Εγώ ψηφίζω olga ως το νέο μέλος με την καλύτερη διάθεση και την πιο πετυχημένη προσπάθεια να μας κάνει να χαμογελάμε που και που εδώ μέσα! Χρειάζεται και πολύ μάλιστα!
Μπράβο ρε ολγάκι!
Printable View
Εγώ ψηφίζω olga ως το νέο μέλος με την καλύτερη διάθεση και την πιο πετυχημένη προσπάθεια να μας κάνει να χαμογελάμε που και που εδώ μέσα! Χρειάζεται και πολύ μάλιστα!
Μπράβο ρε ολγάκι!
Νά σαι καλά anwnimi μου! :D Ότι μπορώ κάνω........
................σε λίγο θα φοριέμαι και στο δεξί σαν κόσμημα! :D
Λοιπόν αν μαζέψω και άλλους ψήφους κατεβαίνω ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!!! ΤΕΛΟΣ!!!;)
ολγα!!!ολγα!! ολοι μαζι!!!!!
Μα τί γίνεται? πολλούς οπαδούς έχω αποκτήσει εδώ...μπαα.....:D
χι....χι τελικά θα κατέβω κοινοβούλιο!!! Αφήστε που όλοι οι βουλευτές θα γελάνε για μήνες...........
Δεν έχω και τόσες πάνες ακράτιας, όχι τίποτε άλλο!!!:P
ΤΟΣΗ ΚΑΤΟΥΡΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ...ΜΟΥ ΛΕΤΕ???:P
:))))
Λές Δανάη ε?:P:P Τώρα με άγχωσες ...πρέπει να κάνω δημόσιο διαγωνισμό για καθετήρες!!!!!!!!!
Ανώνυμή μου, με τις επώνυμες θέσεις σου.......χαίρομαι που σου φτιάχνω το κέφι σου και τη διάθεση ολονών εδώ!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!
Παρόλα τα ψυχολογικά μας disorders πιστεύω ότι όλοι εδώ είμαστε ιδιαίτερα πνευματώδης τύποι και αρκετά ευαίσθητοι στις όποιες κοσμικές αλλαγές.
Εκτός των άλλων μυρίζομαι ότι τα αντράκια του forum έχουν ανεβασμένη τη σεξουαλική τους λίμπιντο!!!:P:P
ΑΧ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΤΕ!!!:D:D
Λες Δανάη μου ε?
Μα πραγματικά το πιστεύω......;)
;)
Αντωνη μου πως εισαι?..... χρονια και ζαμανια...... μου λειψες....
xa χα...ειχα αρκετο καιρο να μπω στο φορουμ...πως ειστεεεε?
αυτον το καιρο ετρεχα πανικοβλητος και ετσι ξεχνιομουν να μπω στο φορουμ.εχω χασει αρκετα επεισοδια και πρεπει να κατσω αυριο κανα διωρο να διαβασω αυτα που εχω χασει και να απαντησω και εγω αφου και εσεις απαντατε σε μενα χε χε...ειμαι πολυ χαρουμενος που γραφω αυτην την στιγμη...πως ειστε?πειτε μου νεα σας...μου λειψατε...
Έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς περίπου πόσο υπολογίζονται τα ζαμάνια?Quote:
Originally posted by Adzik
Αντωνη μου πως εισαι?..... χρονια και ζαμανια...... μου λειψες....
Dr A\'dam The Netherlands
Tot Ziens...
ΑΝΤΩΝΑΡΑ ΜΟΥ ΜΩΡΟ!!!!!!! Μου έλειψες βρε!!!!!!!!!:D Αχ αυτό το τρέξιμό μας........Είσαι καλά???
Ναι έχουμε σίγουρα νεώτερα! Μπήκαν νέα και δημιουργικά μέλη και η διάθεση είναι όσο μπορούμε θετική προς την ίασή μας.....χι...χι
Περιμένω νέα σου...Και χαλάρωσε λίγο ρε......καλοκαίρι είναι....
ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ!!!!;)
Γεια σου Αντωνάκη!!!!!
πως περνάς;;;είσαι καλά αυτόν τον καιρό;;; κάνεις πράγματα;;; η διαθεσή σου;;;;
σου εύχομαι να είσαι καλά και να περνάς ακόμη καλύτερα!!!!!!
πολλά φιλιά!!!!!!
η διαθεση ειναι καλη και σταθερη και αυτο με κανει πιο αισιοδοξο ακομα...to remeron με εχει βοηθησει αρκετα σε αυτο...coma εσυ τι κανεις?ολγακι?παιδια χασαμε την δαναη η μου φαινεται?που χαθηκατε ολοι βρε...
Μικρό μου εγώ εδώ είμαι......:):)
Θα το διαπιστώσεις και από τις απαντήσεις μου στα μηνύματα των μελλών....... Οπότε πώς λες ότι χάθηκα?
Χαίρομαι που νιώθεις καλά!!:):) Και εγώ παρόλο που έχω πήξει στη δουλειά είμαι οκ.......
Μη χαθούμε μωρό.......;);)