Πουλα αλλου προλογο :D
Printable View
Πουλα αλλου προλογο :D
ασε που εμένα με αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες δεν τους πάω τους μεγαλύτερους
Αφου γιναμε οι 30αρηδες πιτσιρικια τοτε συνεχισε να λες τετοια καλα λογια :P
εντάξει και 28χρονοι
ενταξει και 22χρονοι
τι ώραια που είναι τα λόγια και η πλάκα αλλά η πραγματικότητα είναι πικρή
αυτή την στιγμή με τα ψυχολογικά που έχω εγώ και έτσι προβληματικό που έγινα από αυτά όλα μου φαίνονται βουνό
δεν πολυβγαίνω και δεν υπάρχει περίπτωση να γνωρήσω κάποιον και ο κύκλος γνωριμιών μου είναι περιορισμένος δεν μπορώ να κινηθώ στον παλιό μου κύκλο γιατί είναι......ηλίθιοι και τους απόφεύγω μόνο τα νεύρα μου σπάνε και έτσι μοιραία είμαι καταδικασμένη στην μοναξιά μου και εσείς...... οι άντρες μου είστε μακρυά ίσως και σε διαφορετική πόλη από την δική μου:P
janet κι εγώ στην ίδια φάση είμαι με τους άντρες.. δεν είχαν να μου γνωρίσουν κανέναν παλιά που έμενα Αθήνα και τώρα που μένω επαρχία δεν βγαίνω καθόλου γιατί δεν έχω φίλους. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις παρέα για λίγο με αυτούς που σου σπάγανε τα νεύρα μέχρι να σου γνωρίσουν άλλους ή για φίλους και αυτοί μπορεί να σου γνωρίσουν άλλους ή για αγόρια κτλ
Δεν μπορειται να γνωρισετε απο τον χωρο εργασιας σας; Δεν ειναι αναγκη να κανετε γνωριμιες μονο για σχεση. Καντε φιλικες και μεσω αυτων θα μπορεσετε να βρειτε καποια στιγμη και αυτο που θελετε
ναι λολ, αυτο ελειπε να βγαινετε εξω με tshirts που να λενε \"θες να με παντρευτεις?\"
δεν ειναι κακη ιδεα.. αν ειναι και μεχρι λιγο πανω απο το γονατο σαν μπλουζο φωρεμα..κοβω αρκετουσ να προσερχοντε εστω και για πλακα..η οποια θα οδηγουσε σε ραντεβου..Quote:
Originally posted by Boltseed
ναι λολ, αυτο ελειπε να βγαινετε εξω με tshirts που να λενε \"θες να με παντρευτεις?\"
Εσυ εισαι παντρεμενη. Για ελευθερες μιλαμε :P
Ειναι αλληθωρη η γατα ή ετσι μου φαινεται;
αχαχαχαχα..μαλλον ναι δεν το ειχα δει...αχαχχαχαχαα
Για μια στιγμη νομιζα οτι εχουμε το ιδιο χρωμα ματιων και εκει πανω την προσεξα. Σαν τον αυλωνιτη ειναι στην ταινια με την βουγιουκλακη :P