Quote:
Originally posted by RainAndWind
Ωραία.Τη λέει.Το πρόβλημα αρχίζει από την ώρα που θέλει να μου τη φορέσει καπέλο όμως.Να στηλιτεύσω τον Πετράν γιατί έτσι αυτός πιστεύει πως θα κερδίσω την ταμπέλα της αμερόληπτης.Τα λέμε κιόλας!Και γιατί να την κερδίσω άραγε,για να με θεωρείτε αλάνθαστη κριτή υποθέτω,όπως θεωρεί ο ob τον ίδιο.Δεν είχα δηλαδή άλλη δουλειά να ρωτάω\"εσύ τι πιστεύεις πώς θα έπρεπε να είμαι,πώς να φερθώ για να κερδίσω την ταμπελίτσα μου\";Mα μετά δε θά\'μαι η Raw,θά\'μαι ό,τι επιθυμεί ο καθένας με τον οποίο επικοινωνώ.Να μου λείπεται το βύσσινο.Εδώ πασχίζουμε να μην ετεροκαθοριζόμαστε και θα μπούμε στο τριπάκι γιατί έτσι θα μας σεβαστούν στο φόρουμ.Άλλη καταδίκη αυτός ο σεβασμός.Μπορείς να τον έχεις από τους πάντες;Mπααα.Ποιο το όφελος της συζήτησης,εκτός να αποδείξουμε πως είμαστε ανώτεροι σε έναν τομέα που-εμείς επιλέγουμε-από τους άλλους;Έχει το δικαίωμα να μου το κοτσάρει στο σβέρκο γιατί το έχει ανάγκη(γιατί το έχεις oboro,κάποια ανάγκη σου είναι αυτή για την οποία μάχεσαι και όχι για την αμεροληψία,τη δικαιοκρισία και άλλα κατσαρά,αυτή είναι η ένδυση της ανάγκης).
Rain, σε οτι αφορα το τελευταιο, παμε στοιχημα πως το κανεις κι εσυ και μαλιστα οχι μονο εδω μεσα? Η δικη σου πραγματικη αναγκη να μαχεσαι τοσο πολεμικα ποια ειναι αληθεια? Ξεμπερδεψαμε δηλαδη με τα γεγονοτα και την ουσια και πιασαμε κιολας τα βαθυτερα κινητρα? Please... Επισης δεν καταλαβα γιατι θα πρεπει κανεις να ειναι *Ο* αμεροληπτος απλα και μονο για να βλεπει τι γινεται και να μην πραττει κατα πως τον βολευει και μονο. Μαυρο-ασπρο ειναι δηλαδη? Ειτε μεροληπτικος ειτε σουπερ αμεροληπτος? Και να χαρεις, τα \"πρεπει\" τα βαζεις εσυ παντα στη μεση. Αν ο μονος τροπος να ειναι κανεις αμεροληπτος ειναι μεσω των πρεπει, αυτο ειναι θεμα απο μονο του. Στο κατω κατω, αν θες να μιλησεις για το Αυστηρο Υπερεγω που τοσο συχνα μνημονευσεις με καποιον που ξερει ενα δυο πραγματα για αυτο, θα σου πω αυτο που μαλλον ηδη ξερεις: η κριτικη του Υπερεγω ειναι οι ενοχες και τα πρεπει, στραμμενα προς τα εξω. Δικο σου θεμα καθαρα τα πρεπει λοιπον, οχι δικο μου. Σιγα μην χρειαζεται να εχει θεμα με το Υπερεγω κανεις για να μπορει να ασκει κριτικη στα κακως κειμενα, ειδικα οταν εχει απογοητευτει απο μια κατασταση οποτε δεν ειναι κατι το συστηματικο ουτε και καριερα κριτικης, αλλα εχει αρχη και τελος (οπως και θα εχει.)