Φιλε ακου εμενα λιγο γιατι εχεις χαοθει και βλεπεις φαντασματα, κατσε πηγαινε στους γιατρους και σε ενα ολιστικο που σου ειπα αλλα να εχει διπλωμα ιατρικης, η χαμηλη πιεση και οι λιγοι παλμοι δειχνουν υγεια, οι φλεβες ειναι μπλε αν δε φενοντουσαν θα ειχες προβλημα δεν ειναι ολοι ανθρωποι ιδιοι ουτε θα ζησουν ολοι το ιδιο, εγω δεν ειμαι γιατρος αλλα φιλε πηγαινε σε γιατρους κανε τις εξετασεις και μετα πηγαινε και στον ολιστικο να στα εξηγησει να καταλαβεις πως δουλευουν και τι σημαινουν αυτα που βγαλανε οι εξετασεις εσυ φιλε βλεπεις φαντασματα εχεις τρελαθει για αυτο χανεις και κιλα και οσο ρο σκεφτεσαι δεν αλλαζει και τιποτα μετα απο ολα αυτα που σου ειπα καταλαβες να πας στα επειγοντα. Φιλε εγω δε θα σε ζαλισω αλλο πανε σε ενα ολιστικο γιατρο και μετα μη μετρας τιποτα απλα διατροφη γυμναστικη και να μαθεις να αναπνεεις ας πουμε και οτι αλλο θες αλλα φιλε αν μιλας και λες αυτα πιυ λες μονο να σε κοροιδευουνε ποιος να σε παρει σοβαρα 10 σελιδες παπατζα εχουμε γραψει. Στα επειγοντα τι να κανεις βολτες τι νομιζετε ειναι τα εειγοντα μονο αμα εισαι του θανατα που δεν εισαι γιατι ο καρδιολογος θα το χε παρει γραμμη αμεσως. Ακουμε και ξεκκολα επιτελους ασχολεισου με την υγεια που θες να αποκτησεις και οχι με τα δηθεν προβληματα που πρεπει να ανακαλυψεις.