καλημερα κιπQuote:
Originally posted by keep_walking
Οχι την πατησε ο Διογενης...θα ξενερωσε ασχημα lol.
Μια ζωη τρελλα αυτος με τα φαναρια και τα κερακια lol....τι το ψαχνει.
Αρκει να μη φτανουμε στην υπερβολη Πανο...καταλαβαινεις τι εννοω τωρα?
καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις...
Μοιαζουμε καπου οι δυο μας
Ξερεις πως ανακαλυψα την σοφια αυτου του γνωμικου του Διογενη? Απο αναγκη Κιπ....Τυχαια...Βρεθηκα μια μερα φορτωμενος ερωτικη προδιαθεση , μπροστα σε μια γυναικα που
μου προκαλουσε ακριβως τα αντιθετα συναισθηματα οταν την εβλεπα.....ημουν πολυ μικρος και μολις ειχα βγει απο ενα τσονταδικο σινεμα..
Η πρωτη μου σκεψη ηταν να σηκωθω και να φυγω...
Αλλα μετα θυμηθηκα αυτο το γνωμικο του Διογενη που το καναμε μαθημα στο σχολειο...
Και τοτε πειπα στον εαυτο μου , αυτα που ειχα διαβασει στον Ζορμπα του Καζαντζακη....
\"Ο θεος θα με τιμωρησει γιατι αφησα μια χηρα γυναικα να με περιμενει μονη το βραδι....\" Ντραπηκα να φυγω κιπ!
Σκεφτηκα πως αν οντως ηταν τοσο αποκρουστικη , το χειροτερο που θα μπορουσε να γινει , θα ηταν να μην ολοκληρωσω και να χασω τον οβολο που τη εδωσα και να σηκωθω να φυγω...
Απο εκεινη την ημερα αλλαξε η ζωη μου κιπ...
καταλαβα οτι οι αισθησεις μου δεν ελεγχουν την παρορμηση μου....αλλο το ενα και αλλο το αλλο....
απ κεινη την ημερα επαψα να βλεπω τις γυναικες σαν ζωντανες θεες , αλλα σαν ανθρωπους με σαρκα και οστα σαν και μενα...
αρχισα να παιρνω και να δινω ηδονη μεσα απο την σχεση μου μαζι τους και οχι με το μυαλο μου....
μεχρι εκεινη την αποφραδα ημερα , δεν ειχα καταφερει καν να φιλησω στο στοα το κοριτσι μου που ηξερα [ηξερα?] οτι επρεπε να μεαγαπουσε γιατι βγαιναμε εξω κρυφα απο τους γονεις της...
ομως οταν ερχοτανε η στιγμη να την φιλησω , φοβομουνα μηπως δεν της αρεσει και σταματουσα εκει...
Περασα 10 χρονια με αυτη την γυναικα αλλα δεν ημουν ο πρωτος ανδρας της ζωης της , γιατι δεν ειχα στο μυαλο μου αυτα που απεκτησα αργοτερα μετα την μυηση στην σοφια του Διογενη