τον πρώτο καιρό. Λίγη.. Αλλά έχω... Με χτυπάει και ο εγωισμός. κάτι το οποίο συνειδητά το είχα αφήσει στην άκρη για να ζήσω αυτό που μου συνέβει στο έπακρο...
Τώρα τα πράγματα μέσα μου είναι πικρά. Σκέφτομαι όλα εκείνα τα καλά και τα όμορφα και με τρελαίνουν. Δεν θέλω άλλο να το παλέψω συναισθηματικά γιατί δεν μπορώ.
Ιδιαίτερα αυτό το "είμαστε σε άλλη φάση" ή το ότι "έχω και άλλες προτεραιότητες" ήταν ξεκάθαρο ΣΤΟΠ. Πλέον δε με απασχολεί αν έχει κουσούρια, αν δε με θέλει, αν δεν της αρέσει το σεξ, αν, αν, αν... Με απασχολεί ότι έπεσα σε μια λούπα σαν πρωτάρης, ερωτεύτηκα και τώρα προσπαθώ να μαζέψω το μυαλό μου και να μη δημιουργώ ελπίδες την ώρα που δεν υπάρχουν. Δεν είναι εύκολη αυτή η διαδικασία και οι περισσότεροι σίγουρα το έχετε ζήσει... Αλλά σίγουρα, όχι, δεν αξίζω κάτι τέτοιο. Και το ξέρω, γιατί έχω ζήσει πολύ όμορφα πράγματα στη ζωή μου.
Θα πρέπει να κάτσω λίγο μόνος. Με τον εαυτό μου. Να τα βρω.. Και αν κάποτε βρεθεί κάτι που να μου γεμίσει τη ζωή ουσιαστικά τότε ας δοθώ ξανά...
Τώρα αν της το πω "επίσημα"; Όχι.. Δεν μπορώ.. Θα απομακρυνθώ.. Και είμαι σίγουρος ότι θα το καταλάβει και δεν θα προσπαθήσει να με ενοχλήσει ξανά. Αν σέβεται έστω και λίγο εμένα δε θα με ενοχλήσει ξανά. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ τι θα γίνει αν μου ξαναμιλήσει. Γιατί δημιουργώ ελπίδες... Και δε θέλω πια... Τα είπαμε, είδαμε τι θέλει ο ένας και ο άλλος και τελικά δε θέλουμε τα ίδια πράγματα. Αυτό νομίζω αρκεί... Κι ας μη μου αρέσει. Όπως δεν αρέσει σε εμένα, έτσι δεν αρέσει και σε εκείνη. Τέλος. Δεν σηκώνει άλλη σκέψη...
Απλά τα επερχόμενα βράδια δε θα είναι εύκολα. Και το ξέρω...
Στα αρχιδια σου..βγήκες μάζι της πέρασες καλα.το έκανες τρεις φορές και τέλος...δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος και ποιος από εμάς δεν έτρεξε πίσω από ένα φουστάνι και ποιος από εμάς δεν πέρασε ότι περνάς εσύ τώρα..ακου Και εμάς τους μεγαλύτερους σε ηλικία του φόρουμ...μάζεψες εμπειρία δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σημαντικό είναι αυτό...η επόμενη θα είναι σαφώς καλύτερη..η ζωή συνεχίζεται..καλή συνέχεια και μην ανχωνεσε καν...
Υ.Γ
Δεν μου απάντησες όμως η φίλη της τελικά ήρθε??ήταν όμορφη???
[QUOTE=SB_;1014503]Για το σοβαρό δεσμό, μην παίρνεις και όρκο.[/QUO
χαχααχααχα.
Εσυ μοα χαρα εισαι φιλε, μην μπερδεύεσαι, ξεκάθαρος ησουν στο τι ηθελες και το ειπες και καλα εκανες. Το προβλημα το εχει η γκομενα, αυτα τα εγω σε θελω αλλα ξερεις κλπ μαλακιες, ειναι κοριτσάκι με μυαλο 10χρονου, οπως υπαρχουν και αντίστοιχα αγοράκια και το κακο ειναι πως νομιζουν οτι ειναι και ώριμοι.
Η ώριμη γυναικα οταν την πετύχεις αναμεσα στο πλήθος και θελει απλα σεξ και καμια κουβεντούλα, για δικούς της λογους τους οποίους δεν σε αφορούν να μαθεις, θα στο πει ξεκαθαρα απο την αρχη γιατι θα σε σεβαστεί, επειδη απλούστατα σέβεται και τον εαυτο της. Η καρχια τωρα που εμπλεξες σαν χαζος απλα της γεμίζεις για λιγο την τρύπια κεναρα που νοιωθει μεσα της, κι αν θες κι αλλες αλήθειες εισαι αυτο που σκεφτεται οταν λεει στις φιλες της, μα τι μαλακες ειναι αυτοι οι αντρες!
Και ειτε θα το ληξεισ αντρίκια τετ Α τετ, ειτε αν τελικα δε το μπορεις ετσι και το αφησεισ να αιωρείται, αστο, αλλα τηλέφωνο δεν θα παρεις και δεν θα απαντησεις, αλλιως θα το μετανοιωσεις.
Το ξέρω.. Και επίσης ξέρω ότι καλά έκανα και της είπα αυτά που ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Γιατί τα ένιωθα.
Όπως επίσης το γεγονός ότι είχαμε αυτή τη κουβέντα με βοήθησε να καταλάβω την κατάσταση. Να τη δω κατάματα. Σήμερα είμαι σχετικά καλύτερα. Πάντα υπάρχουν σκέψεις για το αν και πως θα ήταν αν είμασταν μαζί χωρίς αυτά κλπ αλλά αυτό δεν μπορώ να το ελέγξω. Προφανώς δεν θα την πάρω τηλ. Μου κάνει κακό. Για εμένα έχει τελειώσει. Και θέλω χρόνο να απεμπλακώ από τα συναισθήματα. Αν εκείνη με πάρει τηλ δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Ή αν μου πει να βρεθούμε. Αλλά ποντάρω στο ότι δεν θα το κάνει. Δεν το έκανε πριν. Γιατί να το κάνει τώρα...;
Ρε συ Ασιατα, έτσι όπως σε διαβάζω δύο πράματα καταλαβαίνω. Γυναίκες άντρες όταν υποφέρουμε και όταν δεν ξέρουμε τι θέλουμε τα ίδια κάνουμε. Επίσης γιατί στην συμπεριφορά σου βλέπω κάτι δραματικό και γυναικείο? Μέχρι και εγώ που είμαι drama queen πιο χαλαρά έχω αρχίσει να παίρνω τα φτυσίματα που μου δίνουν...! Τόσο κόλλημα με αυτή τη χαζοβιόλα? Είπαμε βγες, διασκέδασε, ξεκίνα ένα χόμπυ, δες φίλους που έχετε καιρό να τα πείτε, κάνε ένα ταξίδι, διοργάνωσε ένα πάρτυ, βγες και χτύπα ένα γκομενάκι για πήδημα (εκεί να δεις πως θα την ξεχάσεις τη χαζοβιόλα).
Το προβλημα ειναι οτι παραεισαι σχεσακιας.Το οτι εισαι 29 και σ εκανε το 23χρονο να την κοιτας με θαυμασμο ειναι λιγο μεγαλη ηττα φιλε,μαθε απο αυτο το μαθημα και προχωρα.Στα 15 και 20 ερωτευομασταν,στα 29 ερωτες?Συνελθε.Και απ οτι εχουμε καταλαβει εισαι και εμφανισιμος,μην την ξαναπατησεις ετσι.
Ερωτευόμαστε στα 29 αλλά συνήθως οι πιο πολλοί κοίτανε να ρίξουμε κανένα πη...δα συνήθως....τώρα του φίλου μας έτσι του βγήκε έτσι έκανε...στην τελική δεν πέρασε και άσχημα...απλώς αν το χειριζόταν λίγο πιο σωστά θα περνούσε ακόμα καλύτερα...αλλά δεν πειράζει.δεν τρέχει και τίποτα..πάμε παρακάτω...