Originally Posted by
amelie74
η συναντηση αυτη εγινε και οταν ρωτησα την Βικυ αν τους υπεδειξε τροπους για να βελτιωθει η σχεση μου με τους γονεις μου, η μονη απαντηση που πηρα ηταν οτι τους συνεχαρη γιατι παρολα τα βασανα που περασαν δεν εχουν χασει το χιουμορ και το δυναμικο τους!
μαλλον γι' αυτο την κατασυμπαθησαν.
αυτο παλι πως σας φαινεται??????
εννοω το οτι αντι να τους κανει υποδειξεις για συμπεριφορες που οχι μονο δεν με βοηθουν,αλλα με καθηλωνουν(πχ φρασεις του τυπου "δεν βλεπω καμια προοδο τοσα χρονια") εκεινη τους εδωσε τα συγχαρικια της???????
Κοιτα πιστευω σιγουρα τους ειπε καποια πραγματα πανω στο θεμα της συμπεριφορας απεναντι σου κ τους εδωσε καποιες πρακτικες συμβουλες, απλα ειτε δεν επιασαν τοπο λογω ισχυρογνωμοσυνης των γονιων σου
, δεν εδωσαν δλδ την δεουσα σημασια, ειτε το ειπε αυτο ενθαρρυντικα μιας κ σιγουρα οι γονεις σου εχουν περασει πολλα κ εχουν φανει δυνατοι σε πολλα πραγματα.. δλδ μπορει να το ειπε ετσι σε μια προσπαθεια να φερει τις 2 πλευρες πιο κοντα .. :)
αυτο προσπαθω να κανω καλη μου.
το οτι κανω βηματα (ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ-ΜΕ ΠΑΝΙΚΟΥΣ-ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΕΣ-ΜΕ ΑΓΕΝΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΛΠ...) για να βγαλω επιδομα προνοιας-πραγμα που βρισκει καθετα αντιθετη τη μανα μου ειναι ενα βημα προς αυτη την κατευθυνση (του να προσπαθω δλδ να μην επηρεαζομαι τοσο).