τζα!!!μου λειψες...
Printable View
τζα!!!μου λειψες...
λολ
Δευτερα στις 15:30,Δευτερα στις 15:30
γιατι την Τριτη ειναι πρωτομαγια(τα λουλουδα γιορταζουν κ τα πουλια το ταιρι τους φωναζουν τραγουδουν τον Μαη πανω στα κλαδια )
κριμα ηταν η καλυτερη μερα να του πω ποσο μισω αυτο το τραγουδακι!!!!ουτε λελουδι ουτε πουλι!!!
κ ειμαι κ κοριτσι (που κλεινει τα 30)του μαη....μα στην καρδια μου η αγαπη δεν χωραει
Ο Πασχαλης το ελεγε αυτο ????η ο Νοστραδαμος????
Πω-πω μουφα!! Ναι, τωρα εξηγουνται καποια καπχια πραγματα. Μηπως \"διαβαζις\" κ κοελιο, ρε; http://homepage.eircom.net/~bray/em/msperv-l.gifQuote:
Originally posted by raphsssodos
«...Ίσως.. γιατί ο έρωτας και η ψυχοθεραπεία είναι μεταξύ τους ασύμβατα. Ο καλός θεραπευτής πολεμάει το σκοτάδι και ζητάει το φως, ενώ ο έρωτας συντηρείται από το μυστήριο και καταρρέει μόλις αρχίσεις να τον εξετάζεις σχολαστικά.»
φαντασου οτι εγω δεν ξεκινησα ακομα να ψαχνομαι σε ψυχοβιβλια......
θα αρχισω με το αναλαφρο....
αλλα δεν το βρισκω καθολου μουφα...πολυ καλα τα λεει...ολα ειναι σαν το κρυφτο
φτου κ βγαινω...
φτου φτου μια Ιωαννα,μια Ασπασια,τεσ πα
κ το παιχνιδι τελειωνει...
ο καθένας με τα γούστα του...;-)Quote:
Originally posted by kanenas
Πω-πω μουφα!! Ναι, τωρα εξηγουνται καποια καπχια πραγματα. Μηπως \"διαβαζις\" κ κοελιο, ρε; http://homepage.eircom.net/~bray/em/msperv-l.gifQuote:
«...Ίσως.. γιατί ο έρωτας και η ψυχοθεραπεία είναι μεταξύ τους ασύμβατα. Ο καλός θεραπευτής πολεμάει το σκοτάδι και ζητάει το φως, ενώ ο έρωτας συντηρείται από το μυστήριο και καταρρέει μόλις αρχίσεις να τον εξετάζεις σχολαστικά.»
Έχεις αντίρρηση επί του προκειμένου ρε Κανένα; Μήπως δεν είναι αλήθεια;:)Quote:
Πω-πω μουφα!! Ναι, τωρα εξηγουνται καποια καπχια πραγματα. Μηπως \"διαβαζις\" κ κοελιο, ρε; http://homepage.eircom.net/~bray/em/msperv-l.gif
Έλα μου ντε.Τόσο για εσένα προφητικό μάλλον ρίμα απ\'τις λίγες του Νοστράδαμου θα ήταν.Εγώ είμαι το κορίτσι τ\'Απρίλη....Πάει η αγάπη μου,πάει με άφησε μόνον σε κάποια γωνιά.Να \'τανε Θεέ μου καλύτερα φάρσα.Αχ,να\'τανε Πρωταπριλιά!Ούτε λελούδι,ούτε πουλί.Το πιάσατε το νόημα εεεεεεε;;;;Quote:
Originally posted by interappted
Δευτερα στις 15:30,Δευτερα στις 15:30
γιατι την Τριτη ειναι πρωτομαγια(τα λουλουδα γιορταζουν κ τα πουλια το ταιρι τους φωναζουν τραγουδουν τον Μαη πανω στα κλαδια )
κριμα ηταν η καλυτερη μερα να του πω ποσο μισω αυτο το τραγουδακι!!!!ουτε λελουδι ουτε πουλι!!!
κ ειμαι κ κοριτσι (που κλεινει τα 30)του μαη....μα στην καρδια μου η αγαπη δεν χωραει
Ο Πασχαλης το ελεγε αυτο ????η ο Νοστραδαμος????
Εγώ Δευτέρα 16:30.Τι θα γίνει ρε Ίντερ;Και τις θεραπείες μαζί θα τις παίρνουμε;;;Quote:
θα πηγαινα κανονικα την Τριτη στις 8 με περνει τηλ και μου λεει,Την τριτη δεν ισχυει το ραντεβου μας...χρειαστηκα πληρη ενημερωση οτι ειναι 1 μαιου κ αρα αργεια,Τη δευτερα 3:30 θα φροντησω να ειμαι εκει..κ θα δειξει
Τσου.Ο Δήμιος τπυ έρωτα είναι ξεχωριστό βιβλίο.Έχω διαβάσει τις δέκα ιστορίες ψυχοθεραπείας.Κορυφή..Quote:
ένα βιβλίο είναι αυτά. ο δήμιος του έρωτα είναι μια από αυτές τις ιστορίες ή η ενδέκατη δεν θυμάμαι.Quote:
10 ιστοριες ψυχοθεραπειας
μου ειχε πει
απο το γιαλομ ειν αι κι αυτα .Μοου ειπε να διαβασω και το Δημιο του ερωτα!!!!!
το δώρο της ψθεραπείας πάντως το έχω. στο δανείζω όποτε θέλεις.
ναι?το δωρο της ψυχοθεραπειας θα το δανειστω απο το ραπς θα παρω και τις 10 ιστοριες ψυχοθεραπειας
kassi κι εσυ ομως σαν κι εμενα τζηζ...μακρια απο το Δημιο του Ερωτα ....
σε αυτες τις 10 ιστοριες ειναι που παει ο ψυχιατρος σε εναω ψυχιατρο σαν ασθενη για να δει πως ειναι????
λεω να στειλω κ το δικο μου σε κανεναν αλλο να δει πως ειναι να σε ρωταν....τη στιγμη που το στομα σου ειναι σα διαφημηση της logo!!!
δεν το βλεπω αισθητικα. ο γιαλομ αναφερεται σε ο,τι λενε οι πολλες \"ερωτα\". δλδ οταν καλυπτεις κατι το επιφανειακο, απο το οποιο παιρνεις αποστασεις κ μαλιστα συχνα προσπαθεις να το ξεγελασεις. επομενο, αν πεσει φως πανω του, καταρρεει.Quote:
για μενα, υπαρχει ενα απλο κριτηριο για να διαπιστωσω αν αγαπω το ατομο με το οποιο ειμαι μαζι. ποσο ειλικρινης ειμαι απεναντι Του. και κατα συνεπεια, απεναντι Μου. με αυτη την εννοια, ο ερωτα ειναι μια μορφη ψυχοθεραπειας, οπως αλλωστε υπαινιχτηκατε παλιοτερα ραψου κι ασιχτιρ. γιαφτο διαφωνω με τη ρηση του γιαλομ.
εαν λοιπον βλεπουμε τον ερωτα σαν \"κρυφτο\", τοτε αρνουμαστε την πραγματικη φυση του- της αληθειας και μενουμε με το αντιστροφο του: το ξεγελαζμα, την παρανοηση.
Και βέβαια θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά ο έρωτας είναι απο την φύση του επιφανειακό συναίσθημα και βασίζεται στην φαντασίωση που κουβαλάει ο κάθε εμπλεκόμενος.Quote:
δεν το βλεπω αισθητικα. ο γιαλομ αναφερεται σε ο,τι λενε οι πολλες \"ερωτα\". δλδ οταν καλυπτεις κατι το επιφανειακο, απο το οποιο παιρνεις αποστασεις κ μαλιστα συχνα προσπαθεις να το ξεγελασεις. επομενο, αν πεσει φως πανω του, καταρρεει.
για μενα, υπαρχει ενα απλο κριτηριο για να διαπιστωσω αν αγαπω το ατομο με το οποιο ειμαι μαζι. ποσο ειλικρινης ειμαι απεναντι Του. και κατα συνεπεια, απεναντι Μου. με αυτη την εννοια, ο ερωτα ειναι μια μορφη ψυχοθεραπειας, οπως αλλωστε υπαινιχτηκατε παλιοτερα ραψου κι ασιχτιρ. γιαφτο διαφωνω με τη ρηση του γιαλομ.
εαν λοιπον βλεπουμε τον ερωτα σαν \"κρυφτο\", τοτε αρνουμαστε την πραγματικη φυση του- της αληθειας και μενουμε με το αντιστροφο του: το ξεγελαζμα, την παρανοηση.
Συμφωνώ με την ειλικρίνεια που λες. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Αλλά νομίζω έρχεται πρώτη στη σειρά η ειλικρίνεια που έχουμε με τον εαυτό μας για να πάρει έπειτα σειρά ο απέναντι. Απο την άλλη υπάρχουν πολλές αλήθειες που τρέχουν παράλληλα και κάθε φορά αποκαλύπτουμε μια απο τις αλήθειες μας, αποκρύπτοντας στην πραγματικότητα μια άλλη. Έτσι ο έρωτας είναι μια λαβυρινθώδης πορεία, όπως και η ψυχοθεραπεία. Στην οποία όμως πορεία δεν αρκεί μόνον η ειλικρίνεια. Θέλει και ωριμότητα απο όλες τις πλευρές. Και δεν την έχουμε όλοι.
Ακριβως. Απλως, οσο περισσοτερο η φαντασιωση αποκλινει απο την πραγματικοτητα (της σχεσης), τοσο επιφανειακοτερο καθισταται το \"ερωτικο\" συναισθημα.Quote:
Originally posted by Existir
Και βέβαια θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλα ο έρωτας είναι απο την φύση του επιφανειακό συναίσθημα και βασίζεται στην φαντασίωση που κουβαλάει ο κάθε εμπλεκόμενος.
Συμφωνώ με την ειλικρίνεια που λες...ο έρωτας είναι μια λαβυρινθώδης πορεία, όπως και η ψυχοθεραπεία. Στην οποία όμως πορεία δεν αρκεί μόνον η ειλικρίνεια. Θέλει και ωριμότητα απο όλες τις πλευρές.
Η ωριμοτητα ειναι αληθεια. Ειναι η αποκαλυψη της πραγματικοτητας.
Ναι. Και αυτές οι δύο πραγματικότητες θα πρέπει κάπου να συγκλίνουν...Quote:
Η ωριμοτητα ειναι αληθεια. Ειναι η αποκαλυψη της πραγματικοτητας.
Εν τω μεταξύ υπάρχουν και αυτές οι διαολεμένες ανάγκες...
φυσικα. λεγεται θεληση, επιλογη και λεγεται αλληλεπιδραση.
κανενα προβλημα. αρκει να ξερις τι ακριβως κανεις και τι δεν εχεις.
Ναι. Δεν θα διαφωνήσω πουθενά. :)Quote:
φυσικα. λεγεται θεληση, επιλογη και λεγεται αλληλεπιδραση.
κανενα προβλημα. αρκει να ξερις τι ακριβως κανεις και τι δεν εχεις.
kanenas εγω επιμενω να συμφωνω με το ραπς!!!!ποιος αληθινος ερωτας εσυ στα 38 σου τον βρηκες????εγω στα 30 ουτε τον μυρισα......
ρομαντικε καποια στιγγμη θα ερθεις στα λογια μας ....που στα 70 μας θα πηγαινουμε στην Ανιτα του τοτε να βρουμε παρεα που να πινει χαμομηλι με λιγη ζαχαρη για να το θυμομαστε γιατι ολα τα αλλα θα τα εχουμε ξεχασει
kassi Απριλης-Μαιος χεσε μεσα μας το λεγαν οι τραγουδοπηοι αλλα εμεις το βιολι μας...λες να γνωρισουμε τους γιατρους μας να βρουν κοινη λυση?????εν τωμεταξει τωρα ειδα ολες τις προηγουμενες καταχωρησεις σου και λεω δεν μπορει...501 km νοτια μου υπαρχει ενα κοινο εγω...Γιουπι!!!δεν ειμαι η μονη!!!
τα νευρα τσαταλια!!!εβαλα μωρο για υπνο 10:30....12 παρα σηκωθηκα να παρω τα χαπια μου...βρηκα το μωρο να χωροπηδαει στο κρεβατι!!!!!
γιατι γαμωτο να με πιανουν οι κρισαρες τοσο ακαταλληλες ωρες????να παρω τεετοια ωρα το dr να με ηρεμισει???
οχι αλλο καρβουνο γιατρε!!!!οχι πια !!!οχι αλλο κοκκινο??μπορω να εχω κανενα αλλο χρωμα στην παλετα!!!παλι νιωθω την κομμωση ορθιο μαλλι πανκιου τα αυτια μου καινε κ τα μυνηγγια μου ειναι μουδιασμενα.......
κι αυριο στις 15:30 θα χτυπησω την πορτα
τοκ-τοκ
-περασε Ιωαννα!!πως τα πηγαμε αυτη τη βδομαδα?θα μου πει με το αιωνια lexotanil υφος!
η θα τσιριξω η θα σκασω στα γελια ......
το ασπρο πουκαμισο παντως δεν το γλιτωνω μου φαινεται τελικα!!κι απο το διαδυκτιακο ασυλο με βλεπω στο κανονικο...σαν τοτε που ειπα στην ψυχολογο μου...
επαθα κριση εχθες και με τρεχαν στα νοσοκομεια...μου ειπαν οτι εχω αναγκη αμεση απο ψυχιατρο!!
πηρα \"προαγωγη \"σε χαιρετω
Τσου.Σε αυτές τις ιστορίες εμφανίζονται απ\'ότι θυμάμαι ένας ψυχοπαθητικός τζογαδόρος,μία περίπτωση οριακής και νομίζω και η γυναίκα ενός ιδεοψυχαναγκαστικού που πάει να εκδικηθεί τον ψυχίατρο του άντρα της γιατί πιστεύει ότι αυτός φταίει για την κατάντια τους.Είναι πολύ ωραίο βιβλίο.Τον Δήμιο του Έρωτα δεν τον διαβάζω γιατί μου ακούγεται δυσάρεστος ο τίτλος....Ο έρωτας είναι μια σκοτωμένη υπόθεση για εμένα και δεν γουστάρω κι ένα βιβλίο να τον σκοτώνει.Μου φτάνει η ζωή μου κι εγώ!!!!!Quote:
ναι?το δωρο της ψυχοθεραπειας θα το δανειστω απο το ραπς θα παρω και τις 10 ιστοριες ψυχοθεραπειας
kassi κι εσυ ομως σαν κι εμενα τζηζ...μακρια απο το Δημιο του Ερωτα ....
σε αυτες τις 10 ιστοριες ειναι που παει ο ψυχιατρος σε εναω ψυχιατρο σαν ασθενη για να δει πως ειναι????
λεω να στειλω κ το δικο μου σε κανεναν αλλο να δει πως ειναι να σε ρωταν....τη στιγμη που το στομα σου ειναι σα διαφημηση της logo!!!
Κανένα πρώτη φορά που θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα κιόλας.....Με κάλυψες υπεραρκετά..Quote:
δεν το βλεπω αισθητικα. ο γιαλομ αναφερεται σε ο,τι λενε οι πολλες \"ερωτα\". δλδ οταν καλυπτεις κατι το επιφανειακο, απο το οποιο παιρνεις αποστασεις κ μαλιστα συχνα προσπαθεις να το ξεγελασεις. επομενο, αν πεσει φως πανω του, καταρρεει.Quote:
ουπς παιδες καπου χαθηκαμε εγω συμφωνω με το ραπς που λεει οτι ο ερωτας συντηρηται απο το μυστηριο 100%
και το δικο μου το κρυφτο στο μυστηριο που οταν το ανακαλυπτεις κ παυει να ειναι μυστηριο καταρρεει το πηγαινα με αυτην την εννοια του κρυφτου κι οχι με την εννοια του ειμαι ψευτικος
δλδ ειμαι ερωτευμενος με το αγνωστο,περιπετειωδες μυστηριο που ομως αν παψει η υποσταση του σαν μυστηριο καταρεει
κι εμενα η δικια μου....οταν στραβωνω με γκομενο....ολα τα αλλα να με πανε καλα εγω εκει θα σκασω...θα θελω να κανω φονο,να...να...να εστω τσιριξω...κι εκει που ποναω εκει χτυπαω....
Αυτό που λες είναι το ΅Στο Ντιβάνι΅.Quote:
Originally posted by kassi_21
Τσου.Σε αυτές τις ιστορίες εμφανίζονται απ\'ότι θυμάμαι ένας ψυχοπαθητικός τζογαδόρος,μία περίπτωση οριακής και νομίζω και η γυναίκα ενός ιδεοψυχαναγκαστικού που πάει να εκδικηθεί τον ψυχίατρο του άντρα της γιατί πιστεύει ότι αυτός φταίει για την κατάντια τους.Είναι πολύ ωραίο βιβλίο.
χα! εμενα λες ρομαντικο, μα εσυ ασχολεισαι με φαντασιωσεις. http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gifQuote:
ουπς παιδες καπου χαθηκαμε εγω συμφωνω με το ραπς που λεει οτι ο ερωτας συντηρηται απο το μυστηριο 100%
και το δικο μου το κρυφτο στο μυστηριο που οταν το ανακαλυπτεις κ παυει να ειναι μυστηριο καταρρεει το πηγαινα με αυτην την εννοια του κρυφτου κι οχι με την εννοια του ειμαι ψευτικος
δλδ ειμαι ερωτευμενος με το αγνωστο,περιπετειωδες μυστηριο που ομως αν παψει η υποσταση του σαν μυστηριο καταρεει
τιποτα δεν εχει λογο να καταρρευσει οταν αποκαλυφθει, αν ειναι αληθινο, αν υφισταται. οπως γραφει ο ελυτης: \"τα πραγματα της καρδιασ δεν ειναι να χαθουν\". αρκει να ειναι της καρδιας, δλδ αληθινα.
ε,τον Ελυτη...ρομαντοκος σαν κι εσενα
ο καρυωτακης αλλιως τα λεει...αλλος καμενος απο κει αλλα τεςπα
η μερα ξεκινησε με το να βαραει αβερτα το κινητο!το σηκωνω και ηταν ο dr να μου σμπρωξει το ραντεβου απο τις 15:30 στις 20:30 δεχτηκα αναγκαστηκα
τωρα που ξυπνησα παραπανω θελω να του πω:Τι λες τωρα????
ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!
existir οποτε με περνει να διαβασω κ το ντιβανι...
?
τι ανρωτιεσαι καλο μου?στο ντιβανι ειναι psyco βιβλιο απο το ψυχιατρο συγγραφεα γιαλομ..κι εγω πριν 2 βδομαδες τον εμαθα!!!
ειχε φαση το ? που αντικρυσα ετσι ξαφνικα!!
Γράφει εκπληκτικά!
εχεις διαβασει κανενα απο τα βιβλια του?
Ειδάλλως δεν θα μπορούσα να στηρίξω κάτι τέτοιο..
Εσυ;
ποιο ?
Μ άρεσε ο Yalom, και περισσότερο το \"όταν έκλαψε ο Νίτσε\". Πιστεύω το καλύτερό του!
τινα ξερεις εσυ ποιο ειναι αυτο τελος παντων που παει σαν ασθενης σε ενα ψυχιατρο για να δει τι σχεση που αναπτυσσεται απο την πλευρα του ασθενη?
Στο Ντιβάνι πάντως ο Έρνεστ, ο ψυχοθεραπευτής, έχει απλώς έναν επόπτη με τον οποίο συζητάει τα θέματά του.
θα παω σημερα στις 20:30 αφου γκρρρρρ μου αλλαξε τιο ραντεβου κ θα του την πω?ρε μεγαλε οταν λες κατι να θυμασαι τον τιτλο του βιβλιου.....
κ θα σας πω κ πιο ειναι μπας κ μας ξεφυγε.....
existir οταν εκλαψε ο Νιτσε με περνει να το διαβασω?
Έλα βρε... Άσε τον άνθρωπο, έχει και αυτός το πήξιμό του.Quote:
θα παω σημερα στις 20:30 αφου γκρρρρρ μου αλλαξε τιο ραντεβου κ θα του την πω?ρε μεγαλε οταν λες κατι να θυμασαι τον τιτλο του βιβλιου.....
κ θα σας πω κ πιο ειναι μπας κ μας ξεφυγε.....
existir οταν εκλαψε ο Νιτσε με περνει να το διαβασω?
:P
Λοιπόν, το Όταν έκλαψε ο Νίτσε, καλό είναι αλλά πλάκες δεν έχει.
Το ζητούμενο είναι να γελάσει το χειλάκι σου κορίτσι μου, να γελάσει.
Άρα πρέπει να ψαχτούμε σε βιβλία με χιούμορ, για σένα.
Κι εγώ δυστυχώς δεν ειδικεύομαι σε αυτά.
Όλο σε κάτι καταθλιπτικά ψάχνομαι.
:D:D:D