Originally Posted by
Lemonpie5
Όποιος δεν θέλει να παντρευτεί δεν σημαίνει ότι δεν θέλει ούτε απλη σχέση
Μα δεν νομίζω ότι ζήτησα ποτέ κατι εξωπραγματικό
Μου τη δίνει που δεν μπορώ να το έχω πάρα τις προσπάθειες μου
Άλλαξα την εικόνα μου, απαρνήθηκα την προσωπικότητα μου και προσπάθησα να γίνω διαφορετική , έφαγα τζάμπα τον χρόνο μου με άτομα που δεν κατέληξε σε κάτι και με έκαναν να νιώσω χειρότερα
Είναι ασχημο να προσπαθείς κάτι και να μην το πετυχαίνεις.
Όσο για τους φόβους που έχω λογικοί δεν είναι;
Τελευταία νιώθω μια απέχθεια προς το μέρος που μεγάλωσα, τις παλιές μου φίλες και γενικά όλους τους ανθρώπους που μου θυμίζουν την άχαρη εφηβεία.
Μέχρι και τους γονείς μου αποφεύγω ( δεν λέω ότι τους μισώ , προς θεού, αλλά μόνο πισω με πήγαν σε αυτό το θέμα) .ήδη την μητέρα μου την πρόσβαλα και την έβαλα στη θέση της. Ο πατέρας μου δεν ανακατεύεται πολυ αλλά αν πει κάτι , θα τα ακούσει άσχημα και αυτός.
Δεν είμαι επίσης έτοιμη να κάνω μεταπτυχιακό δεν έχω όρεξη ιδιαίτερα και δεν έχω κατασταλάξει πλήρως. Μόνο για να γνωρίσω νέα άτομα και να αλλάξω περιβάλλον σκέφτομαι να το κάνω.
Μερικές φορές προσπαθώ να ξεγελαστω ότι τώρα που θα ξεκινήσω μεταπτυχιακό θα είναι σαν να είμαι σε σχολή στο 1ο έτος και είμαι ακόμα 17-18
Πάλι καλά φαίνομαι για μικρότερη και έτσι δεν θα δείχνω μεγάλη γεροντοκόρη
Δεν ξέρω, προσπαθώ να ξεγελάω τον εαυτό μου με διάφορα παιχνιδάκια για να μην νιώθω καθυστερημένη και αποτυχημένη
Σκέφτομαι πως η ζωή μου ξεκίνησε ουσιαστικά πέρσι, που από τότε περίπου έχω το σώμα που θέλω (κι όσο πάει σχηματίζεται περισσότερο).
Εγώ στην εφηβεία μου αντί για φλερτ και έρωτες ειχα να ταλαιπωρούμαι από μαλακισμενες φίλες, κιλά, σπυράκια και σχόλια από γονείς ότι παχυνα και αν είμαι χοντρούλα θα τρώω χυλοπιτες ενώ ταυτόχρονα σχέσεις είχαν οι όμορφες ( και κάποιες χοντρες αλλά λίγες) . Έβλεπα , λόγω αδερφου και συμμαθητών, οι τα αγόρια ήθελαν και θαύμαζαν τις όμορφες και σκεφτόμουν ότι εγώ δεν είμαι για σχέσεις κι δεν θα με κοίταζε κανείς. Κι τώρα που έγινα όπως θέλω και βλέπω πως έχω την αποδοχή και τα σχόλια ( μόνο για την εμφάνιση βέβαια) αισθάνομαι πως πέτυχα ως ένα βαθμό το στόχο μου.
Εγώ προσπάθησα για αυτή την αποδοχή, δεν την είχα έτοιμη. Ούτε επαναπαυτηκα και άφησα το σώμα μου να χαλάσει όπως πολλες που στηρίχτηκαν στην ομορφιά του προσωπου τους.
Έχω κουραστεί γιατί εγώ συνεχώς προσπαθώ. Προσπαθουσα να είμαι καλή στο σχολείο για να περάσω κάπου και να ξεκουμπιστω , προσπαθώ για τι σώμα και την εμφάνιση μου, προσπαθώ να βγάζω δικά μου λεφτά για να μπορώ να είναι ανεξάρτητη από όσους με γέμισαν κόμπλεξ , μιλάω με άντρες που δεν αισθάνομαι τίποτα μήπως και γίνει κάτι , ε κάπου κουράζομαι!
Βαρέθηκα να μην ανταμειβομαι με αυτό που θέλω.
Επαναλαμβάνω άλλες δεν έχουν κάνει ούτε τα μισά από εμένα