Originally posted by vince
Quote:
Originally posted by NikosD.
Quote:
Originally posted by vince
Εύχομαι καλή δύναμη Νίκο σε σένα αλλά και σε όλα τα μέλη. Το φορουμ σαν ιδέα είναι καλό. Θα μπορούσε να συνδυάσει και το κοινωφελές αλλά και τον επαγγελματισμό.
Δεν θα διευρύνω την αρνητική όψη του ίδιου πλαισίου. Αρκετά για σήμερα, τουλάχιστον από μένα.
Θα χαρώ να το κάνεις, όταν κι αν θελήσεις, είτε δημόσια, είτε σε προσωπικό μήνυμα.
Λοιπόν συνοπτικά αντιλαμβάνομαι, σαφώς χωρίς να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, τα εξής.
Το διαδίκτυο είναι πράγματι ένα σύγχρονο τεχνολογικό θαύμα. Δεν θα μπορούσα ποτέ μου να διανοηθώ πως θα τσακώνομαι εγώ, χρησιμοποιώντας ένα εικονικό προφίλ για το οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να υποθέσει και να σκεφτεί το οτιδήποτε, ότι θα φτάσω να βλέπω σενάρια που δεν πηγάζουν καν απο κάποια μορφή, να αμφισβητώ τα χνώτα του καθενός, να φτάσω ακόμα και να κρίνω άτομα τα οποία αν τα είχα γνωρίσει στην έξω ζωή πιθανώς να κάναμε και παρέα!
Μου έκανε εντύπωση η ιστορία του πανος12345. Ειλικρινά δεν πίστευα αυτά που διάβαζα όταν αποφάσισα να ρίξω ξανά μια ματιά στο φορουμ. Θα ήθελα να έχω και την δική σου άποψη σε αυτό το θέμα. Τι είχε αυτός ο άνθρωπος. Γιατί έλεγε τα όσα έλεγε? Τα λόγια του ήταν και μια αφορμή βέβαια για να δείξουμε όλοι μας την απέχθεια απέναντι σε έναν σκοταδισμό που εν τέλη είχαμε την ικανότητα να αναγνωρίσουμε.
Πάλι για τον ίδιο χρήστη, οι συμπεριφορές που επικράτησαν ήταν βγαλμένες από θρίλερ, ούτε ο Χιτσκοκ να το είχε γράψει.. όσο για τις πλάκες, δεν το βρήκα αστείο αν και προσπάθησα να γελάσω για να μην με πάρει το ποτάμι. Έπειτα αναρωτιόμουν.. πως καταντάει έτσι ένας άνθρωπος? Από κάποια ασθένεια ή από καταχρήσεις/ ουσίες? Και εφόσον καταντήσει έτσι τι μέλη γενέσθαι? Νομίζω πως πήραμε μια γεύση, και με τις πλάκες και με βρισίματα και με τόσα ακόμα. Οι προαναφερόμενες προφητείες που βρήκαν το μυαλό του πανος12345 και δημιούργησαν μια μεσαιωνική κοινωνία. Μήπως αν άρχιζε να μιλάει ένας πίθηκος στην τηλεόραση να βγαίναμε όλοι έξω και να αρχίζαμε να σκαρφαλώνουμε τα δέντρα? Δεν νομίζω, μάλλον θα προσπαθούσαμε να μάθουμε κάτι από αυτόν τον πίθηκο, να ανακαλύψουμε κάτι προς όφελος μας, και όχι να πυροδοτήσουμε τον Αρμαγεδδών, επειδή ένας πίθηκος έμαθε να μιλάει. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις..