εμενα μου αρεσει που ολο ξεφυσαει
-ουφ πολυ μαυριλα μεσα σου Ιωαννα
(καλα αλλα αμα ξεφυσηξεις κι αναστεναξεις αλλες 5-10 μετα μη πεις οτι φταιω εγω?)
μου λεει νιωθω τον πονο της ψυχης σου τοσο εντονα!(απο το σωμα μου κανενα νεο?)
Printable View
εμενα μου αρεσει που ολο ξεφυσαει
-ουφ πολυ μαυριλα μεσα σου Ιωαννα
(καλα αλλα αμα ξεφυσηξεις κι αναστεναξεις αλλες 5-10 μετα μη πεις οτι φταιω εγω?)
μου λεει νιωθω τον πονο της ψυχης σου τοσο εντονα!(απο το σωμα μου κανενα νεο?)
Αχαχαχαχα.Ο παλιός για τον μόνο λόγο που ξεφυσούσε ήταν για να διώξει τον καπνό καθ\'ότι με τους καπνοβιομήχανους τουλάχιστον τα είχε καλά....Θεραπεία και φούμα..Φχαριστώ γιατρέ.Σου ετοιμάζω κάτι νέα τσιγαράκια...τώρα βγαίνουν στο εμπόριο....
εμενα απαγορευει το καπνισμα χαρμανιαζω 1 ωρα αλλα ευτυχως κανω οφθαλμολουτρα!
Χαχα.Ο δικός μου είχε ένα αχούρι ιατρείο και εκτός αυτού το χαρμάνιαζε και με καπνό...Φου,τι λέγαμε,φου!!!Ώπα ρε μάγκα
αυτος που παω για να μου γραψει τα φαρμακα στο ικα το κουμουνι μας θυμιατιζει με τα πουρα σου μιλαει κ ερχεται ενα συννεφο καπνου...
Χαχα...Ρε συ γέλασα..Χαχα...Αυτός κι ο Φιντέλ ένα πράμα..
κ μποχα!!!κουναω τα χερια για να φυγει το συννεφο απο αναμεσα μας αλλα μεχρι να το διαλυσω το ενα εχει αφησει την αλλη τζουρα..
Lol,ρε ξεκαρδίστηκα...Όχι δεν ήμουν έτσι αλλά θυμάμαι που μου έλεγε ο μπαγάσας ότι αν είσαι καλά ψυχολογικά τα τσιγάρα δε σε βλάπτουν γιατί έχεις καλύτερη άμυνα..Χαχα.Εγώ που δεν ήμουν θα έβγαζα πλάκα και θα έβλεπαν μουτζούρα.Πήγα για την κατάθλιψη από στενοχώρια και βγήκα με κατάθλιψη από καρκίνο!!
χαχα μλκ πρεπει να τον γνωρισεις τον πρωην γιατρο μου...ολα τα λεφτα!!μου κανει τρακες κ στις βαλεριανες!!!
κι εγω μια μερα του ζητησα πουρο..
να μην πω τι απαντησε...
α κι εγω την πρωτη μου την εριχνα συνεχεια στα βερεσεδια
Βερεσέ και άτοκο γυριστό σε 1μιση χρόνο το πρώτο.Το 2ρο θα του΄ρθει καθυστερημένο αλλά εφάπαξ!!!
ε κι αυτοι τι ταριφα ειναι αυτη 60 ευρα???
Ο δικός μου...100 Ευρά
Ρε εδώ μου πήρανε 80 για ένα κωλοτέστ MMPI2...Το λέω στον Μπίλυ και μου λέει δεν πα να\'τανε και το MI2!!!!!A!Και στο τέλος για να προσθέσω στην ήδη υπάρχουσα χαρά μου το έβγαλαν ΑΚΥΡΟ!!!
100?τον φουστη τι ταριφα ειναι αυτη?????????
εγω το τεστ το εκανα τζαμπατζαν στην πρωτη αλλα τους τρελλανα τους 4 της ψυχοεπιτροπης...
Κι εγώ την τρέλανα την ψυχολόγα γι\'αυτό μου το έβγαλε ΑΚΥΡΟ.Είχε μεγάλο δείκτη αναλήθειας...Τους κορόιδευα λέει...
Kassi,Quote:
Originally posted by kassi_21
Ρε εδώ μου πήρανε 80 για ένα κωλοτέστ MMPI2...Το λέω στον Μπίλυ και μου λέει δεν πα να\'τανε και το MI2!!!!!A!Και στο τέλος για να προσθέσω στην ήδη υπάρχουσα χαρά μου το έβγαλαν ΑΚΥΡΟ!!!
αν θέλεις, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο χρειάστηκε να κάνεις το MMPI 2?
Δωδώνη κατά πρώτον εκτιμώ την ερώτηση που μου απευθύνεις.
Φυσικά και μπορώ...
Στον πρώτο ψυχίατρο όταν πήγα δεν έκανα κανένα τεστ ψυχοπαθολογίας.
Η δεύτερη όμως ψυχίατρος θεώρεισαι αναγκαίο να το κάνω.Είπε ότι θα βοηθούσε....
Δωδώνη θες να μου πεις με τη σειρά σου τι ήταν αυτό που σε έφερε στη θέση να με ρωτήσεις για το συγκεκριμένο τεστ;
Εγώ έχω κάνει το ΜΜΡΙ,ενα με είκόνες και μου έλεγε να πω τι βλέπω και τέλος ένα με προτάσεις που έπρεπε να τις ολοκληρώσω...
Πράγματι ,ιντερ,ο ικατζής έχει πλάκα με τα πουράκια...αλλά αφού μόνο σου γράφει τα φάρμακα δεν τρως πολύ μυρωδιά!!!χχαχχαχα!!!
Γιατί δεν σου έδωσε ένα??????????
αυτό το MI3 ή όποιο άλλο τεστ δεν υποτίθεται πως συζητάς μετά τα αποτελέσματα ή κάτι τέλος πάντων; γιατί μια απορία μου έχει μείνει!Quote:
Ρε εδώ μου πήρανε 80 για ένα κωλοτέστ MMPI2...
φανταζεσαι τι μου απαντησε!!!Quote:
Originally posted by LOSTRE
Πράγματι ,ιντερ,ο ικατζής έχει πλάκα με τα πουράκια...αλλά αφού μόνο σου γράφει τα φάρμακα δεν τρως πολύ μυρωδιά!!!χχαχχαχα!!!
Γιατί δεν σου έδωσε ένα??????????
ΝΑΙ...κλασσικό,παρε τα α%%%%%%α μου?χαχχαχαχχαχαχαχα
μου αρεσει ο τροπος του ....
μου λεει
καλα τι μαλακισμενη εισαι???
αιντε πας εσυ το χασες
το αλλο με το σκατο κ τη ζωη που λεει το ξερεις?
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!
Για πες το ρητο που λέει...
Όλο για την επανάσταση που έρχεται έλεγε...
Ξέρειςότι στο σπίτι του δεν έχει τηλεόραση...
Ακόμα έναν άνθρωπο χωρίς τηλεόραση ξέρω αλλά αυτή ήταν θεούσα!!χαχχαχαχα
ΤΟ ξερω ακου τη φιλοσοφια του
η ζωη ειναι ενα σκατο που αρχιζει με το σφυξιμο του κωλου κ τελειωνει με το πατημα του καζανακιου!
τηλεοραση δεν εχει αλλα 5-10 βοτκες στο ψυγειο του θα τις βρεις
Πόσα χρόνια πήγαινες σε αυτον?Κανονικά,όχι για να σε γράφει τα φάρμακα...Εγώ περίπου 4...
1 τον αντεξα και με αντεξε !εναν χρονο!σαν ατομο τον καραγουσταρω κ σα γιατρος κορυφη ειναι μπενεις με κλαμα κ βγαινειες με γελια
αλλα εγω εψαχνα να μπενει ο αλλος στην ψυχη μου μεσα...ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙ
ε, πες του να γίνετε φίλοι
θα μου λεει τα δικα του τα ψυχολογικα κ μιλαει πολυ ακαταλαβηστικα ελληνικα.....αλλα οι φιλοι ειναι για τα δυσκολα
ε, οκ. θα του λες κάνε μου το τραπέζι εσύ και σου τα λύνω τα ψυχολογικά στο πι και φι. κέρδος δεν είναι;
αν ειναι να παραμεινει η επιπλωση στο τραπεζι οκ
θα έχετε φάει πρώτα. θα συζητάτε τα ψυχολογικά του σε άδειο τραπέζι.
επαναλαμβανω οσο η επιπλωση εχει να κανει μονο με το τραπεζι δεκτο...
η επίπλωση είναι υπονοούμενο, το πιασα; :D
γγγγιααααππππ
το άργησα λίγο αλλά είμαι γάτος τελικά.
γατονι !!!
Ναι την τρέλα τους,τα συζητάς.Τα @@@@@@@@πήρα όμως!Quote:
Originally posted by raphsssodos
αυτό το MI3 ή όποιο άλλο τεστ δεν υποτίθεται πως συζητάς μετά τα αποτελέσματα ή κάτι τέλος πάντων; γιατί μια απορία μου έχει μείνει!Quote:
Ρε εδώ μου πήρανε 80 για ένα κωλοτέστ MMPI2...
Το κάνω το τεστ.Μου έρχεται και η ψυχολόγα στο ρούμι να βοηθήσει να καταλάβω το τεστ,πολύ δύσκολο γαρ,και μετά άρχιζε να με πιέζει.Έχεις τη μισή ώρα μπροστά σου και είσαι στην 256 ερώτηση.Σιγά ρε μανίτσα.Να κοιτάξουμε και λίγο τις απαντήσεις..Άντε έτσι βουρ.....Τέλος πάντων το τελειώνω στην ώρα μου,560κάτι ερωτήσεις,με ξινίλες,λιονταράκια,και πονοκεφάλους...Το άλλο;Μόλις της πήγα το τεστ και το πήρε στα χέρια της,κιτρίνισε..Έγινε πολύ τυπική.....Τους τα σκάω τα λεφτά και αποχωρώ.Πότε θα έχω τα αποτελέσματα;Την επόμενη φορά θα τα πείτε με την ψυχίατρο...Ήρθε η επόμενη,η μεθεπόμενη,η αντιεπόμενη και αυτή λέει έλειπε Αμερική...Είχε πάει η ίδια για Σαφάρι....
Πήγα μια μέρα λοιπόν και ακούω...Χμμμμ,ναι..Το τεστ είναι ΑΚΥΡΟ.Πάνε τα λεφτά μου!!!!!!!!!
Και η εξήγηση που μου έδωσε ήταν ότι όταν κάποιος βγάζει το τεστ άκυρο το παίζει κλαίουσα για να τον λυπηθούν.......
Εγώ πάντως με τις ερωτήσεις που είδα ήταν ότι ψάχνανε τον Πάσσαρη.Κάνατε σκασιαρχείο;(Ε,τώρα για λίγες κοπανίτσες;)
Οι νόμοι είναι εφαρμόσιμοι από μέρους μου μόνο αν τους θεωρώ δίκαιους και τέτοια....
Είπε ότι θα το ξανακάνω μελλοντικά.ΠΕΡΙΜΕΝΕ!
Κατάλαβες;;;;;Και λέω μα έστω να αναλύατε μεμονωμένα τις απαντήσεις;Τσου αυτή.
Το MPI τι διαφορά έχει από το MMPI2 Lostre?
Ένα με σχεδιάκια ήταν το Ρέηβεν που αποκάλυπτε το ασυνείδητο.Βέβαια δεν μου είπε πολλά απ\'ότι κατάλαβα.Έβγαλα μεγάλο σκορ αλλά υποτίθεται ότι θα μάθαινα για το έρμο το ασυνείδητό μου..
Θυμίζει αυτό που λες ότι συμπληρώνεις προτάσεις αλλά εδώ συμπληρώνεις το σχήμα που πιστεύεις ότι λείπει.....