Originally Posted by
marian_m
Κατηγορείτε τους άντρες ότι χαρακτηρίζουν εύκολα μια γυναίκα *******, όταν εσείς κάνετε το ίδιο για τους εαυτούς σας.
Αν εγώ η ίδια παραχωρώ το σεξ με αντάλλαγμα μια μακροχρόνια σχέση, (αλλιώς θεωρώ ότι το δίνω δωρεάν!) ποια η διαφορά μου από την *******? Στο είδος του τιμήματος μάλλον.
Εγώ παρατηρώ ότι ανεξάρτητα με το τι σκέφτονται οι άντρες για μια γυναίκα, συχνά οι ίδιες οι γυναίκες ενοχοποιούν το σεξ που δεν προϋποθέτει και σχέση. Κατάλοιπα που δεν έχουν ακόμη ξεπεραστεί.
Βλέπω δηλαδή, οι ίδιες να τοποθετείτε τη γυναίκα σε μια εξαρχής πιο αδύναμη θέση από τον άντρα,"την πατανε οι γυναικες με μαλακες που τους πουλανε φουμαρα και μετα τις παρατανε", την οποία προσπαθεί να ισχυροποιήσει ανάλογα με το πόσο διαθέσιμη είναι σεξουαλικά. Δηλαδή, χειρισμός του άντρα με αντάλλαγμα το σεξ.
Αν εγώ αισθάνομαι ότι ένας άντρας με "χρησιμοποιεί" για να κάνει σεξ, τότε πράγματι έτσι είναι, άσχετα τι νιώθει αυτός εκείνη τη στιγμή.
Μην προβάλουμε λοιπόν στους άντρες αυτά που μπορεί εμείς να σκεφτόμαστε.
Αν εγώ αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και κάνω αυτό που πραγματικά θέλω, υπάρχει περίπτωση να μ' επηρεάσει ο χ,ψ άντρας επειδή μπορεί να με χαρακτηρίσει κάπως? Όχι.
Και συμπληρώνω.
Όλες οι γυναίκες, σε κάθε φάση τη ζωή τους δεν ενδιαφέρονται μόνο για σχέση! Μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για το σεξ!
Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται να περάσει καλά στο κρεβάτι (είτε προκύψει σχέση, είτε όχι), δεν είναι λιγότερο σοβαρή, αξιοπρεπής κλπ. από κάποια που το κάνει με στόχο να δημιουργήσει μια σχέση.
Προσωπικά πάντως, δεν έχω δει και πολλούς άντρες να τρέχουν πίσω από παρθένες. Συνήθως κάποιες "πουτάνες" τους έχουν μείνει αξέχαστες.