Originally Posted by
Al_Bundy
Το θέμα έχει κοινωνιολογικό ενδιαφέρον . Αποτελεί και σπουδή στη σεξουαλική ζωή στην ελλάδα. Αν το διαβάζει κάποιος νέος που προβληματίζεται σχετικά με το αν θα φύγει από την ελλάδα, μπορεί να τον βοηθήσει να πάρει τη σωστή απόφαση . Να φύγει δηλαδή για πάντα και να μην κοιτάξει ποτέ πίσω. Μπορεί επίσης να προστατέψει ομογενείς που σκέφτονται να έρθουν στην ελλάδα να πάρουν κι αυτοί τη σωστή απόφαση . Να μην έρθουν ποτέ ξανά. Οπότε θα ήταν χρήσιμες και μερικές επιπλέον πληροφορίες , για να γίνουν όλα πιο σαφή.
Οι φίλες σου , είναι κι αυτές παρθένες 25+ ;;
Θεωρείτε φυσιολογικό να γνωρίζετε άγνωστους άνδρες, να βγαίνετε μαζί τους και να τους δηλώνετε ότι τους βλέπετε φιλικά ;; Δεν έχετε παλιούς φίλους , που να είχε ξεκάθαρα φίλοι, για να βγαίνετε φιλικά ;; Ή γυναίκες φίλες ;;;
Είχα αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση πριν 20 χρόνια. 27χρονη, που χόρευε με σορτσάκι και ξεκούμπωτο ποκάμισο χωρίς σουτιέν , πάνω σε τραπέζι , μου έδωσε το τηλέφωνό της, στις 5.40 λίγο πριν φύγουμε από το σκυλάδικο . Βγήκαμε την επόμενη για καφέ. Ντυμένη πάλι σαν πορνοστάρ, σε ταινία πορνό . Επόμενη συνάντηση πήγαμε για μπάνιο τα δυό μας ! Μέσα στη θάλασσα όταν την αγκάλιασα ... μου είπε ότι είναι παρθένα ... δεν έχει αποφασίσει αν είναι έτοιμη ακόμη να ολοκληρώσει ... και ότι ... με βλέπει φιλικά. Της είπα ότι έχω παλιές φίλες , που τις γνωρίζω πολλά χρόνια και πάρα πολλούς άνδρες φίλους και κατά συνέπεια δεν χρειάζομαι νέους φίλους και σίγουρα δεν χρειάζομαι γυναίκες καινούργιες φίλες. Η κολλητή της, είχε ανταλλάξει στο ίδιο μέρος, το ίδιο βράδυ τηλέφωνα με κολλητό μου και του είπε την ίδια ιστορία (παρθένα, που δεν νοιώθει έτοιμη να ολοκληρώσει αν και ήταν και μεγαλύτερη αυτή). Μετά από 7-8 χρόνια, με τον κολλητό που είχε βγει με την κολλητή της τότε , παντρεμένοι εμείς , μαζί με συζύγους, τις είδαμε , τις δυό τους, σε πολυκατάστημα να πίνουν καφέ, οι δυό τους. Τότε ήταν γύρω στα 35 αυτή που είχα βγει εγώ (και η άλλη, η μεγαλύτερη πλησίαζε τα 40). Προφανώς ακόμη δεν θα είχαν αποφασίσει αν είναι ... έτοιμες να ολοκληρώσουν .