μονο μην πεις σκασε και κολυμπα λολ...ναι ξερω αλλα δεν παω ηρακλειο κολυμπωντας χαχαχα...ασε εχω ενα καρο προβληματακια.
Printable View
μονο μην πεις σκασε και κολυμπα λολ...ναι ξερω αλλα δεν παω ηρακλειο κολυμπωντας χαχαχα...ασε εχω ενα καρο προβληματακια.
εεις παει κιπ ποτε στην Πρεβελη? στο Ρεθυμνο?Quote:
Originally posted by keep_walking
Nα αναρωτιομαστε αν το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο?(φιλοσοφικο)
Να το φαμε?(πρακτικο)
Να γεννησει κλωσσοπουλο?(κυκλος ζωης)
Να γινει σαν ενεργεια που δεν χανεται ενα με το συμπαν παλι?(αυτο δεν ξερω τι ειναι)
Η weird εχει παει για διαβασμα.
Η ωραιοτερη παραλια και περιβαλλον που εχω δει στην ζωη μου
σου μιλαω! Αν ειχα εστω λιγα χρηματα θα πηγαινα εκει και δεν θα εφευγα ποτε ξανα στην ζωη μου....
Ρεθυμνο εχω παει...αν πηγαινα τωρα θα περνουσα καλυτερα παντως....λογω του οτι ξεπερασα ορισμενα πραγματα.
παρτα μαζι σου κιπ!Quote:
θα τα λυσεις αν βρεις λιγη γαληνη γυρω σου αναμεσα στα φοινοκοδεντρα το ποταμι , την λιμνη και το απεραντο γαλαζιο
Τυχεροι που ειστε οσοι μπορειτε να ζειτε στην πιο ομορφη Χωρα του πλανητη με τους χειροτερους ισως και πιο τρελαμενους κατοικους που μας εκαναν την ζωη μας δυσκολη εστω και αθελα τους!
στην Πρεβελη εχεις παει?Quote:
Ρεθυμνο εχω παει...αν πηγαινα τωρα θα περνουσα καλυτερα παντως....λογω του οτι ξεπερασα ορισμενα πραγματα.
εμ ναι ωραια τα λες...μακαρι να πηγαινα...παραλια...φοινικες ...ενα κοριτσι αγκαλια lol...αλλα βλεπεις no money,δουλεια να τρεχει με ξεφρενους ρυθμους αυτη την εποχη...πνιγηκαν αν φυγω τωρα,υποχρεωσεις τεσπα..το χειμωνα θα δουμε τι θα κανουμε.
Πρεβελη οχι....ηρεμησα πολυ τωρα αγαπω ολο το κοσμο λολ
Να οργανωθω και θα πηγαινω πολλα ταξιδια.
οργανωσου λοιπον και κρατα αυτο το ονομα στο μυαλο σου κιπ!Quote:
Να οργανωθω και θα πηγαινω πολλα ταξιδια.
Πρεβελη.... ξερεις πιστευω πολυ στους στοχους...
καθε φορα που βλεπω ενα βουνο απο ανυπερβλητα ποβληματα να με πνιγουν φευγω νοερα , ταξιδι ονειρικο, αλλα θεραπευτικοτατο εκει οπου η ψυχη μου ηθελε να με παει....
τωρα για το κοριτσι αγκαλια ....
και με την γατα μου συντροφια , με ενα μακρυ λασσο για να μην την χασω , καλο θα μου κανει να ξερω οτι της προσεφερα μια γευση απο τον παραδεισο....
εσυ παντως θα εχεις σιγουρα συντροφια , γιατι εισαι αγαπητος στους αλλους , ενω εγω ηθελα να ειμαι αγαπητος ,
μοναχα στην συνειδηση μου....
μα και ολος ο κοσμος σε αγαπαει κιπ....Quote:
Πρεβελη οχι....ηρεμησα πολυ τωρα αγαπω ολο το κοσμο λολ
αυτο σε κανει μοντερειτορ σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης...οι αγραφοι κανονες ....
Γιατι είναι μαύρη η ψυχή σου?Quote:
Originally posted by πανος12345
εχεις δικο παραξενηQuote:
Originally posted by weird
Καλημέρα Πάνο.Quote:
δεν εγραψα να τις χαλασεις αλλα να τις φας η να τις δωσεις σε αυτους που τις τρωνε με ανταλλαγματα...Quote:
Πάνο,
δεν πρόκειται ποτέ να χτίσω οικοδομή μετά απο αυτά.
Οχι για κανέναν άλλο λόγο, δεν θέλω να χαλάσω φωλιές χελιδονιών :PPP
Αιντε ας χαλαρώσουμε λιγάκι.
υγ. παραδέχεσαι λοιπόν οτι το επικινωνιακό είναι μια ατέλεια σου ε?
χμμμμ...
Ειδες γιατι λεω οτι ειμαι σκραμπας στην επικοινωνια?
Αν τις δώσω κάπου με ανταλλάγματα, θα χάσουν τον λειτουργικό προορισμό τους, πράγμα που για εμένα ισοδυναμή με το να τις \"χαλάσω\".
Οσο για την επικοινωνία, αν μάθεις να αποχωρίζεσαι για λίγο την σκέψη του να έχεις τον έλεγχο των πάντων, πιστεύω θα βελτιωθείς σημαντικά ;)
αλλα το μονο που λειτουργει σημερα καλα σε μενα ειναι η σκεψη μου!
το σωμα μου ταλαιπωρημενο και η ψυχη μου μαυρη σαν καρακατσα ...
αυτο επιδιωκω προσωπικα μεσω της επικοινωνιας !
την ψυχη μου θελω να ποτισω λιγο χαρα νοιωθοντας οτι ολα οσα εκανα δεν θα πανε χαμενα αλλα θα βρω τροπο να τα μεταδωσω σε αλλους ...
εχεις τελος δικιο οτι οι χελιδονοφωλιες μπορει να \"χαλασουν\" αν δεν τις συσκευασεις σωστα ...
πριν απο πολλα χρονια μια δανεζα φιλεναδα μου μου εγραψε ενα γραμμα που αργησαν να το καταλαβω
μου εγραφε οτι δεν θα ερθει να με δει στην Κερκυρα , γιατι επρεπε να αγορασει καινουργιο ψυγειο!
Το πιο καριβο πραγμα στις Βορειες χωρες ! καθαρη πολυτελεια !
Ομως μια μερα μια που ειπαμε τοσα και τοσα πηγαινε σε ενα κινεζικο και δοκιμσε την! ισως γινει αιτια να μαθεις κατι διαφορετικο για την ζωη μας στην γη....
Γιατί τόσο άγχος να μεταδώσεις?
Ηρέμησε, άκου, νιώσε και τον άλλο.
Μπορεί να νιώσεις καλύτερα Πάνο.
υγ. όσο για τη συσκευασία.... αχαχα γέλασα πάλι ( με την καλή έννοια).
Λοιπόν, επιμένω. Θα \"χαλάσουν\" εφόσον θα πάψουν να επιτελούν αυτό για το οποίο η φύση τις προόρισε ( κατοικία πουλιών) και θα λειτουργούν πια ως ορεκτικο.
Το να παίρνεις τα αυγά απο μια κότα, δεν ισοδυναμεί με το να παίρνεις τις φωλιές απο τα χελιδόνια.Quote:
ενα τελευταιο παραξενη
αυγα τρως ?
ποιος ειναι ο λειτουργικος προορισμος ενος αυγου?
Αγαπητέ Πάνο....
έτερον εκάτερον;)
δεν αμφιβαλω για την καλη σου προθεση να με συμβουλευσεις οσο για τις απαραιτητες γνωσεις σου για να το κανεις παραξενη...Quote:
Το να παίρνεις τα αυγά απο μια κότα, δεν ισοδυναμεί με το να παίρνεις τις φωλιές απο τα χελιδόνια.Quote:
ενα τελευταιο παραξενη
αυγα τρως ?
ποιος ειναι ο λειτουργικος προορισμος ενος αυγου?
Αγαπητέ Πάνο....
έτερον εκάτερον;)
Εμμεσα αυτο που λες ειναι οτι οι διατροφικες συνηθειες ενος πολιτισμου με γραπτο λογο πολυ πριν την γραμμικη Α , οπως ειναι η κινεζικη , ειναι λιγοτερο θεραπευτικες απο αυτες που σιγουρα ευθυνονται για τον καρκινο οπως οι δικες μας ,τρωγοντας αυγα απο κοτες που δεν εχουν δει ποτε τον ηλιο πανω απο το κεφαλι τους και μπολιαζονται συχνα με ορμονες για να επιταχυνεται η παραγωγικοτητα τους!
Εισαι ακριβως εκει απο οπου αρχιζει η ανθρωπινη περιπετεια που λεγεται πρασινη αναπτυξη με ημερομηνια εναρξης της 5Οκτωβρη του 2009....
Σου ειπα μαλιστα να πας σε ενα καλο κινεζικο στην Αθηνα η στην θεσαλονικη να δοκιμασεις να φας την χιλιδονοφωλια
για να σου φυγει η στερεοτυπη αντιληψη οτι μονο οσα γνωριζεις ειναι καλα για την υγεια σου , αγνοώντας βεβαια λογω της δωρεαν παιδειας μας , οτι ειμαστε 3οι στον πλανητη πισω απο 2 Γιαπωνεζικα χωρια με την μεσογειακη διατροφη μας
στον τομεα της μακροβιοτητας ....
Ξερεςι τι τρωνε οι γιαπωνεζοι φιλεναδα?
το 80% της διατροφης τους ειναι ωμο ψαρι....
Το σαλιο του χελιδονιου , περιεχει ολη την αγνωστη σοφια για μας απο ενα πολιτισμο που ο Μαρκο Πολο , καθαρα για εμπορικους λογους , πηρε μονο το μπαρουτι, την πιτσα και τα μακαρονια η το παγωτο....
Eν συντομία γιατί μπήκα για να κάνω ένα break.
Δεν έχω κάτι με την υγιεινή διατροφή ή την βιώσιμη ανάπτυξη. Τα υποστηρίζω και τα δύο.
Και φυσικά σέβομαι την σοφία του Κινεζικού πολιτισμού.
Γι αυτό και συζητώ μαζί σου αυτό που το βρήκα ενδιαφέρον.
Οσο για τις γνώσεις, δεν υπαινίσσομαι οτι είμαι παντογνώστης, όπως εσύ, αλλά ούτε και κλείνω τα μάτια σε νέες γνωσεις, ίσα ίσα, χαίρομαι να μαθαίνω :))
Αλλά ότι και να λες αγαπητέ, εμένα η εξαγωγή χελιδονοφωλιών δεν με γεμίζει σαν ιδέα.
Και γιατί να μην τις ενσωματώσουμε στην δική μας διατροφή ως κάτι το εξαιρετικά ωφέλιμο, αλλά να θέλουμε να πλουτίσουμε απο αυτές?
Αν και εξακολουθώ να λυπάμαι τα χελιδόνια που δεν θα βρίσκουν τις φωλίτσες του.
Αλήθεια, γιατί τόση μανία να μεταδόσεις τις γνώσεις σου?
Γιατί τόσο άγχος?
Εχεις κάποια ανίατη ασθένεια??
μηπως μπορειτε να κανετε μια περιληψη της συζητησης,
σε αυτο το θρεντ?
:cool: