Μα..
Έχεις πάρει τόσες απαντήσεις από ανθρώπους που ενδιαφερόμαστε και θέλουμε να βοηθήσουμε..
Και εντούτοις συνεχίζεις να πιστεύεις ότι κανείς δε θέλει να σε βοηθήσει?
Γιατί?
Printable View
Μα..
Έχεις πάρει τόσες απαντήσεις από ανθρώπους που ενδιαφερόμαστε και θέλουμε να βοηθήσουμε..
Και εντούτοις συνεχίζεις να πιστεύεις ότι κανείς δε θέλει να σε βοηθήσει?
Γιατί?
Δεν ξέρω δημόσιους φορείς..πήγα κάπου και χρωστάω λευτα ας πούμε .οι δικοί μου είναι τελείως αρνητικοί μαζί μου και δεν είναι οκ
Θέλω να με κατευθύνεται συγκεκριμένα..χθες ας πούμε δεν με πηο ύπνος με τόσα θεματα στο κεφάλι μου και γύρω μου
Να βρεις δημοσιο φορεα. Αιγηνιτειο για παραδειγμα. Αν εννοεις πηγες σε ιδιωτη και εμεινε απληρωτος κατανοητο. Αρα θες σωστη γνωματευση σωστη αγωγη και επαναληψη συνταγων και συνεδριες ατομικες. Δημοσια ψυχιατρεια αθηνα. Παρε τηλεφωνο κλεισε ραντεβου ή πηγαινε. Εμεις χωρις να ξερουμε ακριβως τι χαπια παιρνεις σε ποιες δοσολογιες και για ποια κυριως παθηση οσο και να θελουμε παντα θα υστερουμε σε σχεση με εναν που το σπουδασε.
Σωστη η @Constantly curious .
Επίσης,πέρα από μια γνώμη και ορισμενες προτασεις που μπορούμε να σου δώσουμε,δεν είμαστε ειδικοί για να σε κατευθύνουμε.Ο ρόλος μας είναι υποστηρικτικός.
Εντάξει...
Την γνώμη μου λεω, δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται στην ζωή σου και δεν χρειάζεται να γίνεσαι κατα κάποιον τρόπο "επιθετικός" σου ειπα τοσες φορες να μας μιλήσεις για οτι σε απασχολεί αν θες, γιατροι δεν είμαστε ομως δυστυχώς γι αυτό σου ειπα κ λογο οικονομικου να πας σε κάποιο νοσοκομείο που εχουν ψυχολογο και ψυχίατρο. Δεν πληρώνεις εκει. Κ γω σε νοσοκομείο παω..Αυτα απο μενα αν θες να συζητήσεις κατι εδω θα ειμαι. Κατι αλλο δεν μπορώ να πω
Ευχαριστώ για όλα όλους σας..μάλλον θα το διαγράψω.Δεν μπορώ να βγάλω άκρη