Originally Posted by
wanderer010
> Θα βοηθηθείς και θα νιώσεις καλύτερα σύντομα, πίστεψε λίγο σε αυτό..
Μου είπαν στην πρώτη νοσηλεία. Τα πήρα τότε, και πάθαινα επιληπτικές κρίσεις κάθε μέρα. Προφανώς, όμως, για εκείνους έβγαζα τις παρενέργειες από το κεφάλι μου, και δεν μου έκοβαν αυτά τα φάρμακα, και συνέχιζα να πέφτω στο πάτωμα από το πουθενά.
Μου το είπαν και πέρσυ το καλοκαίρι που τα ξεκίνησα μόνη μου (εννοώ θέλοντας, αφού πήγα σε γιατρό μόνη μου). Και δεν μπορούσα να πάω πουθενά, ούτε να ανέβω λίγα σκαλιά. Ήταν αδύνατον. Μια κοπέλα με συμβούλεψε να μην το ξεκινήσω (abilify) γιατί την είχε στείλει νοσοκομείο, και δεν την άκουσα, άκουσα τους υπόλοιπους που έλεγαν ναι. Τρομάρα μου, με έστειλε και εμένα στα επείγοντα, και όχι μόνο μια φορά. Συν το ότι έναν μήνα μετά από το abilify, κατέληξα σε ψυχιατρική νοσηλεία. Χαίρω πολύ. Με χειροτέρεψε και σωματικά και ψυχικά ΠΑΡΑ πολύ και στα δύο επίπεδα.
Τα ΙΔΙΑ μου είπαν και τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΕΡΣΥ. Και την πίστεψα, μου λέει στον ενάμιση μήνα θα είσαι καλύτερα, θα δεις. Δώσε μια ευκαιρία.
Και την εμπιστεύτηκα τη γιατρό, και τα πήρα. Περνάει ο 1,5 μήνας, τα ίδια εγώ. Καμία διαφορά. Συνεχίζω, όμως. Περνάνε 5 μήνες. Έχω αρχίσει να ξεφεύγω τελείως σε συμπεριφορά ως προς μανία νομίζω, και καταλήγω σε ψυχιατρική νοσηλεία!
Δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναεμπιστευτώ. Καμία περίπτωση. Έχει τελειώσει αυτό το μονοπάτι για εμένα.
*Στην πρώτη οξέωση που έπαθα, δεν με πιστευε ΚΑΝΕΙΣ ότι είχα κάτι σοβαρό, γιατί έμπαιναν στο ΑΜΚΑ και έβλεπαν τα ψυχιατρικά φάρμακα συνταγογραφημένα. Εγώ πέθαινα και όλοι μου έλεγαν να πάω σε ψυχίατρο και να πάρω ψυχοφάρμακα. Δεν τα θέλω ούτε γραμμένα, ούτε τίποτα.