Για πες Χριστινακι :)
Printable View
Χαχαχααα καλή ερώτηση αλλά δεν θα το πιστέψεις αυτο που θα πω :) Δεν θεωρούμαι καπνίστρια βασικά και όταν θα θελήσω δεν μπορώ να καπνίσω στο σπίτι που θα είναι και η μητέρα μου. Με λιγα λόγια δεν θέλω να με δει η μητέρα μου.. χαχαχααα πολύ παιδικο ε? :D Το ξέρω και δεν ξέρω γιατί ίσως ντρέπομαι.. ή την σέβομαι? δεν ξέρω!
βρε αντε να χαλαρωσεις καπου, τι καθεσαι και πνιγεσαι
Να έμπαινα σε ξένο σώμα τουλάχιστον για μια μέρα, για να έβλεπα πόσο διαφορετική μεταχείριση θα είχα από τους άλλους.
Να τρέξει ο χρονος δυο χρόνια μπροστα απο τώρα .
Nα φυγουν οι ουλες
Έχεις ουλές, αλήθεια; Γιατί δεν κάνεις πήλινγκ;
Να πάω Level 12 χωρίς απώλειες.
Θα ήθελα τώρα να γυμναστώ και να ιδρώσω και να μην μπορώ να πάρω ανασα...(φαντάσου ενέργεια που έχω) αλλά είμαι στη δουλειά τώρα :(
χαχα! κι εγω θα ηθελα να ειμαι στη δουλεια τωρα :)
Πάτερ Ημών
μπλα μπλα...
μπλα μπλα...
και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν
μπλα...
Αμήν!
Γειά σου βρε Γκούφη...!!! :D
θα ηθελα περισσοτερο χωρο να μπορω να αναπνευσω, εστω για πεντε γαμημενα λεπτα. παιζει να το εχω ξαναγραψει, αλλα ειναι πολυ ασχημο να μη μπορεις να αναπνευσεις ελευθερος ουτε για πεντε γαμημενα λεπτα.
Θα ήθελα να ήταν απλά ένα σενάριο δοκιμασίας που απέτυχα γιατί με νευρίασε και όχι πραγματικότητα.
Ένα παστέλι όχι με ζάχαρη, ένα παστελάκι με μπόλικο σουσαμάκι και μέλι!
Κορίτσια εγώ μόλις έφαγα αυτο που ήθελα τώρα... αποξηραμένα φρουτα (χουρμαδες (τρελαινομαι! ) , παπαγια, δαμασκηνα, βερύκοκο) και λίγη κουβερτουρα :D
μαρκελακι μενω σε νησι
σιγα μωρε ποιο πολυ η σκεψη παρα το πλυσιμο!
ειμαι μπασμενη σ'αυτα
μενω σε νησι,ποιο νησι θα σου πω σε πμ
πριν μαζεψα χορτα,αυριο εχει στριφτη χορτοπιτα!!γιαμ!γιαμ!
οχι,δεν με απογοητευσες μαρκελακι
ειμαι 40 κιλα,ο,τι κι αν τρωω το καιω επι τοπο γιατι ειμαι κερατο βερνικομενο και δεν εχω υσηχια
φιαχνω οτι παχαινει αλλα τζιφος:-((
ΕΙναι η εξαιρεση που επαληθευει τον κανονα :p
Nα κερδίσω το βιβλίο για το οποίο έχω πάρει μέρος στην κλήρωση
ραδιοφωνικού σταθμού
"Η τέχνη του να έχεις πάντα δίκιο" - Άρθουρ Σοπενάουερ.
Όχι ότι θα το διαβάσω σίγουρα
ούτε ότι η φιλοσοφία είναι ό,τι προτιμώ
-χωρίς βέβαια οι προτιμήσεις μου να αφαιρούν τίποτα από την αξία της-
-τα παραμύθια μου αρέσουν και να 'ναι και εικονογραφημένα-
αλλά ακούγεται ενδιαφέρων ο τίτλος.
εμενα θα με αναλαβει καμια να με γυμνασει προσωπικα μπας και χασω επιτελους τα 5-10 κιλακια που παλευω απο περσυ ? θελω να γινω σαν τον Vin Diesel, εχω τη μουρη και το μαλλι, μονο το κορμι μου λειπει, λολ.
τη δευτερη δεν την θελω γιατι ψωνιζεται. και περσυ μου προτεινε διατροφη και προσπαθουσα και γυμναστικη καθημερινα, αλλα τζιφος. ειναι μη σου κολλησουν λιγα παραπανω κιλα, αντε μετα να τα χασεις.
Ανάλογα πόσο καιρό τα έκανες όλα αυτά... αν θες πάντως σε βοηθάω! :)