το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Originally posted by dora-agxos
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
καλο σου βραδυ ΚΥΡΑ ΔΩΡΑ.....
αυτα θα τα λυσει ο διαχειριστης λαιτ,κοντη γιορτη!μην ασχολεισαι αλλο.Quote:
Originally posted by lightbluepath
Μόνο αυτά μου είπε; Αγάμητη, *******, ξεκωλιάρα, σκρόφα, και τόσα άλλα.Quote:
θα μπορουσα να σε βρισω αναλογως αλλα σε λυπαμαι τοσο πολυ....φωναζεις την λαιτ σχιζοφρενη,τρελη,μουρλοχαπ ου..εσυ αναρωτηθηκες σε ποια κατηγορια ανηκεις?σε αυτην των υπανθρωπων!κ αν στα 19 σου βγαζεις αυτη την χολη απο μεσα σου,στα 30 σου τι θα κανεις?φονους?
χρηζεις βοηθειας!κ δεν στο λεω ειρωνικα!αντε γεια.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Οσο τροφοδοτειται τοσο θα γραφει κι αυτο αποζητα. Ενιωσα ντροπη η ιδια και μονο που εριξα μια ματια σ\' αυτες τις σελιδες.
Δηλαδή το πρόβλημα είναι το ότι τροφοδοτούμε ή τι άνθρωπος είναι και τι απόψεις έχει;
οι αποψεις ειναι ελευθερες για τον καθενα ΚΥΡΑ LIGHTBUEPATH
Στο δευτερο ειναι το προβλημα και ειναι κυριως δικο του. Απλα δε νομιζω οτι θα αλλαξουν οι αποψεις του κι ο χαρακτηρας του ετσι. Απλα θα εμπλουτιζεται το φορουμ με ενα ομορφο λεξιλογιο.
Δεν σου απαντώ εσένα.
μη μου το κανεις αυτο σε παρακαλω..αχχαχαχχαχαχαχαχ ααχχα
Δηλαδή αυτό σε πείραξε βρε curtains; Το ότι με πρόσβαλε δηλαδή; Μα καλά που πήγε η ανθρωπιά και με τη janet τα ίδια με είπε ανέντιμη η άλλη μου λέει έχω λερωμένη τη φωλιά μου αμάν πια!!!!!!!Quote:
Originally posted by curtains
Στο δευτερο ειναι το προβλημα και ειναι κυριως δικο του. Απλα δε νομιζω οτι θα αλλαξουν οι αποψεις του κι ο χαρακτηρας του ετσι. Απλα θα εμπλουτιζεται το φορουμ με ενα ομορφο λεξιλογιο.
ελα τσακωσου και με την curtains aaxaaaxxaxaaxaxxaaxxaxaxa
ελα δεν ειναι ολοι του επιπεδου σου ηρεμησε..Quote:
Originally posted by -DEMGAL23-
Θα το \'θελες πολύ περίπλοκε.Quote:
Originally posted by -DEMGAL23-
Οχι οχι δεν καταλαβες καλα. Θεωρω απαραδεκτα τα οσα διαβασα, τις προσβολες κτλ τα οποια και δε θυμαμαι καλα, γιατι τα διαβασα γρηγορα, δε μπορουσα διαφορετικα. Ηθελα να πω οτι ενας ανθρωπος που μιλαει ετσι, οτι και να πεις εσυ δεν θα εχει νοημα. Αγνοησε οτι λεει, θεωρησε οτι δεν εχουν καμια ισχυ, το καταλαβαινουν και τα αλλα μελη του φορουμ αυτο και προσπαθησε οσο γινεται να μην προσβαλεσαι και να μη δινεις τροφη γιατι θα πει κι αλλα.