Ως χειρότερο ραντεβού ever θεωρώ πάντως ένα στα τυφλά που είχα βγει,ο οποίος αποδείχτηκε κάπως,γκουχχχ πιεστικός.Επειδή δεν του έδινα το κινητό μου,έπιασε τις απειλές.Μεγάλος τζάμπα μάγκας.Έμεινε με το ποτό στη μούρη.:P
Printable View
Ως χειρότερο ραντεβού ever θεωρώ πάντως ένα στα τυφλά που είχα βγει,ο οποίος αποδείχτηκε κάπως,γκουχχχ πιεστικός.Επειδή δεν του έδινα το κινητό μου,έπιασε τις απειλές.Μεγάλος τζάμπα μάγκας.Έμεινε με το ποτό στη μούρη.:P
Rain και πως συναντηθηκατε χωρις να ανταλλαξετε κινητα? :p
Αυτό ακριβώς είπα ότι κάνω κ εγώ, κ έχουν πέσει πάνω μου, ότι με τέτοιες απόψεις που έχω δεν θα κάθονταν μαζί μου ούτε λεπτό κ κάτι τέτοια. Οι περισότερες κοπέλες το ίδιο κάνουν, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει.Quote:
Originally posted by Mariah
Eγω ετσι και αλλιως οποτε βγαινω θελω να εχω αρκετα χρηματα πανω μου.. ποτε δεν ξερεις τι θα συναντησεις. Και οταν ερθει ο λογαριασμος του καφε θα βγαλω να πληρωσω τα δικα μου, τωρα αν ο αλλος θελει να κερασει αλλο θεμα. Αλλα θελω να δειξω οτι ειμαι ιση του ή οτι δεν περιμενω ενα κερασμα απο αυτον.
missing_mile τι περιμενεις.. ανδρες ! Που να μας καταλαβουν :p
Quote:
Αλλα θελω να δειξω οτι ειμαι ιση του ή οτι δεν περιμενω ενα κερασμα απο αυτον.
αν επιμενεις,
υποχωρεις?
Quote:
Originally posted by missing_mile
Οι περισότερες κοπέλες το ίδιο κάνουν, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει.
κανεις δεν ειπε το αντιθετο....
:cool:
Krino ναι υποχωρω, εξαλλου ενα ραντεβου ειναι μονο.
Quote:
εεε, μην γενικευεις,
απο αντρες μονο εγω εξεφρασα τετοια αποψη.
Μην τους βαζεις ολους στο σωρο ε?
:P
Καλα, καλα. Εγω φταιω που σας υπερασπιζομαι απο το πρωτο ποστ :(.Quote:
Παω να δω την \'\'εποχη των παγετωνων\'\' και να βαλω τα κλαματα :D
Quote:
Krino ναι υποχωρω, εξαλλου ενα ραντεβου ειναι μονο.
σωστα,
ισως θα επρεπε να υποχωρω και εγω,
αλλωστε ενα ραντεβου ειναι μονο ε?
Έλα ντε, τι να εξηγείς...Quote:
Μονο εγω επιλεγω μου φαινεται γυναικες τοσο υπερηφανες, τοσο αγερωχες μπροστα στο φασμα της υπαρξης που επιμενουν παντα να πληρωσουν εκεινες, πραγμα που καθιστουν σαφες ενιοτε με απειλητικες χειρονομιες και βλεμματα. Μου \'ρχεται να τις ρωτησω, απο θεματακια ελεγχου πως τα παμε?!
Eνα ραντεβου ειναι με την αποψη οτι τον αλλο μπορει και να μην τον ξαναδω. Και δεν θα κανω θεμα ποιος θα πληρωσει. Αν και μου αρεσει να πληρωσει ο αλλος, ή τουλαχιστον να το προτεινει. Δειχνει ενδιαφερον και φροντιδα. Αλλα και να πληρωσουμε μισα μισα .. ε δεν εγινε και κατι τρομερο.Quote:
Originally posted by krino
σωστα,
ισως θα επρεπε να υποχωρω και εγω,
αλλωστε ενα ραντεβου ειναι μονο ε?
Όοοοοχι εκείνες τον εαυτό σου να ρωτήσεις...χιχι...ΕΣΥ βγαίνεις μαζί τους σωστά?Quote:
Originally posted by oboro
Μονο εγω επιλεγω μου φαινεται γυναικες τοσο υπερηφανες, τοσο αγερωχες μπροστα στο φασμα της υπαρξης που επιμενουν παντα να πληρωσουν εκεινες, πραγμα που καθιστουν σαφες ενιοτε με απειλητικες χειρονομιες και βλεμματα. Μου \'ρχεται να τις ρωτησω, απο θεματακια ελεγχου πως τα παμε?!
Χμμ... Ειναι αληθεια οτι παραδιδοντας τον ελεγχο, δεχομενος μαλλον ατυπως να το κανω, αισθανομαι πιο ασφαλης και λιγοτερο καχυποπτος. Ασφαλης απο τι, ηθελα να ξερα... Αφου παντα διαλεγω \"καλα παιδια\".