Ενώ για μια μέτρια θα ήξερες να δώσεις συμβουλές......
Printable View
τι συμβουλές μπορούμε να σου δώσουμε ρε φίλε μου για κάτι που ούτε καν ξέρουμε
η συμβουλή που μπορώ να σου δώσω... να είσαι ο ΕΑΥΤΟΣ σου να έχεις ΧΙΟΥΜΟΡ να είσαι ο WHY
να την κυνηγήσεις να κάνεις όσα δεν μπορούν να κάνουν όλοι οι άλλοι
να μη φοβηθείς να τσαλακωθείς για πάρτη της να την έχεις πάνω απ όλους
να νιώθει ασφάλεια δίπλα σου να είναι η πρώτη σου σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ
να σε παίρνει τηλ. και να παράτας ότι κάνεις για να είσαι δίπλα της
δεν είναι 1-2-3 είναι 100 πράγματα που πρέπει να κάνεις
κάτι που εγώ βλέπω μέτριο εσύ το βλέπεις κάτω του μετρίου
αυτό προσπαθούν να σου πουν όλοι τόσο καιρό εδώ μέσα
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΙΜΕΝΙΚΗ
σου έγραψα πριν αν είχες 3 επιλογές τι θα διάλεγες
σουβλάκι πίτσα η φασολάδα
και η γεύση είναι υποκειμενική
ασφαλεια θα νιωθει οταν την περνεις αγκσλια και θα ξεχναει τα παντα
ασφαλεια θα νιωθει οταν κανει ενα ορθογραφεικο λαθος και δεν θα την κανει ρεζιλη
απο επιφανειακους γεματους αυτοπεπιθισι γεμισαμε
κι απ οτι βλεπω εισαι ενας απ αυτου κολλας στην ορθοφραφια κι οχι στο νοημα
ζησε λοιπον στην επιφανεια σου κι ασε εμασς να κανουμε μακροβουτια
ινε ι ταιλεφταια μου απαντεισοι στο ποστ σου
κατσαι και σκαιψου πος μειλας κε φαιραιρεσαι
δειαβασαι τειν ιπογραψι μου
σου αφειερονο αινα αποσπασμα απο μεια σινεντευκσι του πειο μεγαλου κομεικου που παιρασαι απ την ελλαδα
Τα λόγια αυτού του σπουδαίου ηθοποιού που τίμησε το επάγγελμα καθώς πραγματικά ποιούσε ήθος, σχετικά με την ουσία της ευτυχίας κυριολεκτικά αποτελούν ένα «χαστούκι» στα «θέλω» του σύγχρονου κόσμου.
Με απλές κουβέντες όπως αρμόζουν σε έναν αυθεντικό άνθρωπο, ο Θανάσης Βέγγος είχε δηλώσει ότι «Έπρεπε να γεράσω, αγόρι μου, για να μάθω τι είναι ευτυχία.
Τελικά ευτυχία είναι ένα ζευγάρι χέρια, δύο χέρια…
Αυτά που θα σε αγκαλιάσουν, θα σε κρατήσουν, θα σε κοιμήσουν, θα σε περιποιηθούν, θα σου μαγειρέψουν, θα σε χαϊδέψουν και στο τέλος θα σου κλείσουν τα μάτια.
Τα πολλά χέρια απλά σε κατσιάζουν…
Χάσιμο χρόνου.
Θα το δεις κι εσύ όσο μεγαλώνεις…»
ψαξε να βρης μιπος αιχι κανενα ορθογραφοικο λαθος
Για όσα μέλη,έχετε να μην στοχεύω σε ωραίες,αλλά μόνο σε μέτριες και να κάνω καλύτερα κάτι με αυτές,παρά με μια όμορφη:
Ας πούμε ότι έχετε μια πληγή στο σώμα ή πρέπει να πάρετε κάποιο φάρμακο,γιατί είστε άρρωστοι κλπ.
Αν εσείς ξύνετε την πληγή κλπ,δεν γίνεται χειρότερα?Ή για το άλλο παράδειγμα που έφερα,αν δεν παίρνετε το σωστό φάρμακο ή παίρνετε κάποιο άλλο που σας κάνει χειρότερα,δεν θα επιδεινωθεί η κατάσταση?
Ε,κάπως έτσι είναι η ''συμβουλή'' μερικών από εσάς!
Και για να συνέχισω:μια μέτρια(ας μην πω για άσχημη),θα την έβλεπα σαν αγγαρεία και σαν ποινή!
Οι μέτριες δεν είναι εμφανίσιμες,ούτε όμορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτο μπορεις να το πετυχεις αυριο κιολας μαζεψε 120 ευρω διακεξε μια θεογκομενα ξαι στην στελ ουν στο ξενοδοχειο 80 η γκομεναρα 25 το ξενοδοχειο ξαι ησυχαζεις κι εσυ κι εμεις