Το οτι σου απανταω αυτο παει να πει οτι τα εχω βαλει μαζι σου ?Quote:
@Marilou δεν ξερω γιατί τα χεις βαλει μαζι μου δεν ξερω.
Ουδέτερη σταση δεν εχεις. Φόβους όλοι έχουμε. Η ευθυνοφοβία πως μπήκε στη ζωή μας; Το να γράφεις κεφαλαία σε βοηθάει σε κάτι; Γιατι εμενα μου φαινεται περίεργο.
Πεσμου ακριβως κατηγορω τους γκει ας πουμε ή την θρησκεια εφοσον λες οτι δεν εχω ουδετερη σταση ....
Τα κεφαλαια δινουν εμφανση ,αλλο ενα συνηθες φαινομενο εδω μεσα που μονο εσυ το βλεπεις περιεργο ....
Για ποια κοινωνια μιλας Νοτη ?Quote:
Φυσικά και οι παπάδες με αφορούν γιατί με τη στάση τους κρατάνε πίσω την κοινωνία.
Γι αυτη που φοβασαι ο ισιος να μιλησεις ακομα και στην μαμα σου ή στον συντροφο σου για το τι εισαι ?
Αυτο σου λεω και πλαι δεν το αντιλαμβανεσαι και λες μαλιστα οτι τα εχω βαλει μαζι σου .
Αν εσυ ο ιδιος δεν αποδεκτής τον ευατο σου και δεν φοβασαι να μιλησεις και να υποστηριξεις τα θελω σου οι παπαδες θα ειαι το προβηλημα σου ή εσυ ?
Απο λαθος πλευρα πας να ξεκινησεις να το λυσεις ολο αυτο ....
και επειδη βγηκε και ειπε ενας ολα αυτα τα κουλα παει να πει οτι ειναι ετσι η κατσταση και τοποθετουμε και ολο το υπολοιπο στον Καιαδα ?Quote:
Ένας κατηγόρισε τους γκει για τη φωτιά, ένας έλεγε να μας φτύσουν και δεν τελειωνουν ποτε αυτα τα περιστατικά. Και θα αναρρωτιεσαι γιατι δεν ειναι ευκολο να πω οτι ειμαι γκει; Γιατι ανθρωποι επικαλούμενοι την θεση τους στο ονομα του θεου μας λένε αμαρτωλούς και ανώμαλους.
αντε και βγηκε ,ειδες κανεναν να υιοθετεί αυτο τον παραλογισμο ?
Ειδες ακνεναν να τον παρεκκλίνει απο τα καθημερινα του θεματα και να φοβαται να κυκλοφορήσει απο την στιγμη που εχει αποδεκτει τον ευατο του ?
Εισαι αλλου για αλλου και εχεις επιλεκτικη μνημη γιατι αν θυμασαι απο τα πρωψτα ποστ σου ειπα οτι δεν υποστηριζω τους παπαδες,αλλα παλι εθελοτυφλη ..Quote:
Και αυτό που κανεις δεν ειναι ισαποστασικισμός όπως και αν γράφεται, είναι ότι εχεις ξεκαθαρη θεση που δεν παιρνεις και το παίζεις στο κέντρο. Οπότε τις "ιδέες" σου πες τες σε κανενα φορουμ με παπαδες να πάρουν το μερος σου.
Το που θα εκφερω γνωμη θα το κανω εκει που μπορω και ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ...
Ναι τωρα ειμαι θυμωμενη γιατι η μη αποδεκτικοτητα σας και ο σεβασμος σας σε κατι διαφορετικο καθρεπτιζεται μονο σε προσβολες περι ελληνικου λεξιλογιου και τετοια κουλα ..Αυτο και μονο καθρεπτιζει πολλα !Quote:
Εδώ και αρκετές απαντήσεις εσύ εισαι θυμωμένη, δεν ξερω γιατι. Και επειδή με "απειλείς" αρκετά μηνύματα ότι θα παψεις να ασχολείσαι καντο. Σε ευχαριστουμε για τη μεσαιωνική σου θέση, χρειαζομασταν μια ιστορική διάσταση στο θέμα και μας την παρείχες.
Τωρα για το ποιος θιγεται μεσα απο ολο αυτο ,αστο ειλικρινα ..
Οχι εγω παντως γιατι στο ξαναλεω ,θιγμενος ειναι μονο ο φοβισμενος και αντι να εστιαζεις στο πραγματικο σου θεμα που ειναι και η αιτια για να βιωνεις ολο αυτο ,ακομα και αυτο φοβασαι να το αγγιξεις .
Θελεις να ξυπνησεις αυριο και να ζεις σε μια ελευθερη κοινωνία για εσενα ?
Ξεκινα απο τον ευατο σου και ασε εμενα τον γειτονα τον παπα και γενικα οτι σε θυμωνει περαν απο τον ιδιο σου τον ευατο που τον εχεις τοποθετησει σε μια γυαλα γεματη με ψεμα και φοβιες ..
Αν ακουγονται σκληρά ολα αυτα λυπαμαι αλλα ειναι η αληθεια .Αλλα βλεπω οτι εισαι πολυ δυνατος τελικα για να κρινεις τους αλλους οποτε μπορεις να κοιταχτεις και στον καθρεπτη και να δεις και τα δικα σου ουσιαστικα θεματα .
Ολοι αυτο κανουμε και εγω ειχα μια φοβια στην ζωη μου και μεχρι να την δουλεψω και την διωξω μου εφταιγαν οι παντες και τα παντα πλην ο ευατο μου ..
Ετσι και για να επανερχομαστε και στο θεμα σου οπου και εκει μια μεγαλη σου φοβια δεν θες να δουλεψεις και σε φτανει σε σημειο να βγαζεις κακια και θυμο σε αντικειμενα (τα κόλλυβα που σου προσφερε ενας ανθρωπος που νομιζεις οτι δεν αγαπουσε τον φιλο σου )..
Απο αλλου πηγαζει ολο αυτο και αλλου ξεσπας ...