Ναι αλλα καπως ετσι αρχιζει, για να πας 35 απο τα 55 θα περασεις απο τα 53.. Το οτι εχεις εναν σχετικο ελεγχο και αποφευγεις την πληρη αφαγια δε σημαινει οτι δεν ειναι και ανορεξια..
Printable View
Ναι αλλα καπως ετσι αρχιζει, για να πας 35 απο τα 55 θα περασεις απο τα 53.. Το οτι εχεις εναν σχετικο ελεγχο και αποφευγεις την πληρη αφαγια δε σημαινει οτι δεν ειναι και ανορεξια..
Δεν κραταω κακιες γενικα !! Ουτε επηρεαζομαι απο εξωγενη πραγματα στη ζωη μου !! Εχω αναπτυξει αμυνες κ μηχανισμους αντιστασης κ ξερω να τα διαχωριζω, να τα διαχειριζομαι κ να τα ελεγχω...
Οσο για το αλλο, θα σε απογοητευσω αλλα θα φαω μονο τη δικη μου μεριδα χεχε !!
(μου θυμισε οταν ημουν μικρη που με πιεζαν οι γονεις μου να φαω το φαι κ με κυνηγουσαν κ εγω τραβιομουν πισω κ μ λεγαν "ελα, μια κουταλια για μενα, για τον μπαμπα, για τη γιαγια, για τον σκυλο τον τολη" λολλ ο,τι να ναι!!)
:)
ΔΕΝ εχω ανορεξια ΟΥΤΕ προκειται να παθω για 2η φορα !! Ξερω πολυ καλα τι μου γινεται κ τι κανω !! Κ στην τελικη αμα θελω να παθω ξερω πως να το κανω αλλα ΔΕΝ ΘΕΛΩ !!
Ειχα σκοπο να φτασω σε πρωτη φαση 53 κ το πετυχα κ χαιρομαι αυτο γιατι ηταν ενα στοιχημα με τον εαυτο μου κ δεν σκοπευω να χασω πολλα ακομη (εχω στοχο τα 50 που ημουν πριν 2 μηνες περιπου..) κ ημουν μια χαρα στο διατροφικο το θεμα, καλυτερα απο τωρα που το σκεφτομαι συνεχεια κ το παλευω..
τεσπα συνιθως η βοηθεια ερχεται απο μεσα σου. ειναι δυσκολο να μαθεις να τρως απ ολα και λιγο αρχικα γιατι παρασυρεσαι σε βουλιμικο.εμενα μ πηρε καιρο.........τωρα τρωω ενα σοκολατακι χωρις να επακολουθει βουλιμικο.
ομως εμαθα πολυ καλα οτι η αφαγια το τρεφει....
παραγματι η αφαγια κ η στερηση ειναι επικινδυνο με την εννοια οτι καποια στιγμη αργα η γρηγορα δεν αντεχει ο οργανισμος κ μετα ξεσπαει κ σου βγαινει μαζεμενο με ενα ωραιοτατο κ απαισιοτατο βουλιμικο επεισοδιο....
πάντως ένα κουλούρι και ένα πιάτο όσπρια είναι αφαγία. για μένα τουλάχιστον.
Συμφωνω με κλαιρ. Κι εγω οταν ειχα ανορεξια αυτα ετρωγα για 5 μηνες. Ενα γαλα με ενα παξιμαδι κριθαρενιο για πρωινο, ενα πιατο φαι στυλ μπαμιες φασολακια, το μεσημερι, και ενα γιαουρτι λαιτ με ενα παξιμαδι το βραδυ. Κι επισης ειχα και επιθετικοτητα οταν μου λεγανε να φαω και οτι εχω ανορεξια.
ε οχι ρε συ κ αφαγια !!! οταν ημουν ανορεξικη ετρωγα μονο ενα γιαουρτακι 0% ολη τη μερα.... μια χαρα τρωω τωρα ειμαι πολυ ικανοπιημενη απ το διατροφικο πλανο που ακολουθω κ ελπιζω να το διατηρησω για πολυ ακομα...επισης παιζουν ρολο κ τα χαπια που παιρνω..
Κι εγω ημουνα πολυ ικανοποιημενη, αλλα δυστυχισμενη και εβλεπα εφιαλτες το βραδυ οτι ειχα φαει και πεταγομουνα.
Αμα συνεχισει κανα διμηνο αυτη η "σταθεροποιηση" και χασεις αλλα 6-7 κιλα και σου κοπει μετα και η περιοδος δε θα μπορεις να λες πια οτι δεν εχεις ανορεξια ομως.
Σταθεροποιηση δεν εννοουσα στο διατροφικο θεμα...γενικοτερα εννοουσα στη διαθεση μου μιας κ σχετιζεται με τη διατροφικη συμπεριφορα..:P
Κ μην με τρελαινετε γαμωτο μακαρι να μπορουσα να χασω 6-7 κιλα αλλα δεν μπορω κ αυτα τα 2 που εχασα τα εχασα με παρα πολλη προσπαθεια δεν ειναι καθολου ευκολο να χανω κιλα αλλα στην παρουσα φαση της ζωης μου μου αρεσει οπως ειμαι σε ολους τους τομεις της ζωης μου κ στο διατροφικο..