Θα σηκωθεί από τον τάφο ο συνονόματος σου και θα σε συγχαρεί.
Printable View
Απόψε,δεν βλέπω ιστορία......
Πρεπει μωρε να κατσω να φτιαξω τις οδηγιες...δεν εχει πολλη ωρα που γυρισα, βαριουμαι :P Θα το κανω αυριο που δεν δουλευω κι ολας...
Παντως χτες κιουμπ και νικ εξαιρετικο το στορυ...ηθελα να ανεβασω εικονα του Edward και της Bella και να γραψω "still a better love story than Twilight" αλλα δεν φαινονται οι εικονες οταν ανεβαζω να παρει χαχαχα
σ αρεσε? δεν ηταν φοβερη η ιδεα μ να το γυρισω σ βαμπιροταινια?:p
Καλα μιλαμε τα απανταχου εφηβα κορασια τσιριζουν με ενθουσιασμο για τον νικ-βαμπιρ :P
Κοιτα δεν ειναι κακο να το παραδεχτεις οτι σε εχουμε τρελανει με τη κιουμπ γιατι τα σπαμε...τωρα το θετεις γενικαααα σα γενικη συγγραφικη σου τααααση και δικαιολογιες... :P
Πολυ θελει ο ανθρωπας με τετοιες παρουσιες;
Ειναι απολυτως κατανοητο, μη νιωθεις ασχημα :P
Και εγω στη θεση σου δεν θα μπορουσα να κρυφτω χαχαχαχα
Παντως ρε νικ ολο καφριλες εισαι αλλα ειναι ακακο, διασκεδαζω με το θρασος σου χαχαχα
Πες μου καλυτερα τι εγινε στις 19 αυγουστου του 2013 και ασε τα αλλα τωρα :)
σας πειραζω τι να κανω ,εγω παντως ελιωσα στα γελια με τα σεναρια μ και με τα δικα σας
Γεμίσαμε και αυτό το θέμα με τις μαλακίες μας.....:P
Κοιτα κιουμπ, καθε συγγραφικη ομαδα που σεβεται τον ευατο της χρειαζεται καποιες στιγμες αναπαυσης και χαλαρωσης μεταξυ συναδελφων για να ερθουν στο ιδιο μηκος κυματος και να χτισουν μια γερη δημιουργικη επαγγελματικη σχεση βεβαιως βεβαιως :P
Ε...αφου ρωτας θα σου πω...Αν ειναι τοοοσο σημαντικο κομματι της ζωης σου η μπαλα που το εχεις στο ψευδωνυμο σου και σε αλλα πραγματα υποθετω, προσωπικα το θεωρω λιγο καμενια...αυτο και τη φανατιλα σε οτιδηποτε γενικα...αρτος και θεαματα το εχεις ακουστα; Αυτο. Γνωμη μου φυσικα.