Quote:
Originally posted by sabb
Παρακολουθώ εδώ και μέρες μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση σε ένα ασυνήθιστο θρεντ που έθεσε η φίλη μας η Μάγκι, οφείλω να ομολογήσω πως η αντιπαράθεση των απόψεων σε ένα θέμα που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον στο τι ορίζουμε εμείς οι ίδιοι τι και πως, στο τέλος τέλος δεν μπορεί να έχει αντικειμενική κατάληξη, όχι τόσο από την επιστημονική πλευρά, όσο από το πως αισθάνεται ο καθένας την σεξουαλική φύση..Αυτό που ο χ αντιλαμβάνεται π.χ. σαν ανωμαλία, για τον ψ αντίθετα είναι η σαρκική μετουσίωση των επιθυμιών του , σε όποια κατηγορία κι αν θέλουμε να κατατάξουμε τον χ ή τον ψ και το αντίστροφο. Η σεξουαλική προτίμηση του καθένα με λίγα λόγια είναι a priori εκτός οποιασδήποτε ταμπελοποίησης ή κριτικής. Η παρενδυσία είναι μια περίπτωση που ένα ποσοστό των αντρών - ίσως σημαντικότερο απ\' όσο πιστεύουν κάποιοι - σε κάποια φάση της ζωής του περνάει, χωρίς συνήθως να αφήνει μόνιμες σεξουαλικές αμφιδρομήσεις. Επίσης στους άνδρες, ερωτογενείς ζώνες - δευτερεύουσες - συγκαταλέγονται : 1. οι θηλές , παρ\' ότι δεν υπάρχει ανεπτυγμένος μαστός κι οι θηλές αποτελούν λανθάσουσα κατάσταση της εξέλιξης του είδους -- 2. Οι πρωκτικοί σφιγκτήρες - ουσιαστικά οι νευρικές εκείνες απολήξεις που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο της αφόδευσης.
Αν λοιπόν σε κάποια στιγμή της ζωής του ο άντρας θελήσει να βάλει σουτιέν, είναι ίσως σε μια φάση που εξερευνά ακόμη το σώμα του..Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, αν το έκανα, θα το θεωρούσα πιθανό να συμβεί μεταξύ 15 και 30, σήμερα που πλησιάζω τον μισό αιώνα το θεωρώ απίθανο, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει..Όσο για το δάχτυλο και την σημασία που ίσως του δόθηκε παραπάνω σ\' αυτό το θέμα, σε κάποια φάση της ζωής μου, όντας νεώτερος με ερωτική σύντροφο που της άρεσαν τα \"παιχνίδια\", σε στιγμή παθιασμένης συνεύρεσης, ένοιωσα το δάχτυλο της να \"εξερευνά\" το \"άβατο\" της σεξουαλικής μου υπόστασης..Αντί να σηκωθώ, να νευριάσω, να την απωθήσω, να μαλλιοτραβηχτώ, αφού είπα από μέσα μου - για ένα και μόνο δευτερόλεπτο - \"ωπ, τι έχουμε εδώ\", συμμετείχα σ\' αυτό που η σύντροφος μου απολάμβανε, όχι βέβαια με ομοφυλοφιλική διάθεση , η \"κρυπτομοφυλική\" όπως διάβασα κάπου στο τόπικ , αλλά με απόλυτη ευχαρίστηση της στιγμής. Η μετέπειτα επεξήγηση της συντρόφου μου , ήταν πως \"έτσι ένοιωσε να κάνει στο οργασμικό της παραλήρημα\", μου άφησε μια αίσθηση ικανοποίησης πως ήμουν ο απόλυτος ερωτικός παρτενέρ , απαλλαγμένος κυρίως από ταμπού που σε άλλες εποχές , ίσως και να μ\' έριχναν στην πυρά...
Η παρενδυσία κατά τη γνώμη μου , δεν είναι ενδεικτικό ομοφυλοφιλίας, όπως και πολλές άλλες περιπτώσεις σεξουαλικών περιπτώσεων σεξουαλικού ερεθισμού, αλλά όχι απαραίτητα σεξουαλικής προτίμησης αντίθετης προς το φύλο..
Το θέμα είναι , η Μάγκι το έλυσε το πρόβλημα της, η μπερδεύτηκε ακόμη πιο πολύ ?
Εγώ νομίζω πως η Μάγκυ πρέπει ήδη αυτή την στιγμή που μιλάμε να τινάζει τα μυαλά της στον αέρα:P