Originally Posted by
elisabet
Ρε συ Γιάννη μας ρωτάς να σου απαντήσουμε ενώ έχεις ήδη αποφασίσει πως δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επικοινωνία που σου δίνει ο νόμος. Τι να προτείνουμε σε αυτό;
Και για να καταλάβω, αν δεν έμπαιναν τα δικαστήρια στην μέση και ο νόμος, εφόσον εσύ όπως λες δεν μπορείς να φύγεις απο κει που μένεις, δεν βγαίνεις οικονομικά για να έρχεσαι συχνά να βλέπεις το παιδί, μπαμπας του σκαιπ είεπς δεν θες να γίνεις....τι θα μπορουσε να σου προσφέρει η γυναίκα σου ως συνεννόηση δηλαδή για να μπορείς να έχεις επικοινωνία με το παιδί;
Αντιλαμβάνομαι ότι το μόνο που θες, είναι τελικά να επιστρέψει η γυναίκα σου και να συνεχίσετε να ζείτε όπως ζούσατε. Ή να έρθει να μείνει στην χώρα που ζεις και να ζείτε ως ξένοι. Αυτό λες; Ε αυτό δεν γίνεται, ούτε μπορείς να της το επιβάλεις. ΚΙ εγώ αν χώριζα και ήμουν σε μια ξένη χώρα χωρίς δουλεια, χωρίς φίλους χωρίς τίποτα, θα ήθελα να επιστρέψω κοντά στους δικούς μου. Εσύ τι λες δηλαδή; Αν ήταν οκ η επικοινωνία σας και μπορούσατε να συνεννοηθείτε, τι λύση θα είχες να της προτείνεις;
Στον ψυχολόγο δεν είπα να της προτείνεις να πάει μόνη της!!! είπα να της πεις, κοίτα έχουμε ένα παιδί εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη, πάμε μαζί σε έναν ψυχολόγο/παιδοψυχολόγο κάτι, να κουβεντιάσουμε και να μας συμβουλέψει πώς πρέπει να φερθούμε απέναντι στο παιδί μας. Δεν χρειάζεται μόνο εκείνη καθοδήγηση για το παιδί, και εσύ χρειάζεσαι. Εσύ μου λες της πρότεινες να πάει εκείνη. Γιατί; Εσύ ξέρεις δηλαδή τι πρέπει να κάνει κι εκείνη δεν ξέρει και χρειάζεται συμβουλές;