Originally Posted by
Remedy
μα πως δεν την ειπες διαταραγμενη!!!! ακομα και στον τιτλο το εχεις!!!!
το "αποφευκτικη", ή αβοινταντ οπως στο εμαθε η γιαγια σου, ειναι ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ, δεν ειναι τιτλος τιμης..
οποιος σε αποφευγει, δεν ειναι αβοινταντ. απλα ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ...
προφανως ειναι πιο δυσκολο απ οσο νομιζεις το να καταλαβαινεις τα αισθηματα της, γιατι αντα καταλαβαινες, θα ειχες καταλαβει κι οτι θελει να φυγει και το γιατι...
απ οτι φανηκε εκ του αποτελεσματος, δεν κρατησε την συμφωνια σας οτι γι ο,τι σας ξυνισει θα το συζητησετε και εφυγε, λεγοντας σου οτι δεν θελει. χωρις να κανει εκτενη συζητηση.
αλλη μια αποδειξη, οτι τις σχεσεις δεν τις κανουν οι συμφωνιες, αλλα Η ΣΥΝΔΕΣΗ! και 3 συναντησεις, δεν ειναι σχεση, ουτε εχεις καμια συνδεση σοβαρη με τον αλλον. και αποδειξη, οτι εκεινη εφυγε ευκολοτατα και γρηγοροτατα χωρις να κοιταξει πισω, κι εσυ ουτε το υποπτευοσουν, γιατι δεν την ηξερες καν. δεν ειχατε συνδεθει. δεν καταλαβαινεις πως σκεφτεται και ειναι λογικο και αναμενομενο!!! για κανεναν δεν ξερεις πως σκεφτεται ουτε πως αισθανεται σε 3 συναντησεις...
βεβαιως και δεν ειναι καθολου κακο ο αλλος να σου εξηγησει τους λογους που φευγει. και ειναι πλλυ λογικο εσυ να επιθυμεις να σου ειχε εξηγησει πιο αναλυτικα απο το οτι δεν σε ποθει..
εκεινη ομως δεν ηθελε να στους εξηγησει. αυτο επελεξε. τι να κανουμε τωρα; δεν εχεις αλλη επιλογη, απο το να το δεχτεις.
οσον αφορα τις ερωτησεις σου:
1. εγω βασιζομαι στα οσα λεει ο αλλος, δεν τον αγνοω. εφοσον ειπε ξεκαθαρα οτι δεν νοιωθει ποθο για σενα, θεωρω οτι οι σκεψεις της για σας, οσες υπαρχουν και οταν υπαρχουν αφορουν την ιστορια. τα οσα εγιναν δλδ. δεν θεωρω οτι οι σκεψεις της αφορουν επιθυμια για σενα. γιατι ΑΥΤΟ ακριβως ειπε κι εγω την πιστευω. δεν εχω λογο να μην την πιστεψω. δεν ειναι μια ευκολη απαντηση που την βγαζει απο την δυσκολη θεση το να σου πει οτι δεν σε ποθει. αν ηθελε να δωσει μια ευκολη απαντηση, θα ελεγε το γνωστο "δεν φταις εσυ , φταιω εγω" κι αλλες κοινοτοπιες. για να πει δεν νοιωθει ποθο/ παθος, της εχει τελειωσει με 3 τελείες, οχι με μια.
2. το αν θα επαναπροσσεγγισει ποτε, εξαρταται απο το αν επαιξε και τριτο προσωπο. αν ενδιαφερθηκε για καποιον αλλον, περιπτωση να επαναπροσσεγγισει θα μπορουσε να υπαρξει μονο αν ναυαγησει η ιστορια με το τριτο προσωπο. αλλα ακομα και τοτε, εννοειται οτι δεν υπαρχει καμια σιγουρια, διοτι οκ, πες οτι εφαγε τα μουτρα της. αν δεν νοιωθει ποθο, το λογικο ειναι να παει παρακατω, οχι να ξαναγυρισει... τα υπολοιπα με τις βεβαιοτητες και τις αβεβαιοτητες, που ειπε και δεν ειπε, μην τα πολυπολογιζεις, μην βασιζεσαι στην απαντηση της και μην καθεσαι να αναλυεις, διοτι σαν συζητηση και σαν ερωτηση δικια σου, ειναι ολο μπουρδολογια, δεν ειναι στην ουσια αυτου που της συμβαινει , οποτε μπορει κι αυτη να ελεγε μπουρδες για να σε ξεφορτωθει, για να στο πω απλα..
3. ΟΙ παρεες και οι φιλες, επηρρεαζουν σε χλιαρες καταστασεις. οταν ΘΕΛΕΙΣ καποιον, δε μπα να σιεται η γη. δεν αλλαζεις γνωμη αν δεν το ζησεις και αποφασισεις μονος σου να φυγεις. οποτε, μην σκεφτεσαι τις κοινες παρεες . να σκεφτεσαι μονο τοι μπορει να ισχυει μεταξυ σας. ποσο να ταιριαζετε να μην ταιριαζετε, κλπ..
4.
με ρωτας αν ισχυει το σεναριο της σεξουαλικης ξενερας, ενω στο ειπα εγω σαν πιθανοτητα. για να στο λεω ναι, εγω πιστευω οτι ειναι το επικρατεστερο σεναριο. αφου σου εδωσε και την "αδεια" να εισαι πιο διεκδικητικος και ορμητικος, γιατι δισταζες μεχρι αηδιας;; στο ζητησε , να τολμησεις.
θα σου απαντησω γεω, γιατι. γιατι εισαι απειρος και δνε ηξερες τι να κανεις και πως θα της φανει.
με την επομενη, μπορεις αν θελεις να εισαι πιο διεκδικητικος με καποια, με σεβασμο παντα στο αν θελει κι εκεινη.
αλλα, μη νοζεις οτι ολο το θεμα στο σεξ ειναι να εισια ορμητικος και ολα καλα. το σεξ ειναι πολυ προσωπικο πραγμα και πολυ ευαισθητο. μπορει να ξενερωσεις γιατι ο αλλος σου λεει μια καφριλα και δεν τον ειχες "κοψει" τετοιον. μπορει να μην σου ταιριαζουν τα φιλια του, ο τροπος που φιλαει δηλαδη. αυτα δνε εχουν οδηγιες ειναι "παιζω και μαθαινω". οποτε δεν μπορει κανεις να σε συ,βουλεψει κατι "τεχνικο". μπορει να σου πει. κανε κι αλλες γνωριμιες, δοκιμασε, να εισια ανοιχτος σε αυτα που θελει η αλλη και να παιρνεις προφυλαξεις.
αυτααααα