Originally Posted by
Kostas_14
Έλα ρε συ, απάντησε μόνη της σε ένα ποστ, στο αν είναι σνομπ ή όχι. Δεν είναι μόνο ότι θέλει κάτι ουσιαστικό, όλοι αυτό θέλουμε έναν ουσιαστικό έρωτα και όχι τις εφήμερες σχέσεις, αλλά όταν λες ότι οι άλλοι δεν είναι τόσο έξυπνοι σαν και εκείνη, λες και είδε όλο το ποσοστό των νέων στην ηλικία μας (υποθέτω μαζί και με εμένα), ε τότε κάτι δεν πάει καλά.
Απεχθάνομαι τις γενικούρες και το κόμπλεξ βασικά και πιο ειδικά είναι ακόμη χειρότερο, το να ακούς (εδώ να το βλέπεις), από μια κοπέλα. Εντάξει δεν είμαστε όλοι τέλειοι, αλλά σκέψου, ακόμη και εμένα, με έχει κατατάξει στο μυαλό της, εκεί στο καλάθι των αχρήστων που είναι όλοι οι μαλάκες που έχει δει και θα λέει, "α να άλλος ένας".
Εντάξει της ζητώ συγνώμη, αν την πείραξε το "50αρα και το συνταξιούχος", αλλά μην κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους, αν δεν τους μάθουμε πρώτα. Πχ. εγώ δεν μπορώ να κατηγοριοποιήσω κανέναν/καμία, από εδώ, καθότι η μόνο "επαφή", είναι ο γραπτός ανώνυμος λόγος και δεν βλέπεις εξ'ολοκλήρου τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου.