Originally Posted by
Marilou
Καλημέρα !
Όχι κορίτσι μου δεν είναι ντροπή σου και μην το βλέπεις έτσι .
Και γενικά όταν μιλάμε για ψυχικές ή παθολογικές ασθένειες ή λέξη ντροπή ,ενοχή και γενικά ότι έχει σχέση με ευθιξία δεν έχει θέση να το ξέρεις .
Εστιασου τώρα στην εξεταστική σου να μην σε επηρεάσει και εκεί αυτό το γεγονός και έχεις και από εκεί απωλειες και μόλις τελειώσεις να γίνει σκοπός σου να βρεις την κατάλληλη ομάδα για να σε βοηθήσει όχι μόνο κα πετύχεις τον στόχο σου ,αλλά.ολο αυτό να γίνει τρόπος ζωής σου .
Εγώ είμαι εδώ ότι χρειαστείς ότι συμπαράσταση και να θες να νοιώσεις .Έστω και έτσι !
Να ξέρεις βοηθάει πολύ !Θα ρουφήξεις στην κυριολεξία από παντού ,από όπου σου δωθεί η ευκαιρία την θετικοτητα και την συμπαράσταση !
Ένα σου λέω ,το να αλλάξεις όλη την φιλοσοφία σου πάνω σε αυτό ,το να γίνει τρόπος ζωής μια συγκεκριμένη διατροφή δεν είναι καθόλου εύκολο .
Το μόνο που θα έχεις όταν ξεκινήσεις θα είναι πείσμα και αποφασιστικότητα .
Όλα τα άλλα θα τα αφήσεις στα χέρια της ομάδας σου .
Γιατί έτσι πρέπει να το βλέπεις τους ανθρώπους που θα επιλέξεις ,σαν ομάδα .
Εγω μόνο όταν είδα τους γιατρούς μου σαν ομάδα που σαν κοινό σκοπό είχαν μόνο το καλό μου κατάφερα και τους εμπιστευτικά και το κυριότερο δεν θυμωνα μαζί τους ακόμα και όταν με γκαζωναν στην κυριολεξία γιατί έπεφτα ψυχολογικά και δεν ακολουθούσα το πρόγραμμα .
Να ξέρεις χαιδεματα και καλοπιασματα σε μια προσπάθεια τόσο δύσκολη αφού μιλάμε πλέον για παθολογικές καταστάσεις δεν έχουν θέση .
Όταν ξεκινήσεις θα έχεις κοντά σου άτομα που και να σε στηρίζουν αλλά και να σε μαλώνουν όταν σε βλέπουν να παρεκλεινεις .
Δεν θα τους θυμώνεις , σημαντικότατο και δεν θα αφήνεις όλο αυτό να σε ρίχνει .
Και το κυριότερο κορίτσι μου καλό .
Στο λέω ειλικρινά πετα από πάνω σου αυτό το άγχος ,αυτή την κατάσταση που σου τρώει το μυαλό και την ψυχή.
Στα λέει ένας άνθρωπος που μακάρι να πετούσε και εκείνος όσο ήταν νωρίς το άγχος και την στεναχώρια από πάνω του πριν του εμφανιστεί και ένα αυτοάνοσο που Παρ όλο ότι έχει περάσει καιρός από όλη αυτή την περίοδο ακόμα και σήμερα δεν έχει σταματησει να βγάζει σωματικά και όπως μου είπε πρόσφατα η γιατρός μου ,είχες φτάσει την ψυχή σου στα όρια της και τώρα πλέον και η παραμικρή στεναχώρια θα σου εκδηλώνεται με κάτι σωματικό ...
Κοινός τελείωσαν οι ψυχικές μου αποθήκες και παρόλο που τώρα πλέον έχω μάθει να διαχειρίζομαι καταστάσεις η ψυχή δεν έχει αλλά περιθώρια να αφομοίωση το άγχος και την στεναχώρια σε οτιδήποτε προκυπτει στην ζωή μου και κατευθείαν το σωματοποιω ....
Ετσι απλά ...Για αυτό σου λέω είσαι πολύ μικρή και θα σου πω αυτό που μου λέει η γιαγιακα μου .
Κοριτσάκι μου κράτα και κάτι για μετά ,για την περίοδο που η ηλικία σου και το σώμα σου δεν θα είναι τόσο δυνατά .Κοινός κράτα κάτι για τα 'γεραματα " ,γιατί όταν είμαστε μικροί ούτε καν τα σκεφτόμαστε .
Τώρα σκοπός σου η εξεταστική ,μετά ,σκοπός σου η ψυχή και το σώμα σου και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και το κυριότερο χωρίς πίεση και άγχος .