Originally Posted by
Johnx24
Αυτός ο κολλητός μου μου είπε η ομοφυλοφιλία είναι προϊόν του ανθρώπου και δεν υπάρχει στα ζώα,θα σας πω τα παραδείγματα που μου έδωσε λοιπόν παράδειγμα 1ο: Είχα έναν συμμαθητή στο γυμνάσιο ο οποίος τώρα έγινε γυναίκα (δεν έκανε ακόμα εγχείρηση)αυτός στο γυμνάσιο έκανε συνέχεια παρέα με κορίτσια και ήταν κουνιστος που λέμε στο λύκειο άρχισε να αλλάζει την εμφάνιση του ,να φοράει γυναικεία ρούχα και τέτοια.Αυτος μου είχε πει κολλητός μου ότι στο δημοτικό ήταν στρέιτ και τα έφτιαχνε με κορίτσια και τα κορίτσια τον γουστάρανε γιατί ήταν οριμος μάλιστα με ένα κορίτσι έκανε σχέδια για το μέλλον ότι θα την παντρευτεί και θα κάνουν παιδιά και η κοπέλα τον θεωρούσε πολύ άντρα γράφανε τα σχέδια τους για το μέλλον σε ένα τετράδιο και εκεί ήταν και τα γράμματα του συμμαθητή μου που της έγραφε ότι θα σε προστατεύω και θα σε στηρίζω κ.τ.λ.Αυτος λοιπόν ήταν στρέιτ και έγινε γκέι.. Παράδειγμα 2ο: Ήταν μια κοπέλα που γούσταρε έναν νεαρό.Ο νεαρός μια μέρα την βίασε και από τότε η κοπέλα αυτή δεν ήθελε να φοράει τίποτα γυναικείο πάνω της ,έγινε λεσβία και έκανε και τις άλλες κοπέλες λεσβίες πολύ απλά τις άρπαζε με το ζόρι και τις φάσωνε με το ζόρι και έτσι τις έκανε λεσβίες.τώρα έχει σχέση με μια κοπέλα και είναι στο εξωτερικό ,μια από τις κοπέλες που έγιναν λεσβίες έχει ψυχολογικά προβλήματα γιατί την έχει ερωτευτεί ,η μάνα της φέρνει αγόρια στο σπίτι μήπως και καταφέρει να αλλάξει την κόρη της.Επισης ένας παπάς είπε στο φίλο μου ότι ήρθαν νεαροί και του εξομολογήθηκαν πώς έγιναν γκέι και ότι δεν μπορούν να ξαναγίνουν στρέιτ .Τέλος μου είπε πει για τα Σόδομα και Γόμορρα ότι ήταν μια πόλη στην οποία όλοι οι άντρες έγιναν γκέι και όλες οι γυναίκες λεσβίες και ο Θεός έστειλε έναν μετεωρίτη και τους έκαψε γιατί ήταν πολύ αμαρτωλοί .Αυτά έχω να πω πείτε μου την γνώμη σας για αυτα