-
Σκέφτομαι αυτό το κομμάτι αφού έγραψα πριν λίγο για το παρελθόν μου, δεν μετανιώνω πάντως για ότι έχω κάνει. Στο κάτω-κάτω έζησα πράγματα που δύσκολα θα τα ζούσε κάποιος και αύριο να πέθαινα ικανοποιημένος από την ζωή μου θα ήμουν. Εκανα όλο το κύκλο, μόνο παιδιά δεν έχω κάνει, αλλά όκ δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα στην ζωή και ουδέποτε ήθελα παιδιά στη ζωή μου...
https://www.youtube.com/watch?v=7iNbnineUCI
-
Ειδα κοριτσι που θεραπευτηκε με φρεντο μετριο με στεβια κι καπνο καρελια ασπρο πρεπει να τα βαλανε στα τσιγαρα τα απλα αυτα που πρεπει δοκιμαστε το ειδα κ μου ειπε οτι πινει αυτον τον καφε και κανει αυτα τα τσιγαρα κι εγω αυτα κανω μονο που πινω σκετο
-
Είμαι σε πολύ πεσμένη ψυχολογική κατάσταση εδώ και αρκετές μέρες. Κόπωση ψυχική και έπειτα σωματική. Αναλαμβάνω να ασχοληθώ με πράγματα που πιστεύω ότι θα μου βελτιώσουν την ατομική μου κατάσταση σε κάπιοιες πτυχές της ζωής ώστε να ανελιχθώ σ' αυτές, κι αυτό γίνεται εδώ και πάρα πολλή καιρό, ίσως χρόνια και με αποτέλεσμα μηδέν. Το μόνο που μου προσφέρει αυτή η ενασχόληση είναι που μου φτιάχνει τη διάθεση ασχέτως ότι με φορτώνει χωρίς να το είχα καταλάβει με κόπωση. Απουιάζουν τα άτομα που θα με ενθαρρύνουν, θα μου συμπαρασταθούν, θα με βοηθήσουν και θα με κατευθύνουν, ιδίως σ αυτές τις πτυχές της ζωής. Νιώθω ότι σε ορισμένους από τους χώρους αυτούς με υποτιμάνε και σε κάποιο βαθμό με εκμεταλλεύονται, κι όταν έχω τέτεοια εντύπωση δυστυχώς δεν πέφτω έξω. Οι ιδεοψυχαναγκασμοί που έχω δεν είναι τίποτα άλλο παρά αναμόχλευση και επεξεργασία τέτοιων περιστατικών από τη ζωή μου ιδίως πιο πρόσφατων. Νιώθω πως είμαι σε μια ατέλειωτη στασιμότητα, κάνω πράγματα όντως κατώτερα μου επειδή αυτή την εντύπωση για μένα μου φόρτωσαν κάποτε ότι δεν κάνω δεν θα τα καταφέρω, ότι είμαι σε μια πορεία χωρίς στόχους.
-
-
Πηρα αναρρωτικη για να μην παιξω μποξ στη δουλεια. Καλη καλή αλλα δεν ειμαι το κοροιδο σας. Αιδώς Αργείοι!
-
Δυστυχωσ στη ζωη καποιοι κανουν το κοροιδο σε καπιουσ εξυπνουσ το θεμα ειναι οτι οι εξυπνοι ειναι κοροιδα σε καπιουσ αλλουσ κι ετσι γινεται ενα μπερδεμα αναλογα με τη θεση που κατεχει ο καθενασ και δε γλυτωνει κανεισ ολοι ειναι εξυπνοι κ κοροιδα αναλογα το αλλο ατομο κι ετσι επερχεται δικαιοσυνη καπωσ
-
Σκέφτομαι ότι πιο πιθανό είναι να κερδίσω το τζόκερ από το να παντρευτώ
-
Δεν πειραζει ανδρεα καλυτερα για σενα
-
Πολύ καλά έκανες που πήρες αναρρωτική. Καλή ξεκούραση και χαλάρωση
-
Εσεισ που ρυθμιζετε αυτο που γινεται ελπιζω να καταλαβατε οτι κατω απο μενα δεν επιτρεπεται να βρισκετε κανεισ κι εννοω και τη συμπεριφορα που ειναι σχετικα καλη δεδομενου οτι με εχουν απομονωσει ολοι
-
Μεγάλη Τετάρτη σήμερα για τους Χριστιανούς και για εμένα... Μεγάλη Παρασκευή! Από τις 3 το πρωί στη δουλειά και θα φύγω το απόγευμα! Μόνο εγώ και η ΔΙΑΣ κυκλοφορούσε στην Ιερά Οδό. Νωρίτερα και από την πρωινή βάρδια των εργοστασίων! Μεγάλη Παρασκευή όπως το λέω!
-
Γεννηθηκα πριν 40 χρονια κι ειμαι σαν κι εσασ μπορω να σασ πω τα παντα για το πωσ θα φτασετε 40 το θεμα ειναι αν θελετε η αν θα μεινετε μεσα δεν υπαρχει καλυτεροσ κ χειροτεροσ εσεισ ολοι ειστε στο ιδιο σημειο κι εγω ειμαι 20 χρονια μετα για αρχη ηλεκτρολυτεσ για αφυδατωση καλη διατροφη κ καφε τσιγαρο και μια παρακληση αν μπορειτε να με προστατεψετε απο τισ αντιδρασεισ μεχρι να σασ τα πω ολα κατανοητα
-
Ασ πουμε για δουλεια αν πατε θα διαπιστωσετε οτι πεινατε και διψατε κατα τη διαρκεια τησ δουλειασ δεν κανει να φατε τσιγαρο καφε για ομιλια κ ηλεκτρολυτεσ για αφυδατωση τα υπολοιπα με τουσ γιατρουσ σασ
-
Οσοι δε δουλεψαν στα 20 στα 40 λενε οτι μπορουσαν να δουλεψουν οσεσ νομιζαν οτι ηταν ασχημεσ 20 χρονεσ στα 40 καταλαβαν οτι ηταν ομορφεσ
-
Ο καμμενοσ σασ δημιουργησε ολουσ προβλημα γτ μονο οι ψυχικα ασθενεισ ειναι ανθρωποι εσεισ ολοι ειστε τερατα εγω ειμαι του στρατου με ενεργοποιουν οποτε θελουν με ενεργοποιησαν για να σασ ξυπνησω ο μητσοτακησ σασ θεραπευσε οι ασθενεισ πλεον ειναι οι φυσιολογικοι ανθρωποι δεν εχουν προβλημα απλα δεν ειναι τερατα εγω ειμαι σαν τουσ σημερινουσ 20 χρονουσ αν τουσ αφαιρεσεισ το ιντερνετ αυτο που γινεται σημερα στουσ 20χρονουσ με το ιντερνετ ειναι πρωτοφανεσ σασ δινουν πληροφοριεσ αλλα δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα γτ ο υπαλληλοσ πρεπει να ειναι ρομποτ δημιουργουν μια πραγματικοτητα καλησ συμπεριφορασ τ υπαλληλου που ο αλλοσ πρεπει να τα εχει πολυ καλα με τον εαυτο του για να σασ βολεψει θα μου πεισ τωρα αυτο ειναι ευρωπη ενταξει αλλα κι ο αλλοσ ανθρωποσ ειναι