πατας αυτο που λεει επεξεργασια μυνηματος κατω δεξια εκει που ειναι το μυνημα που θες να σβησεις το σβηνεις κ αντι για αυτο γραφεις .................................................. ...... .
Printable View
πατας αυτο που λεει επεξεργασια μυνηματος κατω δεξια εκει που ειναι το μυνημα που θες να σβησεις το σβηνεις κ αντι για αυτο γραφεις .................................................. ...... .
το καλυτερο βιβλιο που υπαρχει εχει εξαντηθει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ!
καλησπερα στα μελη..θα ηθελα να ρωτησω το εξης...γινεται να αλλαξω το ονομα μου στο forum ??? εαν ναι πως??
Σκέφτομαι αν αυτοί που παντρεύονται είναι πιο έξυπνοι από αυτούς που δεν παντρεύονται;
ναι φυσικά και γίνεται
Στείλε email στο: [email protected]
Ναι είναι πιο έξυπνοι νοουμένου ότι παντρεύτηκαν από έρωτα και γνώρισαν καλα τον άλλο πριν τον παντρευτούν.
Αυτοί που δεν παντερύονται είναι έξυπνοι για την επιλογή τους αυτή μόνο αν η επιλογή αυτή αποτελεί τον τρόπο ζωής αυτού που αποκλειστικά ως κλίση αποφάσισαν να ακολουθήσουν πχ ασκητές, μοναχοί.
Απ εκει και επειτα η καθε επιλογή θα έχει τιος δυσκολίες της, μόνο που αυτές από μόνες δεν αποτελούν το κριτήριο.
Ρε συ Δελφιναριο , κι εγω επειδη ειμαι σε ηλικια γαμου , μαλλον την εχω περασει ελαφρως , ειμαι σε διλημμα . Να κατσω ανυπαντρος , χωρις εγνοιες , σκοτουρες , χωρις παιδια να τσιριζουν , να σου πω , καλα ειμαι κι ετσι . Οτι ωρα θελω ξυπναω , οτι ωρα θελω κοιμαμαι , δεν λογοδοτω σε κανεναν .
Απο την αλλη , αν αργοτερα το μετανοιωσω ? αν μετα νοιωθω μονος ?
Δεν ξερω βρε Δελφιναριο , ειμαι σε διλημμα . Χρειαζομαι ειδικο ατομο να με αποκαταστησει . Αν το βρω καλως , αν δεν το βρω , παλι καλως .
ολα τα προβληματα πηγαζουν οταν καπιος δεν εχει καταβαλει αρκετες προσπαθειες για να ικανοποιησει τον εαυτο του ειναι αδυνατον καπιος να σκεφτει το εσυ οταν το εγω του υποφερει...
ετσι κ παλι το ενα ακρο σε πεταει στο αλλο αν καταβαλεις μεγαλη προσπαθεια για να ικανοποιησεις τον εαυτο σου θα ερθει τελικα μια μερα που αφου θα εχεις βαρεθει να ασχολησαι με τον εαυτο συ θα σκεφτεσαι μονο τους αλλους κ θα ασχολησαι συνεχεια με αυτους...
νιωθω γαμημενη απογνωση...
σκ...
ειχα πολυ καιρο να κλεισω 12 ωρο διαβασμα και νιωθω το κεφαλι μου ετοιμο να κανει μπουμ
Ατομικιστές πρέπει να είμαστε Αλέξανδρε αν θελουμε να επιβιώσουμε. Αλλιως, να αλλη μια αιτία για ψυχολογικά προβληματα.
Οταν καταβάλλεις το άπαν των δυνάμεων σου για να ικανοποιήσεις τον εαυτο σου όλο και πιο λιγα προβλήματα θα έχεις κι αν εχεις αυτα θα ειναι ανυπαρκτα και με καθαρα εξωγενή αιτία.
Πρέπει να εισαι πολύ αλτρουιστης για να χεις προβλήματα κι εντουτοις να σκέφτεσαι τα προβλήματα των άλλων, εκτός κι αν οι αλλοι ψάχνουν θυμα και στα φορτώνουν είτε προκαλώντας σε σενα προβληματα ως ξεσπασμα στα δικα τους ειτε πρίζοντας σου τα με το να ακους τα δικα τους. Κι ετσι οταν τα προβληματα τους τα ξεπερασουν θα σε παρατησουν.
Η πολλή καλοσύνη να ξέρεις βλάφτει και οδηγει στη μοναξια.
Και βαζε τελειες στις προτασεις....
Τελείωσε, θα αυξήσω τα φάρμακα, δεν έχω άλλη υπομονή, κουράστηκα να νιώθω τόσο δυστυχισμένη...
εγω μεχρι στιγμης κατεληξα στο ακριβως αντιθετο συνπερασμα αφου οταν εισαι κακος δε κανεις τιποτε αλλο απο να δινεις πατηματα στους αλλους να σε βγαζουν λαθος συνεχεια μεχρι που καπια στιγμη θα εχεις ολες τις αποδειξεις στα χερια σου οτι δεν εχουν δικιο σε τιποτα ακομα κ υπαρχουν φορες που εχουν δικιοQuote:
Η πολλή καλοσύνη να ξέρεις βλάφτει και οδηγει στη μοναξια.
Και βαζε τελειες στις προτασεις....
για παραδειγμα δε θα εβρισκε ποτε το δικιο του καπιος που εβριζε συνεχεια οτι κ αν ελεγε οπως κ αν το ελεγε... κακο=αποτυχια.
για παραδειγμα αν θες να καταλαβεις καλυτερα στο τελος τι υπερυσχιει θα σου πω το παρακατω παραδειγμα.. παρε για παραδειγμα καπιον που εβριζε κ χτυπαγε του αλλους σαν τον αδερφο της ........
το να ξεσηκωθουν ολοι εναντιον του ειναι καθαρα θεμα χρονου θα δημιουργησει αντιδρασεις απο παντου κ τελικα θα πατωσει στα παντα...
μη ξεχνας ομως οτι για να αντιμετωπισεις καπιον θα πρεπει να βρεις κατι κακο να πεις για αυτον κ οταν δε το βρισκεις αρχιζεις να λες για τελειες κ κοματα :)
Σκέφτομαι ότι η ζωή,μοίρα ή ότι άλλο, παίζει πολύ άσχημα παιχνίδια http://www.newsit.gr/ellada/asilipti...os-nekroi-0502 και ότι γενικότερα στη ζωή μας τίποτε δεν είναι δεδομένο
αυτό να λέγεται….
Υπάρχουν πολλές ιστορίες ανθρώπων που αλλιώς τα ξεκίνησαν, άλλα προσδοκούσαν κι άλλα προέκυψαν.
Πέρσι την άνοιξη ας πούμε, στενοχωρηθήκαμε όλοι στην παρέα μας πολύ, καθώς μια φίλη έχασε το σύντροφο της αναπάντεχα, νεότατο και λίγο πριν παντρευτούν.
Αλλά νομίζω είναι καλό να θυμόμαστε πως υπάρχουν κι ευχάριστες ανατροπές στη ζωή.
Πως το ‘τίποτα δεν είναι δεδομένο’ σημαίνει πως και ‘τίποτα δεν αποκλείεται’, πως κι οι στενοχώριες είναι προσωρινές και πως μπορεί να συμβεί και κάτι πολύ ευχάριστο.
το αυτοκινητο γενικα ειναι μετριας ασφαλειας αλλα σιγουρα καλυτερο απο τη μηχανη το πιο ασφαλες απ ολα ειναι το πουλμαν λογο του μεγεθους του αν καθεσε κ στη μεση της γαλαριας ειναι απιθανο να παθεις κατι...
θυμαμαι που ολο ελεγε η ρεμεντι για χειριστικες προσωπικοτητες βασικα αυτο δε μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο οτι θα επρεπε να ειχα βρει ενα τροπο να τις αναγνωριζω εγκαιρως αλλα μεχρι στιγμης αυτο που πανω απο ολα καταλαβα ειναι οτι η ζηλεια ειναι το κυριο χαρακτηριστικο τους ειναι αυτη που τους καθοδιγει στα παντα κ οριζει τη ζωη τους. αρα το σιγουρο ειναι τελικα οτι ολοι εχουν κατι να σου μαθουν σε αυτη τη ζωη κ ο καλυτερος τροπος για να τους αντιλαμβανεσαι εγκαιρως ειναι να παρατηρεις συνεχεια πως συμπεριφερονται κ να μαθαινεις ετσι πως να τους αναγνωριζεις.
:) :) :)
Σκέφτομαι ότι ξύπνησα κάπως ανάποδα σήμερα. Κι αμα ξυπνήσω ανάποδα, συμβαίνει, να επιζητώ αυτο τον χώρο ψυχολογικής υποστήριξης.
Βεβαια, αμα αυτα που θελω να μου πηγαινουν καλα πηγαινουν καλά, η διαθεση μου ειναι μια χαρα και το αναποδο.
Σκέφτομαι γιατί να νιώθω τόσο άγχος...αφού κάπως θα τακτοποιηθούν λογικά τα πράγματα, γιατί να είμαι τόσο αγχώδης, γιατί ν' αγχώνομαι με το παραμικρό και να χαλιέμαι; Πρέπει να το δουλέψω και αυτό...για την ώρα ας προσπαθήσω να χαλαρώσω λίγο...βαθιές ανάσες και θετικές σκέψεις...
αντε παλι, το θριλερ με τον κατα φαντασιαν γαμο της αστερως, προ 15ετιας... getting spooky...
αυτος ειναι ο τροπος που τελειωνει ο κοσμος- οχι με ενα παταγο.. αλλα με ενα λυγμο..
ποσο δικιο ειχες Ελιοτ
Ποιηματαρα και κομματαρα φιλη/φιλε μου :)
αλλα...
Κάθε φεγγάρι ομολογεί και μες στα δέντρα κρύβεται μην
και το καταλάβεις·
έχεις ανακατώσει τόσο τους καιρούς που μήτε ο ίδιος ξέρεις
από που το μήνυμα θα λάβεις.
Εσύ 'σαι ο ένας απ' αυτούς που του 'δωσαν χαρτί μεγάλο
για να γράψει και δεν έστερξε την πένα του να πιάσει·
που του 'ρθε η τύχη σαν λακκάκι μες στο μάγουλο και που
δεν είπε μπάρεμ να χαμογελάσει.
Εσύ 'σαι αυτός που του 'ριξαν το δίχτυ μέσα στο λουτρό να τον
σκοτώσουν μα κρατάει μες στο βασίλειό του ακόμη ·
που σπρώχνει την αγάπη απ' το παράθυρο κι υστέρα κλαίγεται
και λέει ότι τον αδικούν οι νόμοι.
Κάθε φεγγάρι ομολογεί κι εσύ κάνεις πως τάχα δεν καταλαβαίνεις.
Ξέρεις ότι φορείς τον ήλιο -και ότι πριν εκείνο κατεβεί εσύ
ανεβαίνεις.
Δίνε δωρεάν το χρόνο
αν θες να σου μείνει λίγη αξιοπρέπεια
και μια και πιασαμε τη Μαρια Νεφελη ( <3 )...
ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
1
Ότι μια μέρα θα δαγκάσεις μες στο νέο λεμόνι
και θ' αποδεσμεύσεις
τεράστιες ποσότητες ήλιου από μέσα του.
2
Ότι όλα τα ρεύματα των θαλασσών
άξαφνα φωτισμένα θα σε δείξουν
ν' ανεβάζεις τη θύελλα στο ηθικό επίπεδο.
3
Ότι και μες στο θάνατό σου πάλι θα 'σαι
σαν το νερό στον ήλιο
που γίνεται ψυχρό από ένστικτο.
4
Ότι θα κατηχηθείς απ' τα πουλιά
κι ένα φύλλωμα λέξεων θα σε ντύσει
ελληνικά να μοιάζεις αήττητη.
5
Ότι μια σταλαγματιά θ' αποκορυφωθεί
ανεπαίσθητα στα τσίνορα σου
πέρ' απ' τον πόνο και μετά πολύ το δάκρυ.
6
Ότι όλη του κόσμου η απονιά θα γίνει πέτρα
ηγεμονικά να καθίσεις
μ' ένα πουλί πειθήνιο στην παλάμη σου.
7
Ότι μόνη σου τέλος θ' αρμοστείς
αργά στο μεγαλείο
της ανατολής και του ηλιοβασιλέματος
(αναγκαζομαι να διαβαζω και να σας στελνω ποιηση αλλιως το jus in bellum θα με κατασπαραξει) :)
Σκέφτομαι πως θα καταφέρω να σταθώ στο ύψος μου στην απογευματινή επίσκεψη...ουφ, ουφ!
Και εγώ μια ανησυχία για την ενδεχόμενη μεσημεριανή επίσκεψη αλλά οκ,θα τα καταφέρω να επιβιώσω.Τουλάχιστον μετά απο 2 νες και 1 φραπέ,δεν χασμουριέμαι και η μεσημεριανή δουλειά θα βγει πιο άνετα.
Εμένα το μόνο θέμα μου αν πιω πάνω απο 2 καφέδες την ημέρα είναι η συχνότερη επίσκεψη στην τουάλετα :p και είναι στιγμές που δε μπορώ να πάω γιατί αν φύγω απο το γραφείο μου,θα εκθέσω κάποιον συνάδελφο οπότε προσπαθώ να τους περιορίζω σε 2 το πολύ,τις ώρες που πρέπει να είμαι "βιδωμένος" στην καρέκλα
χαχαχα ακούγεται τραγικό μεν αλλά σκέψου ότι λόγω της φύσης της δουλειάς,κάθε 30-40 λεπτά σταματάμε και συνεχίζουμε μετά απο 5-15 λεπτά και έτσι παλεύεται η κατάσταση στο 99% των περιπτώσεων.Στο 1% των περιπτώσεων τους έχω πάει σε διακοπή με το ζόρι.Υπάρχουν και χειρότερα πέρα απο αυτό που φαίνεται καταπιεστικό αλλά δε με παίρνει να αναλύσω δημόσια.
Σκέφτομαι πολλά...σκέφτομαι πόσο καλύτερα νιώθει κανείς μετά από λίγο κρασάκι, χαλαρώνεις, φεύγει το μυαλό σου από τα προβλήματα έστω για κάποια ώρα και μπορείς να κοιμηθείς πιο ήρεμα...όμως δυστυχώς θέλει μέτρο...
Επίσης σκέφτομαι τι καλά που θα ήταν αν ήταν καλύτερα τα οικονομικά μου αλλά ελπίζω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα...
Σκέφτομαι πόσο δύσκολες είναι μερικές φορές οι ανθρώπινες σχέσεις...
Πόσο καλά θα ήταν αν μπορούσαμε να σβήνουμε αναμνήσεις όπως στην ταινία "Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού" και με κάνει να θέλω να δακρύσω το γεγονός ότι δεν γίνεται... :(
Όμως σκέφτομαι και πόσο όμορφο ήταν το χθεσινό βράδυ...κι ότι πρέπει να προσπαθώ να κρατιέμαι από τις όμορφες στιγμές όσο αυτό είναι δυνατόν...
Σκέφτομαι ότι μετά από 3 καφέδες ακόμα δεν έχω ξυπνήσει εντελώς και γι' αυτό δεν μπορώ τώρα να θυμηθώ τι άλλο σκεφτόμουν αλλά θα επανέλθω...