Ωραία.Χαίρομαι που επιτέλους συννενοηθήκαμε.
Printable View
Ωραία.Χαίρομαι που επιτέλους συννενοηθήκαμε.
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΛΛΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΥΠΕΘΕΣΑ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ
οτιναναι :)
εγω και παλιοτερα την ειχα πει στον κρινο επειδη ειχε μετατρεψει ενα τοπικ σε τσατ που ειναι ασυμφωνο με τις προτροπες του ιδρυτη αυτου του φορουμ ( \"αποφεύγετε τις μονολεκτικές απαντήσεις, το τσατ\" ) . και το ιδιο εκανα και με αυτο το τοπικ . δε καταλαβαινο γιατι με ρωτατε ολοι αν εχω προβλημα, οχι δεν εχω απλα υπενθυμιζω τα λογια του ιδρυτη του φορουμ και δε προκειται να επιμεινω αλλο..αραχτε
susperia, αλλο επικροτω το ποστ του ΣΗΦΗΣ και αλλο να λεω οτι δε μαρεσει να διαβαζω βρισιες... αμα εσυ βλεπεις τα ιδια τοτε εισαι λαθος απλα.
manthes, εχω αναγκη απο γιατρο και οντος πηγαινω σε γιατρο οπως και πολυς κοσμος στο φορουμ αυτο..
ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΣΕ ΤΣΑΤ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
εχεις σκεφτει εστω το λογο που εχεις κανει αυτο το τοπικ?αισθανεσαι μοναξια? βιαζεσαι να περασει η ωρα σου?
ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ADMINISTRATORS ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ;
μα ρε φιλε , το αν αισθανεσαι μοναξια δε στο ειπα υποτιμιτικα.. λες και ειναι βρισια κανεις. και γω αισθανομαι μοναξια τι να σου πω.. δε ξερω τι γινεται σε αλλα φορουμς εγω ενα λογαριασμο εχω, ποτε δε μου εχει πει καποιος/καποια να γραψω κατι αλλα και να μου λεγανε δε θα το εκανα πολυ απλα γιατι θα τους υποτιμουσα λες και αυτοι δε μπορουν να μιλησουν.
εδαχει σου λεω ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟ-ΒΛΗ-ΜΑ καταλαβαινεις ελληνικα? επισης ειπα \"δε προκειται να επιμεινω αλλο\"
ηρθε η ανοιξη ε?
:cool:
ουτε εμενα μ αρεσει αλλα πες μου, σ αρεσει περισσοτερο η προπαγανδα? δε μιλαμε απλα για το ποστ ενος \'\'μην πω\'\', αλλα για συγκεκριμενες αποψεις χωρις διαθεση για διαλογο και μαλιστα επικινδυνες αποψεις.Quote:
Originally posted by Lef
susperia, αλλο επικροτω το ποστ του ΣΗΦΗΣ και αλλο να λεω οτι δε μαρεσει να διαβαζω βρισιες...
οχι ουτε η προπαγανδα μαρεσει ουτε οι βρισιες, η προπαγανδα του μου ηταν λιγο ακαταλαβιστικη ... ακομα και συ εγραψες \" εγινες απολυτα κατανοητος με το link που δε δουλευει και τα υπολοιπα πληρως κατανοητα που γραφεις! \" γιαυτο και εστιαστικα στις βρισιες. ενταξυ μακαρι να εκανε διαλογο ο σηφης. peace
μετα παρεθεσα και κατι λινκ σε αλλες σελιδες οπου γινοταν πιο κατανοητο τι εξεφραζε το συγκεκριμενο ατομο, το οποιο ηταν ρατσιστικες και χουντικες αποψεις, γι αυτο τα πηρα στο κρανιο και τον εβριζα.
ΒΡΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ;
Όταν ένα τόπικ πάντως κρίνεται ώς μη χρήσιμο κλειδώνετε από τον διαχειριστή.
Όσο να κλειδωθεί το όποιο μέλος μπορεί να εκφράζεται σε αυτό γράφοντας ότι θέλει αλλά είναι κάπως εκτός (της δικής μου τουλάχιστον) λογικής να γράφει κάποιος μέσα σε ένα θέμα \"μα καλά γιατί γράφετε σε αυτό το θέμα\" απευθυνόμενος σε όλους τους άλλους εκτός από τον ευατό του.
manthes οταν με ρωτατε κατι, μη με ρωτατε και γιατι απανταω γιατι μου φευγει..
justme θες δηλαδη να απευθυνω την ερωτηση \"μα καλά γιατί γράφετε σε αυτό το θέμα\" σε μενα? ευχαριστως, γραφω γιατι ηθελα καταρχας να υπενθυμισω τις προτροπες του ιδρυτη του φορουμ να μη κανουμε τσατ σε τοπικς [ που αυτο κατα την αποψη ΜΟΥ γινεται] και 2ον ηθελα να κανω ερωτησεις στον manthes [βοηθητικες κατα την αποψη ΜΟΥ , αλλα προσβλητικες τελικα κατα την δικια του ] για το λογο που εκανε αυτο το τοπικ. ελπιζω να σε καταλαβα και να με καταλαβες
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΣΑΤ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ (ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΙΚ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εστάλη στις 9-4-2008 στις 13:23
Quote:
Originally posted by MANTHES
ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΣΑΤ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ADMINISTRATORS
οκ εγω καλυφθηκα πληρως:) ολα οκ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΣΠΑΣΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ
Member of the Day is MANTHES with 64 posts
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ :cool:
Είσαι ήδη στο πανευρωπαϊκό ....(66)
ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ :cool:
ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΩ
Welcome to the Manthes google satellite map! This place is situated in Valence, Drome, Rhone-Alpes, France, its geographical coordinates are 45° 18\' 0\" North, 5° 0\' 0\" East and its original name (with diacritics) is Manthes. See Manthes photos and images from satellite below, explore the aerial photographs of Manthes in France.
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2849&page=2Quote:
Originally posted by susperia at 9-4
παντως εγω πιστευω οτι εισαι γαλλος και το κρυβεις, γιατι manthes ειναι ειναι ενα χωριο στη γαλλια!
ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ; ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙΚ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ
MySpace.com - MRS.MANTHES - 16 - Female :P
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ; ΠΧ ΖΑΛΑΔΕΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ;
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
Δεν γνωρίζω αλλά αμφιβάλλω πάρα πολύ για τις ζαλάδες και τους πονοκεφάλους. Μιλάμε για ελάχιστης έντασης μετασχηματιστές σε σχετική μακρινή απόσταση από το κεφάλι.
Όσο για τα τοξικά αέρια νομίζω πως και μονοξίδιο του άνθρακα να περιέχουν (που δε νομίζω ούτε αυτό) το οποίο είναι τοξικό η πιθανότητα να πάθεις τοξίκωση από αυτό θα υπήρχε άν η λάμπα έσκαγε μέσα στο στόμα κάποιου (και αυτός δεν είχε σοβαρότερο πρόβλημα από τα γιάλινα θραύσματα!!!!).
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΛΥΒΔΟ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ. ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΘΕΩΘΗΚΑ. ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Θεοφανία, και όποιος άλλος έχει όρεξη για κουβέντα, come του δώθε μιας και με αυτό το τόπικ νομίζω είναι καλίερα να υποκαθιστούμε την ανάγκη για κουβέντα (μέχρι ανοίγματος του chat). Δεν μου αρέσει να \"παρεκτρεπω\" άλλα θέματα
Βρεεεεεεε come here, δεν δαγκώνω
ΚΑΛΑ. ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑΣ
just me θα βάλεις κανένα στοιχηματάκι?
λοοοοοοολ
Για πες πάντως..... Εχεις καμιά καλή ιδέα??
Η να στοιχιματίσουμε που θα ξημερώσει πρώτα???
Θα βάλουμε τον manthes να κρατάει την μπάνκα???
(α ρε η τύχη η δικιά σου πάλι δουλεύει....)
να βάλουμε αν βρέξει αύριο
ΦΥΣΙΚΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΜΑΛΗ
Oh ohhhhhh χτύπησα 50άρα.
Πρέπει να κόψω λίγο το γράψιμο μου φαίνεται και να αρχίσω το διάβασμα των απαντήσεων......
Έλα γαλανομάτη μου....;)
Εμ θα πάρεις το νόμιμο εμ παραπονιέσαι. Και ούτε καφέ δε ζητήσαμε......
ΗΡΘΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ
εμ........
http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/e030.gif http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/e030.gif http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/e030.gif
Ορίστε κερνάω (ήδη νιώθω ότι θα το χάσω το στοίχημα οπότε θα πώ ότι θα βρέξει)
Πολύ καλό
Κάνεις κανείς γυμναστική?
(Ασχετο..... άρα εντός θέματος)