To 1. kai to 3. kaλα το ειχες ,αλλα 13 μηνες????? κοψε κατι:):):) Τωρα πρεπει να φυγω, εκανα καταχρηση πρεπει να με κλεισω μεσα παλι.Ποιος να μου το ελεγε ,και να τον πιστευα ,οτι αυτοβουλος θα με εκλεινα φυλακη στο ιδιο μου το σπιτι:(
Printable View
To 1. kai to 3. kaλα το ειχες ,αλλα 13 μηνες????? κοψε κατι:):):) Τωρα πρεπει να φυγω, εκανα καταχρηση πρεπει να με κλεισω μεσα παλι.Ποιος να μου το ελεγε ,και να τον πιστευα ,οτι αυτοβουλος θα με εκλεινα φυλακη στο ιδιο μου το σπιτι:(
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Γυρεύοντας τα σ\'αγαπώ των άλλων.Mήπως ξεχνάω πως για να με αγαπήσουν με τον τρόπο που θέλω,πρέπει να αγαπάω κι εγώ τον εαυτό μου με τον τρόπο που θέλω alterego μου;Οπότε,αν αυτό το γυρνάω σε μένα,δεν το κάνω γιατί με πρόδωσαν τα σ\'αγαπώ των άλλων,αλλά γιατί εγώ θέλω να βρω το δικό μου σ\'αγαπώ,για μένα,τότε αλλάζω λίγο τον τρόπο που αυτή την εποχή κινούμαι απέναντί μου;Δε με βλέπω πια ως θύμα που κάποιων άλλων τα αισθήματα έχουν τον τρόπο να με πληγώνουν,γιατί ξεκινώ από εμένα,να με ξαναβρώ,όχι να καθρεφτίζομαι στο τι νιώθουν εκείνοι για αυτό που είμαι.Να σε αγαπήσεις ξανά,με τον τρόπο που σου αξίζει και τ\'άλλα σ\'αγαπώ θα έρθουν μετά,γιατί αυτό θα φαίνεται.:)
Καπως ετσι.....δεν διαφωνω.Πως βρισκεις το τροπο να σταθεις ξανα στα ποδια σου και να ξεχασεις;Πως βρισκεις ξανα τα κομματια του εαυτου σου;
Quote:
Originally posted by anoiksi
ισως το εχεις ακουσει πολλες φορες, αλλα δεν μπορουμε να εχουμε παντα οτι θελουμε...και εγω πολλα θα ηθελα που δεν εχω, οπως και ο καθενας απο εμας...και αυτο που κανουμε, εφοσον δεν μπορουμε να εχουμε αυτο που θελουμε ειναι να σκοτωνουμε τον εαυτο μας...ριχνουμε ολο το βαρος σε μας, οτι εμεις φταιμε, εμεις δεν ειμαστε αρκετοι, εμεις δεν ειμαστε καλοι κτλ...πνιγουμε τον ιδιο μας τον εαυτο, κοβουμε την καθε μας ανασα, μαχαιρωνουμε την καρδια μας...δολοφονουμε οτι νιωσαμε, οτι περασαμε, οτι σκεφτηκαμε, καθε ομορφη στιγμη...Δεν θελεις να θυμασαι, ουτε να αγαπας κατι που δεν υπαρχει...μα ειναι κομματι σου, δεν νομιζω οτι θα το καταφερεις ετσι ευκολα...Νομιζω πιο ωφελιμο ειναι να δωσεις αγαπη στον εαυτο σου...οτι ηταν να δωσεις σε εκεινη να το δωσεις σε σενα τωρα...μην κατηγορεις τον εαυτο σου για οσα της εδωσες...τις τα εδωσες απο την καρδια σου, ηθελες και τα εδωσες, ειχες αναγκη να τις τα δωσεις, την αγαπησες/αγαπας...και εκεινη με την σειρα της σιγουρα σου εδωσε πολλα...γιατι να πιεζεις τον εαυτο σου να την ξεχασεις και να μην την αγαπας...αφου ετσι νιωθεις...ζησε το τελειωσε το, δωσε λιγακι ακομα χρονο σε σενα...μην βιαζεσαι...το μονο σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη θα γινει παρελθον που δεν θα ποναει...θελεις να βρεις ξανα τον εαυτο σου και εγω το θελω, μα δεν γινεται να τον βρεις οταν σκοτωνεις το μεσα σου και οτι αγαπας...συγχωρεσε...συγχωρε σε εκεινη αλλα και τον εαυτο σου...οτι εδωσες εδωσες, μην κλαιγεσαι οτι δεν πηρες κατι πισω, ηταν επιλογη σου να δωσεις...την επομενη φορα θα ξερεις ποσο αντεχεις να δωσεις...
η αγαπη ετσι ειναι, ποναει πολυ οταν μενεις μονος με την αγαπη σου...αλλα δεν μπορεις να κανεις και κατι...θα κλαψεις, θα πονεσεις, θα εισαι λιωμα, δεν θα ξερεις τι να κανεις, θα βαριεσαι πια να σκεφτεσαι και να νιωθεις, θα κοιμασαι πολυ η δεν θα κοιμασαι καθολου, θα αισθανεσαι συνεχως αυτες τις μαχαιριες στο στηθος...ειναι επιλογη σου ποσο καιρο θα τις αφησεις να σε μαστιγωνουν τοσο, ποτε θα τις αφησεις να φυγουν...να μαθεις να ζεις με την αγαπη σου για εκεινη χωρις να σε ποναει...μην καταστρεφεις μαζι με τα ασχημα και τα ομορφα, ισως ειναι αυτα το κλειδι της λυτρωσης...
Δεν μετανιωνω για οσα εδωσα ουτε για οσα πηρα..Ολα επρεπε να γινουν οπως εγιναν.Παει τελειωσε..Το τι μενει μοναχα εσυ το ξερεις.Και για τον πονο κι ολα..Δεν εχω δυναμη,μα θα την βρω που θα παει.Ευχαριστω για τα λογια σου
Αυτό που σε απελευθερωνει ειναι το να μη φοβασαι να αγαπησεις,και να πονέσεις αυτο σημαίνει οτι ζείς τα συνασθήματα αυτα μετουσιώνονται και προχωράς τη ζωη σου αν αξιζει μια σχεση να συνεχισθει θα γίνει
ΓΙΩΤΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ...
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ! Ο,ΩΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΩ Ή ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ (ΠΡΩΗΝ) ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ! ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΛΠ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΩ ΤΟ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ!
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ!
(ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!)
Μαρινα φυσικα και ολοι οι ανθρωποι δεν μπορουν να εκφραστουν ευκολα.αλλα μπορουν να δειξουν με πραξεις την αγαπη τους και εσυ απ΄οτι γραφεις το κανεις.ειμαι κι εγω ενας ανθρωπος που δεν μπορεσα να εκφρασω συναισθηματα γιατι μπροστα μου ειχα εναν τοιχο και αυτο μ΄εκανε να μην μπορω να πω αυτη τη "μαγικη" λεξη.ισως αν εβλεπα πραξεις που δηλωνουν αγαπη να μου ηταν πιο ευκολο.πιστευω οτι εδωσα αγαπη οποια μορφη κι αν ειχε.κι αν δεν εκφραστηκα με λογια οσο επρεπε, εγινε οχι γιατι δεν ηθελα.πραξεις νομιζω εκανα πιθανον περισσοτερο απ΄οσο επρεπε.
εαν η αγαπη ξεχειλιζει τελικα οι λεξεις βγαινουν μονες τους.εχεις αναγκη και ο ιδιος να εκφραστεις.φυσικα παιζει σημαντικο ρολο και ο ανθρωπος που εχεις απεναντι σου.ποσο δεκτικος ειναι.
ολοι εχουμε αναγκη να αγαπησουμε και να αγαπηθουμε.ακομη κι αυτος που δεν εκφραζεται θελει να ακουσει λογια αγαπης.εγωϊστικο μεν, αλλα ετσι ειναι.
θελει προσπαθεια Μαρινα.εγω εαν ημουν ερωτευμενη με καποιον ακομη και να δυσκολευομουν να πω ποσο τον αγαπω, θα πιεζα τον εαυτο μου(εαν φυσικα υπηρχε ανταποκριση) και θα εξεφραζα τα συναισθηματα μου.μονο ετσι θα μπορεσεις να ξεμπλοκαρεις.αδυναμια ειναι να μην λες αυτο που νοιωθεις.
ακομη και να μην εχει την καταληξη που θα ηθελες, εαν πραγματικα αισθανεσαι κατι προσπαθησε να το πεις.μην τσιγγουνευτεις τις λεξεις.ελευθερωσου.
ξερεις τι θα εκανα;θα πηγαινα μονη μπροστα απο ενα καθρεφτη και θα ελεγα σ΄αγαπω, σαν να ειχα τον ανθρωπο μου απεναντι.
υπαρχει ενα βιβλιο που εχει τον τιτλο, η αγαπη αργησε μια μερα.το δικο μου βιβλιο θα ειχε τιτλο η αγαπη αργησε μια ζωη.
ειναι τοσο απλα ολα οταν εχεις βρει τον καταλληλο ανθρωπο.μην στερεις κι απο σενα αυτο το συναισθηματικο παρε δωσε.μην στερεισαι την ζωη.