Originally posted by VelvetUnderground
Quote:
Originally posted by πανος12345belbet ειναι πασιφανες οτι η γυναικα βρηκε τον ανθρωπο της και θα κανει οτι μπορει για να μην τον χασει....
Κρατα οσο αντεχεις μακρυα , βαλε ορους για να γυρισεις πισω , οχι σεξουαλικους η θεματα της σχεσης σας , αλλα αυτα της υγειας γιατι θα σε κανουν καθε φορα που θα σπας και θα θες να την παρεις τηλεφωνο, να λες στον εαυτο σου οτι το κανεις απο αγαπη και οχι απο το παθς σου και την εξαρτηση σου απο αυτην
ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ...
Πολύ σίγουρος παρουσιάζεσαι και μου κάνει εντύπωση, όχι ότι δεν μου αρέσουν οι εμφατικοί άνθρωποι με το θάρρος της γνώμης τους και οι απόλυτοι (έπηξα στους μεσοβέζικους τόσα χρόνια, ειδικούς και μη), αλλά δεν έχω πεισθεί ότι πρέπει να λέω για την υγεία της και όχι για τα σεξουαλικά. Θα φανεί ότι είναι δικαιολογία που βρήκα το πάχος και την υγεία γιατί ήδη ξέρει ότι η ουσία και η αιτία είναι η σεξουαλική μας ζωή, όχι το πάχος. Εκτός αν είναι τόσο χαζή που δεν το έχει καταλάβει, αλλά αυτό δεν το πιστεύω. Ποτέ ως τώρα δεν της έχω γκρινιάξει για την υγεία της, αν το κάνω τώρα και μάλιστα ως όρο θα φανεί φως φανάρι, δεν είναι χαζή. Κυρίαρχος της σχέσης είμαι με μια έννοια αλλά δεν την νοιάζει πιστεύω αν θα φύγω. \'Εχει κερδίσει πάρα πολλά από εμένα, ακόμα και οικονομικά, και άνετα μπορεί να μπει σε μια μακρόχρονη φάση αγρανάπαυσης, να προετοιμαστεί ξανά χάνοντας κιλά ή κάνοντας και άλλα πράγματα και με το \"όνομα\" που της έφτιαξα εγώ να κοιτάξει για το επόμενο \"θύμα\" της όταν έρθει η ώρα. Μην είσαι τόσο σίγουρος, άλλοι ειδικοί μου λένε ότι δεν ξέρουν αν με αγαπάει καν όπως εγώ.