Quote:
Originally posted by Remedy
weird
Posting Freak
--------------------------------------------------------------------------------
Registered: 15-12-2005
Member Is Offline
Διάθεση: εξαρτάται
Εστάλη στις 8-7-2009 στις 08:45 PM
Παράθεση:
Originally posted by weird
..
Θα ήταν ανόητο να το δημοσιεύσω για να προσηλυτίσω κόσμο στην οπτική μου, δεν είχα καμιά τέτοια πρόθεση.
Παρουσίασα πολύ απλά την αλήθεια που είδα εγώ να αναδύεται απο τα κείμενα, τονίζοντας αυτά που έκρινα εγώ απαραίτητα.
Ωστόσο, δημόσια είναι όλα, θα ήταν κουτό να επιχειρήσω να παραπλανήσω κάποιον.
Εσύ ξερνάς περισσότερα βοθρολύμματα απο την Πανικούλα, και δεν νομίζω οτι είμαι επιλεκτική στο θέμα αυτό.
Δεν νομίζω οτι το ζητούμενο είναι να στιρμώξει κανείς κανέναν, αλλά και πάλι, όταν γράφεις προκλητικότατα λόγια για το ποιόν της ως μάνας με τον χυδαίο σου τρόπο, είναι λογικό να ξεσηκωθεί, λειτουργώντας εντελώς παρορμητικά. Αυτό βλέπω εγώ Ρεμ.
Οσο για το τελευταίο.... χμμμ... πολλοί ενήλικες, δυστυχώςε έμειναν παιδιά και δεν μεγάλωσαν, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη
.................................................. .............................................
καμαρωσε την συμπεριφορα σου γουειρντ και μαλιστα ως τριτη και οχι ως εμπλεκομενη και εξηγησε μας οι δικες σου αχαρακτηριστες βρισιες που ακριβως εντασσονται και αν θεωρουνται βια η αμυνα και αν ειναι επιτρεπτες οταν κατι σε ενοχλει η οχι και μετα ελα να μας ξαναπεις τις γελοιοτητες που υποστηριζεις για τους αλλους και νομιζεις οτι κρυβοντας το κεφαλι σου στην αμμο, δεν φαινεται η ουρα σου.
εξηγησε μας τωρα ξανα το σκεπτικο σου...χαλαρα, μη ζοριζεσαι..
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΜΕ ΕΔΩ