Originally Posted by
λιλιουμ
Λοιπον επειδη τα εχετε κανει ΑΧΤΑΡΜΑ, θα δω μηπως σας ξεμπλεξω.
Εγω εχω να καταθεσω προσωπικη εμπειρια, εχω γνωρισει δυο πλουσιοπαιδα, ανω των 30 ετων, στα οποια κολλαγανε πολλες για να τους τα φανε, αλλα οι κοπελιτσες κανανε ΚΡΑ απο μακρια και το βλεπανε ολοι εκτος απο αυτους, αρα αυτοι ητανε βλαμμενοι!! Εχω γνωρισει και πλουσιοπαιδο που πηγαινε με αυτες που ηθελε και οχι με αυτες που του την επεφταν για να του τα φανε γιατι τον ξενερωναν. Λιγες γυναικες γουσταρουν πραγματικα να αποκατασταθουν πανω απο ολα ΚΑΙ το πετυχαινουν κιολας, και αυτο δε συνεπαγεται και ευτυχια.
α) Αυτοι οι πλουσιοι και οι φτιαγμενοι δεν πανε παρακαλωντας για γυναικα και πουλωντας μουρη και παραμυθια. Σε αυτους πανε οι γυναικες παρακαλωντας και πουλωντας μουρη και παραμυθια. Και παλι οχι ολες, ουτε οι πιο πολλες, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
β) Οι αλλοι που προσπαθουν με ενα αμαξακι να κανουν φιγουρα, ριχνουν και τις αναλογες γυναικες, ξανθο καμμενο μαλλι και φουστα ζωνη, και παλι αυτες δεν αποτελουν το αντιπροσωπευτικο δειγμα του πληθυσμου. Στην ιδια κατηγορια ανηκουν οι παραμυθατζηδες που λετε που ταζουν στις γυναικες αστρα, καστρα και οπελ αστρα.
γ) Μετα υπαρχει η αλλη κατηγορια οτι σε βλεπω σοβαρα σε θελω φως των ματιων μου μοναδικη γυναικα της ζωης μου, σε... παω στο ξενοδοχειο, και την αλλη μερα δε σηκωνω τα τηλεφωνα. Αυτη ειναι η πιο υπουλη κατηγορια ανδρων, γιατι πατανε στη συναισθηματικη αναγκη της γυναικας και ετσι πετυχαινουν να την δουλεψουν, σε καθε αλλη περιπτωση η γυναικα δεν παραμυθιαζεται (για τη γυναικα που παει με καποιον για τα λεφτα του το παραμυθι ειναι τα λεφτα, οχι ο λεγαμενος), το αναφερω για ολους εσας εδω μεσα που φοβουνται οτι ολες μας παραμυθιζουν και μας ξελογιαζουν οι αλητες και εμεις δεν παιρνουμε χαμπαρι!! Μηπως εσεις την πατατε απο τετοιες και το προβαλλετε πανω μας?????
δ) και για την ανωτερω περιπτωση ομως, να ληφθει υποψιν ο παραγοντας οτι καμια φορα γουσταρουμε και την περιπετεια και το ρομαντζο-παραμυθι, οπως και οι αντρες γουσταρουν τις επικινδυνες και μοιραιες και παρτε με ολοι γυναικες, αρα και παλι δε μας παραμυθιασε κανεις, μονες/μονοι μας βαζουμε τα ροζ γυαλια και πεφτουμε στη λουμπα, και αν πραγματικα ημασταν too blind too see, τα λαθη ειναι ανθρωπινα και το καλο ειναι οτι μπορουμε να μαθαινουμε απο αυτα.
Bonus: ε) Οι γυμνασμενοι που καθε πρωι φουσκωνουνε με τρομπα και ειναι σαν τα φουσκωτα θαλασσης, (οχι τα στρωματα, τα αλλα τα μεγαλα τα στρογγυλα) που αλειφονται με λαδια και φορανε speedo μαγιω, φερνουν αηδια και αναγουλα σε καθε ελλογο θηλυκο ον, αρα ειναι αδυνατον να ριξουν γυναικα για τα μπρατσα τους, κατι αλλο τραβαει οποια κοπελα μπλεκει μαζι τους, ισως οτι συνηθως ειναι σα μεγαλοι μπεμπηδες σε μυαλο (για διαφορους λογους, εχω γνωρισει μεγαλο δειγμα του ειδους αυτου). Αν μιλαμε για αυτους που εχουν ωραια γραμμωμενα σωματα, δεν καταλαβαινω γιατι να μην αρεσουν στις γυναικες.