Originally posted by DissolvedGirl
Quote:
Originally posted by πανος12345
Το οτι εχω δεχθει μεχρι σημερα το 33% του διαθεσιμου χωρου μου απο το φορουμ σε προσωπικα μηνυματα απο που φανταζεσαι οτι προερχονται απο τον σηφη η την αφρουλα?
Να σου απαντήσω εγώ, και στα 2 θέματα που προβάλεις.
1) Δεν γενικεύω καθόλου. Ένα σωρό άτομα έχουν δείξει ξεκάθαρα την αντιπάθεια τους στο πρόσωπο σου και, αν τα τσεκάρεις ένα ένα, θα δεις ότι αποτελούν πράγματι την πλειοψηφία των ενεργών μελών του forum.
Δεν το βρισκω καθολου απιθανο γιατι στις ΗΠΑ που απο οτι φαινεται σχετιζεσαι ακομα υπαρχει η ΚΟΥ_ΚΛΟΥΞ _ΚΛΑΝ παροτι εχουν ηδη τον πρωτο μαυρο προεδρο ! Εχεις ακουσει ποτε για τον νομο του Λυντς? Συχνα η επιθετικοτητα οταν ειναι ανεξελεγχτη οδηγει σε μαζικη υστερια! Ηδη εχω δεχθει πολλες απειλες εδω μεσα απο ψυχικα ασθενεις ? αλλους? τι σημασια εχει? Το θεμα μας ειναι αν η απεριοριστη επειθετικοτητα προαγει η εμποδιζει τον διαλογο γιατι αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ
επειθετικοτητα Και όπως είπα και στο προηγούμενο μου post, τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα είτε σε αγνοούν, είτε σε αντιπαθούν. Με αλλα λόγια, έκανα μια γενίκευση που άπτεται πλήρως της πραγματικότητας, απλά είναι δυσάρεστη για το άτομο σου και για άλλη μια φορα, επιλεγεις να το αγνοήσεις και να κρυφτείς πίσω από μια δικη σου γενίκευση \"επιθετικότητας\".
2) Τα δικά μου u2u είναι στο 39%, μονο και μονο επειδή διαγράφω κάθε φορα γύρω στα 5-6 από τη μέρα που μπήκα, οποτε το επιχείρημα σου είναι όχι μονο ανούσιο αλλα και άστοχο.
Η επιθετικοτητα εμποδιζει τον διαλογο και αυτο συμβαινει γιατι δεν διαβαζεις τι γραφουν οι αλλοι αλλα εχεις στο μυαλο σου μονο να αποδειξεις οτι κανουν λαθος.Λες οτι εσυ διαγραφεις τα μηνυματα σου.Με ρωτησες εμενα γιατι δεν διγαρφω τα δικα μου για να εχεις μετρο συγκρισης?
Κανεις δε θα ελέγξει ποτε το ποσα μηνύματα έχεις στο inbox σου, γιατί οι admin σέβονται τη προσωπική αλληλογραφία του καθενός, ακόμα και ως προς το μέγεθος της, και ακόμα περισσότερο ως προς το περιεχόμενο της. Μπορεί κάποιος να σου έστειλε ένα τραγουδάκι,
αν καποιος μου εστελνε οπως λες ενα τραγουδακι δεν ερχεται σε αντιφαση με το οτι θες να αποδειξης οτι δεν με θελουν στο σαιτ? και 15 αλλα μηνύματα να συνεχίσουν τη διαμάχη μαζί σου.
Αν οντως πιστευεις οτι ειναι ετσι μηπως θα επρεπε ο αντμιν να σου μειωσει την επιθετικοτητα με διαλογο και με επιχειρηματα φερνοντας τα πραγματικα μηνυματα στο φως ? Τι παει να πει προσωπικη αλληλογραφια? Το γνωριζεις οτι στα δικαστηρια της Ελλαδας με μια απλη επιστολη μπορεις να αποδειξεις οτι θες ? Το ξερεις οτι ο γραπτος λογος ειναι τεκμηριο ενοχης η αθωοτητας ? Εν προκειμενω πως να υπεαρσπιστω τον εαυτο μου αν δεν επικαλεσθω τα κινητρα της συμπεριφορας μου? Πως θα αποδειξω το πως εμαθα απο αλλα μελη για την Αφρουλα και οτι μπορει να υπηρξαν πολλες αλλες παρομοιες περιπτωσεις? Το γνωριζεις οτι ολα τα στοιχεια που γραφονται στο ιντερνετ ειναι υποχρεωτικο να προσφερονται σε πρωτη ζητηση απο καθε χρηστη απ το νομο?Κανεις δεν ξέρει, κανεις δε θα μάθει ποτε και ο,τι και να ισχυριστείς πως περιλαμβάνουν τα μηvύματά σου, κατά πασα πιθανότητα κανεις δε θα σε πιστέψει.
αν αυτη ειναι η εντυπωση που εχουν και τα υπολοιπα μελη του σαιτ μηπως ειναι ευθυνη του διαειριστη να σας ενημερωσει οτι ειναι λαθος πεποιθηση?
Και τέλος, επί του θέματος στην κυριολεξία.
Επιτελους! Η δικη μου μορφη επιθετικοτητας Ίσως ο τίτλος του θέματος αυτού εδώ που άνοιξες να είχε περισσότερη επαφή με την πραγματική διάσταση του προβλήματος αν έλεγε \"Γιατί είναι επικίνδυνο όπως έχει σήμερα το forum απέναντι μου\".
Δεν με εκπλησει παλι καθολου οτι βλεπεις τον κοσμο μονο με τα δικα σου ματια.Αυτο που με τρομαζει ειναι οτι αν καποιος θελει να σε βοηθησει πρεπει να εχει τις γνωσεις και τις ικανοτητες να μπει μεσα στο μυαλο σου και να σε βοηθησει να αλλαξεις μονη σου σκεψεις και γνωμη και αυτο δεν ειναι ουτε ευκολο , ουτε αντικειμενου αυτου εδω του φορουμ Γιατί αν εξαιρέσουμε τα δικά σου θέματα η σε όσα συμμετέχεις με το γνωστό σου αντιπαθητικό στυλάκι προκαλώντας αναταραχές, στα υπόλοιπα θέματα
να μια ακομα κλασσικη αυτη τη φορα εκδηλωση επιθετικοτητας οταν εχεις χασει εντελως την αισθηση του που ακριβως κανεις αυτο το διαλογο!όπου δεν υπάρχει ίχνος σου, επικρατεί ηρεμία, εποικοδομητικός διάλογος και πραγματική βοήθεια.ερωτηση και αν μπορεις βρες μονη σου την ηρεμια του πνευματος και της ψυχης για να επικοινωνήσεις μαζι μου και να μου απαντησεις .
Αυτο εδω το μικρο κοματακι εικονικης πραματικοτητας ειναι μια σταγονα στον ωκεανο του φορουμ....αν οπως λες
\"όπου δεν υπάρχει ίχνος σου, επικρατεί ηρεμία, εποικοδομητικός διάλογος και πραγματική βοήθεια\"
εσυ γιατι χολοσκας και ασχολησαι με την σταγονα και χανεις την θαλασσα?Τι ειναι αυτο που σε εμποδιζει , οταν νοιωθεις την αναγκη να βγαλεις την επιθετικοτητα σου πανω μου οπως κανουν αλλωστε και πολλοι αλλοι να καταλαβεις οτι παραβιαζεις την δικη μου ελευθερη αποψη η επιθυμια να μπορω να επικοινωνησω μονο με αυτους που δεχονται τους ορους που βαζω....
Ξαναλέω, και συνειδητοποίησε το. Η επιθετικότητα προς το πρόσωπο σου δεν είναι μια προβληματική τάση της κοινωνίας. Είναι εσύ.