Δε ξερω το αγχος παντος παιζει ρολο.τζινα εχεις και στον κορμο;ψυχολογικα εισαι καλητερα;εγω σημερα ειμαι χαλια.
Printable View
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΠΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ....ΜΑΖΕΨΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ! ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ALS....ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΗΘΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΦΟΒΟΣ..ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ...ΤΡΕΞΙΜΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ...ΚΟΛΥΜΠΙ...ΠΟΔΗΛ ΑΤΟ! ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΣΜΙΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΧΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΚΗ...ΚΑΡΔΙΑ-ΕΚΤΑΚΤΕΣ-ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ-ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ....ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΟΛΗ ΜΕΡΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΑ...ΣΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ....ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΡΤΥ....ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ..ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ...ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ...ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ...ΠΑΝΤΟΥ! ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ...ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ....Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕ...ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ!!! ΠΗΓΑ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ....3 ΦΟΡΕΣ....ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ! ΕΚΑΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΥΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ. ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 2. ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ. ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΣΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΑΥΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΟΥΣ 100% ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ...ΔΕΝ ΖΟΥΣΑ! ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ....ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ...ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ...ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ...ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ...ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ! ΕΜΕΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΓΑΜΠΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ!ΣΑΣ ΦΙΛΩ
Τζινα η κουραση κανει σιγουρα συσπασεις.θυμαμαι μετα απο εντονες προπονησεις ειχα πολλες.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ..ΣΑΣ ΕΓΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ...
Λορα εγω προσωπικα σε ευχαριστω για το μηνυμα ...μου δινει πολυ κουραγιο..αχιλλεα τα ιδια ειμαι.εμενα ομως παιδια με σνησυχει το γεγονος πως ουτε αθλητρια ειμαι κ εχω κ πονο στα ποδια..οι εξερασεις δεν δειχνουν κατι..σημερα εκανα κ καποιες πιο ειδικες για ρευματοπαθεια..Λορα μου εσυ τις ειχες τοσο εντονα?Δηλαδη σαν σπαρταρισματα,ρυθμικες κλπ?Σαν να ερπει κατι απο κατω?
Ναι τις ειχα πολυ εντονα. Καποιες στιγμες μεσα στη μερα με πονουσαν και τα ποδια. Οι συσπασεις ηταν συνεχεις και απολυτα αισθητες. Ενιωθα οτι καποιος ειναι μεσα στο σωμα μου και θελει με καποιον τροπο να βγει. Ειχα κανει ο,τι εξεταση μπορειτε να φανταστειτε....ακομα και triplex φλεβων στα ποδια...
Κ εγω εκανα τριπλεξ φλεβων..ασε εχω ξεφυγει τελειως..ο γιατρος αχιλλεα δεν μπορει να καταλαβει..μου μιλαει για ινομυαλγια για να δικαιολογησει τον τοσο πονο στα ποδια..παιδια μιλαμε για βαρος κ πονο οχι αστεια...καλα δεν περιγραφω το ποσο εντονες ειναι οι συσπασεις..κ παμε στους δυο μηνες τωρα...εγω εκανα ηλεκτρομυογραφημα στις δυο εβδομαδες απο την εναρξη των συμπτωματων κ τψρα φοβαμαι μηπως χρειαστει να επαναλαβω...ισως δεν εδειξε τοτε..κ το als κ αυτα δειχνουν με το ηλεκτρομυογραφημα..εσυ αχιλλεα που εκανες στους δυο μηνες εισαι καλλυμενος.
Τζινα μηπως ειναι καθαρο αχγος και εχει σωματοποιηθει τοσο πολυ;επειδη και γω και συ το σκεφτομασται ολη μερα;εγω προσωπικα δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο.πραγματικα.τριπλεξ δεν εκανα .ο νευρολογος σου παι να το επαναλαβεις;θυμαμαι οτι σου παι οτι θα δειχνε αν ηταν als.ετσι δεν ειναι;
Γεια σε όλους..Είμαι τα ίδια και χειρότερα. Λόρα κι εμένα μου έδωσε κουράγιο το μήνυμα σου. Να είσαι καλά. Θες να μου πεις λίγο τι εννοείς ότι κουνιόντουσαν τα δάχτυλα σου; Είχες δηλαδή δεσμιδώσεις στην παλάμη και χτυπούσε στα δάχτυλα. Μόνο στα δάχτυλα των χεριών ή και των ποδιών; Εύχομαι να μπεις κάποια στιγμή και να μου απαντήσεις. Εμένα οι συσπάσεις συνεχίζουν σε όλο το σώμα και στο πρόσωπο. Τρομάζω πιο πολύ όταν έχω στο σαγόνι και στα χείλη :(
Μου ειπε οτι στις δυο εβδομαδες θα εδειχνε κατι..αλλα τωρα εγω αλλα πιατευω..αλλοι γιατροι ειπαν οτι καποια πραγματα φαινονται μετα το διμηνο τριμηνο...ποιον να πιστεψω δηλαδη?εχω αγχος αλλα δεν μπορω να δικαιολογησω τις τοσες συσπασεις..εχω πολυ θεμα στα ποδια.
Τζινα τι γιατροι ηταν αυτοι;στο ξαναπα οτι ο ορθοπεδικος ειναι αλλο απ το νευρολογο.εμενα 6 που πηγα 6στο ξαναλεω μου παν οτι δειχνη. .αυτο μου παν αυτο σου λεω.
Καλησπέρα Αχιλλέα..Απλά τα δάχτυλα με τρομάζουν πιο πολύ απ όλα! Διάβασα και για τις συσπάσεις προσώπου και γράφει ένα κάρο πράγματα για το πρόσωπο όταν συσπώνται οι μύες. Εγώ παιδιά Τετάρτη πάω σε νοσοκομείο. Έχω ραντεβού. Εύχομαι να μου κάνουν εισαγωγή να κάνω κάποιες εξετάσεις γιατί δεν γίνεται να τρέχω συνέχεια στα ιδιωτικά ιατρεία.
Παιδιά είναι μέρες που λέω πως πρέπει να παλέψω ότι και να είναι. Το οφείλω άλλωστε στον εαυτό μου και στους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχουν όμως και μέρες που παραιτούμαι. Όπως σήμερα. Δυστυχώς δεν έχω μόνο αυτές τις δεσμιδώσεις. Έχω και κάποια μουδιάσματα που έρχονται και φεύγουν κάποιες φορές ζάλη και διάφορα τινάγματα (όχι οι απλές δεσμιδώσεις). Οπότε σιγά σιγά μάλλον πρέπει να την κάνω από εδώ και να γίνω μέλος σε κάποιο άλλο forum. Είμαι σίγουρη 100% ότι τα δικά μου δεν είναι ψυχολογικά. Το ξέρω το σώμα μου. Και τώρα τα πράγματα δεν είναι καλά. Ευχαριστώ όλους όσους με τα μηνύματα τους μου έδωσαν κουράγιο. Το είχα μεγάλη ανάγκη. Εύχομαι να έρθουν μόνο καλύτερα σε όλους σας. Να είστε καλά.
Αυτο δε θα στο πω να σου δοσω κουραγιο.θα στο πω γιατι μου σηνεβη 3 μηνες πριν.οταν λιπον ξεκινησε αυτη η ιστορια με μενα ειχα ενα μουδιασμα στο αριστερο ποδι.μετα απο αυτα που ειχα διαβαση στο νετ επι 3 εβδομαδες και βαλε ειχα μουδιασματα σε διαφορα σημεια του σωματος μου το πανω χειλιών επεζε σηνεχωμενα ολη μερα εκτος των σπασμων.το ματι αστα να πανε το χω και τωρα ακομα αρκετες φορες.ο γαρ γλουτος ηταν μουδιασμενος 1μηνα .αυτα τα εζησα.και αν θες ανετρεξε στο φορουμ να δεις απο που εφτασα εδω.ΑΠΟ ΖΑΛΗ.δεν στα λεω να ησυχασεις .απλα το αγχος κανει πολλα.και ως αναφορα αυτο που λες οτι ξερεις το σωμα σου.συγνωμη κιολας το ξερεις καλητερα απο μενα(ολη μερα μ αυτο τι διατροφη και τη γυμναστικη ασχολιομουν)παρ ολα αυτα εδω γραφω και γω σ αυτο το φορουμ επομενος ακυρο αυτο που λες.
Μαριαννα δεν μπορεις να λες οτι εχεις κατι παθολογικο οταν οι εξετασεις σου ειναι καλες κ δεν εχεις δοκιμασει καν αγωγη απο ψυχιατρο.εγω πιστευω οτι κ ενα ηρεμιστικο να παρεις θα περασουν ολα..φυσικα ολα αυτα θα στα πει γιατρος αλλα πιατεψε με κανεις μας δεν ειναι ο.καλυτερος κριτης του εαυτου του...
Ναι αχιλλεα μου.εσυ?
μουδιάσματα, δεσμιδώσεις και ζαλάδες τα έχω εδω και ένα χρόνο και δόξα τω Θεώ, ζω! και οι εξετάσεις μου είναι φυσιολογικότατες! επίσης έχω και τινάγματα...τη νύχτα πολύ πιο έντονα...βαράω μπουνιές κλωτσιες...τα πάντα όλα!αλλα οι δεσμιδώσεις σε όοολο το σώμα και σε δάκτυλα και πρόσωπο γίνανε το σήμα κατατεθέν μου...με την προυπόθεση ότι και οι δικές σου εξετάσεις είναι καθαρές...πάσχουμε από την ίδια ασθένεια ...απλά ενημερωτικά...δε θα πάθουμε τίποτα! θα περάσει ο καιρός και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου! εγώ μόνο τα 40 δεν είχα κάνει στον εαυτό μου...και όλοι με κορόιδευαν...εγώ όμως υπέφερα..νόμιζα ότι θα πεθάνω...τώρα όμως την πήρα χαμπάρι!
Και μενα μαντι οι εξετασεις μου ειναι καθαρες μεχρι στιγμης.αυτες τις δεσμιδωσεις τις εχω κανενα 3μηνο συν .απλα με εχουν αγχωση τοσο πολυ. Που εχασα τον εαυτο μου.ολη μερα κοιταω τις γαμπες μου .και τα αγχολιτικα δεν κανουν τιποτα .
Αχιλλέα, Τζίνα, Μάντυ σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ γι αυτά που γράψατε. Μάντυ να σε ρωτήσω κάτι; Στο πρόσωπο έχεις ακόμα δηλαδή; Είχες και στο σαγόνι και στα χείλη και στα μάγουλα ή μόνο στα μάτια; Εκτός από μαγνητική εγκεφάλου έκανες κι άλλες μαγνητικές; Για τα δάχτυλα που λες κουνιούνται ή κάνουν μόνο συσπάσεις; Παιδιά συγγνώμη αλλά έχω τρελαθεί! Μάντυ αν έχεις χρόνο κάποια στιγμή απάντησε μου..
Παιδιά αύριο μπαίνω στο νοσοκομείο. Όταν βγω θα σας στείλω πάλι. Σας ευχαριστώ απ την καρδιά μου για τις απαντήσεις σας.
Ελπιζω να το ξεπερασουμε ολοι κ συντομα..εσενα Μαντυ κουνιοταν ρυθμικα ο μυς η απλα ενιωθες τιναγματα?εμενα το το ρυθμικο με τρομαζει..παντα ετσι τις εχω ρυθμικα.οχι απλα τικ.κ φυσικα πονανε κ τα ποδια μου..εχω κατι οτι εξεταση μπορεις να φανταστρις. Το μονο που με φοβιζει ειναι να μην χρειαστει να κανω ηλεκτρομυογραφημα γιατι εγω το εκανα νωρις..αυριο εχω να παω κ στην νευρολογο μου να δουμε τι θα κανουμε με την αγωγη
.νομιζω οτι θα μου αυξησει την δοση.δεν εχω δει τρελες διαφορες...
Μαριαννα μου καλη επιτυχια αν κ.πιστευω πως ολα θα ειναι καλα..Σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια..Αχιλλεα εμεις μαζι θα το περασουμε την βλεπω την δουλεια..χαχαχα..καθε μερα θα γραφουμε το ημερολογιο μας...
Οπως θα μπεις ετσι θα βγεις .εχουμε πρόβλημα στο μυαλο μαριαννα.
Το ξερω τζινα εδω θα γραφουμε .καλο ξημερωμα .αυριο λιγο καλητερα.και κατι αλλο τζινακι εμενα μερικες ειναι ρυθμικες και μερικες σαν να εχω κατι κατω απ το δερμα παλι χεσμενος ειμαι.εφτασα να αυτοεξεταζομαι.σκετη αγανακτηση η κατασταση.τι να πω υπομονη.
.
τις έχω ακόμη παντού...παντού όμως!!και σαγονι και προσωπο και μαγουλο...μεχρι και μεσα βαθυα στο αυτί...ακουω συσπασεις..εκανα περυσι μια μαγνητική εγγεφαλου και βγήκε καθαρη...εκανα και 1 ηλεκτρομυογράφημα...και αυτό καθαρο...δεν χρειαζεται κατι άλλο..τα δακτυλα κουνιούνται ...ιδιως ο αντίχειρας και ο δείκτης...αλλα και τα υπόλοιπα κανονικά..μη φοβάσαι! είσαι υγιέστατη! μην πεθαίνεις κάθε μέρα χωρίς λόγο!!! αν είχες κάτι θα φαινόταν κατευθείαν!!!
Πηγα νευρολογο σημερα κ μου αυξησε την δοση των φαρμακων..ειπε οτι ειναι αισιοδοξη κ οτι θα με πιασουν..φυσικα οπως κ να χει το παρακολουθουμε..κ εγω σχετικα τα ιδια σημερα..ισως λιγο καλυτερα...
Αν δε σε πιασουν τι θα κανεις? Εμενα δε με επιαναν..και ο νευρολογος που με παρακολουθουσε και μου εκανε το ηλμ ηταν κατηγορηματικος στο να μην παρω τιποτα..ουτε αγχολυτικα ουτε ψυχοφαρμακα..αυτα δε θα φυγουν ποτε..αυτη ειναι η αληθεια..οσο πιο νωρις εξοικειωθειτε με την ιδεα τοσο το καλυτερο..ειναι σωματοποιημενο αγχος..πιστεψτε με..δεν εχει κανεις μας ιδεα τι προκαλει το αγχος..νομιζουμε οτι ειναι κατι απλο και πως περναει με φαρμακα..εγω ειπα στον εαυτο μου..αφου δε σου βρισκουν οι γιατροι τιποτα γιατι πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κατι? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ!!!!
Μαντι εχεις δικιο το θεμα ειναι το ηλμ δειχνη; και ποτε;εγω δεν εχω κατι εντονο αλλα ειναι σαν κιματισμος στις γαμπες αν δεν το βλεπω δεν το καταλαβαινω αλλα δυστηχως το βλεπω ολη μερα.οσο το βλεπω τοσο αγχωνομαι;
Εμενα οι μυες κουνιουνται οπως πεταριζει το ματι αλλα σε πολυ πιο εντονο βαθμο και μερικες φορες σαν τρεμουλιαστα..και ειναι πολυ δυνατες οι δεσμιδωσεις..μου εχει κουνηθει ακομη και ολοκληρος ο ωμος απο δεσμιδωση σε συγκεκριμενο νευρο..μηροι γαμπες δακτυλα μπρατσα προσωπο ακομη και γλωσσα! Μην κολλας σε λεπτομεριες..αν ειναι ρυθμικο η οχι..ειναι δεσμιδωσεις..αλλες ετσι αλλες αλλιως..δεν ειναι ολες ιδιες..πονο στα ποδια ειχα απο το αγχος..ενας βαθυς πονος..ακαθοριστος..λες και εξουθενονοταν το σωμα μου..οταν πηρα τα πανω μου αρχισαν να καταλαγιαζουν ολα..μονο οι δεσμιδωσεις συνεχιζουν δυναμικα..τωρα πχ μου κανει στον αντιχειρα!
Εχω καει απο το ιντερνετ..σε καταλαβαινω απολυτα Αχιλλεα..