Originally Posted by
Yugi m
Βρε ρεμεντι μου τώρα νομίζω εσύ είσαι εκείνη που είναι άσπρο η μαύρο. Λες αν σε ήθελε θα ήταν μαζί σου, δεν είναι άρα δεν ήθελε. Πρώτη φορά ακούς εσυ δύο άνθρωποι να θέλουν και οι δύο να είναι μαζί αλλά να μην μπορούν για άλλους λόγους.Κυρίως ψυχολογικών του ενός από τους δύο. Η λόγω πρακτικών λόγων.Η ξέρω γω απόστασης? Εγώ το έχω ακούσει αρκετές φορές. Ακριβώς γιατί η ζωή δεν είναι ένα άσπρο μαύρο και τέλος. Υπάρχουν και γκρίζες ζώνες. Δυστυχώς η ευτυχώς, δεν ξέρω.
Επίσης με την δική σου λογική αφού ήθελε τον παντρεμένο τι με ήθελε εμένα? Αντιστρέψω το ερώτημα.
Μια διόρθωση. Ήμασταν μαζί ΚΑΙ όταν ο άλλος ήταν μαζί σπίτι της. Εγώ της είχα πει να το συζητήσουμε λίγο καιρό μετά, αλλά εκείνη γύρισε πάλι σε εμένα, επεδίωκε επαφές, εξόδους και τα λοιπά ακόμα κι όταν ήταν ο άλλος σπίτι της. Πριν γυρίσει στη γυναίκα του. Πριν. Αν ξαναγυρνάνε σε εμένα όταν έφευγε ο άλλος θα σου έλεγα ναι, έχεις χίλια δίκια, μαζί σου. Και σε ρωτάω γιατί γύρισε? Ακόμα κι όταν ήταν ο άλλος σπίτι της και δεν ήταν μόνη. Γιατί αφού δεν με γουστάρε δεν το πάλεψε με κάποιον από τους άλλους που της έκαναν καμάκι. Και μάλιστα μπορούσε να το πάει και καλύτερα. Να μην πει τίποτα για τον άλλον, να πει μενει με τους δικούς της και να είναι εκεί ο άλλος να της κάνει τα ψυχολογικά και να μην νιώθει μονη. Και σε πληροφορω ότι οι άλλοι συνέχιζαν να της στέλνουν όταν γυρνούσε σε εμένα. Δεν της έριχναν φτύσιμο. Είχε άλλους δύο ετοιμοπόλεμους.
Ο παντρεμένος της έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν χωρίζει. Αλλά ενάμιση χρόνο είναι μαζί όσο μπορούν. Δεν παίζει μόνο σεξ, αλλά είναι μαζί.