Originally Posted by
Macgyver
Το χοντρυνατε το πραμα !! προσωπικα , δεν ειμαι ιδιαιτερα φουσκωμενος , απλως μυωδης αρκετα , ο λογος που αποφασισα ναρχισω γυναστικη με βαρη , ποτε αναβολικα , ηταν επειδη πολυ μικρος , στα 13-14 , ημουν υπερπροστατευμενος , και με λεγαν οι μαγκες της γειτονιας Αγγελακο , οταν παιζαμε βολους , και ημουν Αγγελακος , αυτο δεν μαρεσε καθολου , και μουχε μεινει απωθημενο ........................ καποια στιγμη , το 85 , καποιος , πειραξε ασχημα την κοπελα μου , και δεν ημουν σε θεση να την υπερασιστω , ο τυπος ηταν ' φουσκωτος ' και μαστουρωμενος .................ηταν το κομβικο σημειο αυτο , που ξυπνησαν απωθημενες μνημες , και ειπα μεσα μου , ' θα γινω ετσι ρε μ@λκες , που δεν θα τολμησει κανεις να με προκαλεσει ...............οπερ και εγενετο , αρχισα τον 1/86 γυμναστικη , τζουντο το 89 , και το 99 , μποξ ..........ειχα γινει οπως ηθελα το 90 - 92 , εφτιαξα το προσωπικο μου γυμναστηριο , η γυμναστικη ειχε ξεφυγει απο τιον αρχικο σκοπο της , και μαρεσε , ειχε γινει τροπος ζωης , γι αυτο και συνεχιζω ακομη .......................... μην μπερδευουμε μορια και ατομα , με μια καλη και υγιεινη συνηθεια ...................ειμαι εντελως κατα των αναβολικων , αν επαιρνα θαμουν κτηνος τωρα , αλλα ποτε δεν μπηκα στον πειρασμο , να βλαψω την υγεια μου , για να φτιαξω μυς , τοτε βεβαια δεν ηταν διαδεδομενα , λυπαμαι τα σημερινα παιδια , που τα παιρνουν ,και δεν εχουν ιδεα τι ζημιες κανουν στον οργανισμο τους .........................κριμα ....