αν αληθεια τι σε εμποδιζει να ζητησεις βοηθεια απο ειδικο? που κολλας? ντρεπεσαι? πιστευεις οτι θα τα καταφεριες μονη σου? αν θελεις απαντας.
Printable View
αν αληθεια τι σε εμποδιζει να ζητησεις βοηθεια απο ειδικο? που κολλας? ντρεπεσαι? πιστευεις οτι θα τα καταφεριες μονη σου? αν θελεις απαντας.
όχι δεν ταυτίζονται, οι συνθήκες της ζωής μου τον τελευταίο καιρό είναι ιδαίτερα πιεστικές. δεν έχω ιδαίτερο χρόνο αλλά ούτε και το περιβάλλον στο οποίο ζω με ευχαριστεί. είμαι σ΄ίγουρη ότι σε ένα περιβάλλον με πιο χαλρούς ρυθμούς, πιο κοντά στη φύση κ.α. θα ένιωθα καλύτερα.. ίσως το έθεσα λάθος όχι δεν έχω την τόλμη-δεν έχω τη δυαντοτητα αυτήν τη στιγμή-την τόλμη ίσως την ανέφερα στο να παρατήσω πράγματα που με βοηθούν και το αποτέλεσμα τους θα με ευχαριστήσει για μια παρόρμηση..
οπότε όχι δεν ταυτίζονται με τα όσα με απασχολούν γενικότερα
Δεν πιστέυω κι εγώ ότι είναι κακό να ζητάς βοήθεια και πολλές φορές κια απαραίτητο.
Ζήτησα βοήθεια, τουλάχιστον 4 φορές αλλά κάτι προέκυπτε πάντα.Και δυστυχώς ναι σκέφτομαι τα χρήματα. αλλωστε δεν είναι τα χρήματα για μια φορά, πρέπει να χει και συνέχεια για να είναι αποτελεσματικό. δεν πιστεύω στον παραλληλισμό που κάνεις με το πόδι, αν και μπορώ να καταλάβω πως το θέτεις.
Φυσικά και δνε θεωρώ ότι μου αξίζει να μαι δυστυχισμένη γι αυτό θέλησα και να το αλλάξω
Lou ζήτησα βοήθεια. από δημόσιο φορεα, αλλά δυστυχως και τις δύο φορές προέκυψαν δυσκολίες ( από την μεριά του οργανισμού , π.χ. άδειες του προσωπικού κ.τ.λ.). Δεν έχω την οικονομική άνεση να απευθυνθώ σε ιδιώτη, οπότε δεν κολλάω στη διαδικασία ως διαδικασία-π.χ. ντρέπομαι ή δεν πιστεύω στη χρησιμότητα της-απλά το μεταθέτω. Εκανα τις προσπάθειες μου και απογοητεύτηκα. Αυτά τα τηλ. για ραντεβού που δεν ταίριαξαν τελικά, τα κανα μετά από πολύ ψυχικό "κόπο", μετά από πολύ σκέψη. Ενιωσα να με κουράζει η διαδικασία να βρω τηλ., να τηλ και να παραθέσω μέρος του προβλήματος τηλ. στην άλλη άκρη μιας τηλ γραμμής και μετά και αλλού και αλλού και αλλού-χωρίς να ξέρω ακριβώς σε ποιον μιλάω..και χωρίς αποτέλεσμα στο τέλος έστω και για εξωτερικούς παράγοντες-που δεν είχαν να κάνουν με μένα. δνε λέω ότι με όσους μίλησα δεν ήταν ευγενικοί αλλά..όταν μαζεύω όλη μου τη δύναμη-'οσο κι αν ακούγεται παραλογο σε κάποιους- για να κάνω ένα τέτοιο τηλεφώνημα ή τηλεφωνήματα και μετά πάντα κάπου κολλάει. το κυριότερο όμως είναι ότι δνε έχω βρεί κάποιο άλο δημόσιο φορέα εκτός από τα κψυ που να μπορώ να απευθυνθώ σε ψυχολόγο δωρεαν ή με μικρό αντίτιμο.
Νιώθω απογοητευμένη, δεν βρίσκω κάτι να πιαστώ. θα θελα να πάω μόνη μου σε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα. σκέφτομαι ότι μόνο αυτό θα με ηρεμούσε. δεν μπορώ όμως. εχω κουραστεί, έχω βαρεθεί. δεν θέλω να προσπαθήσω άλλο.δεν έγινε κάτι σημαντικό. απλά κουράστηκα θ'ελω μια απλή ζωή στο τώρα. όχι να ζώ με αγωνίες για το παρόν και το μέλλον μου. θέλω ή να κοιμηθώ ή να τα σπάσω όλα..μάλλον θα κοιμηθώ γιατί είναι το πιο ανώδυνο.
ουτε να κοιμηθώ μπορώ τελικά.
με το που πάει κάτι στραβα δεν θέλω να κάνω τίποτα. με επηρεάζουν όλα πολυ νομίζω
είμαι εδώ και ώρες ξαπλωμένη στο κρεβάτι με κλειστά τα παντζούρια , χαμένοι στις σκέψεις μου σαν κάποιος να μου έχει ρουφήξει όλη την ενέργεια. και φοβάμαι ότι αν είχα τη δυνατότητα να το κάνω θα αφηνόμουν έτσι και τις υπόλοιπες μέρες.
Δε θα σου έρθει αν η ενέργεια έτσι με τη μουργελοποίηση. Γιατί δε σηκώνεσαι αφού δεν μπορείς να κοιμηθείς να κάνεις κάτι να ξεφύγεις από τoν εξαναγκασμό της ηρεμίας?
Δε σου λέει το σώμα σου αυτή τη στιγμή κάτι? Το μυαλό σου? Με τι στη ρούφηξε την ενέργεια? Με καλαμάκι? χαχα, άντε καλέ, θα σου ξαναέρθει, δε φεύγει δια παντός, ούτε μετακόμισε σε άλλη ήπειρο. Σύντομα θα νιώθεις πολύ καλύτερα.:)
γιατί νιώθω εξαντλημένη.οχι δεν μου λένε τίποτα ουτε το μυαλό ούτε το σωμα. το μόνο που κάνω είναι να βλέπω ντοκιμαντερ κι αυτό γιατί με χαλαρώνουν και δεν νιώθω αυτόν τον κόμπο στο λαιμό και το σφίξιμο τόσο έντονα.μακάρι