Ισως μετα το Πασχα ν'ανεβω Θεσσαλονικη.Θα βρισκεται εκει κανεις η θα την εχετε κοπανισει ολοι??
Printable View
Ισως μετα το Πασχα ν'ανεβω Θεσσαλονικη.Θα βρισκεται εκει κανεις η θα την εχετε κοπανισει ολοι??
Πάντως, τσαγάκια με μέλι,μπυζάμες ριγέ,μάλλινη γκρι κάλτσα και καρό κουβερτούλα στα πόδια δεν είχα κατά νου...Quote:
Originally posted by NADINE
Χμ...Τρόποι για να πέσεις χαλαρός και ευδιάθετος για ύπνο...χμ...
Κάτι σαν να έρχεται στο νου μου...αλλά θέλει και μια ευγενική χορηγία...
Θα περάσουν κάτω στην οθόνη σας σε λίγο τα τηλέφωνα μας για κάθε ενδιαφερόμενο...καταθέτη
Quote:
Originally posted by MARGARET
Κι εγω νομιζα οτι σε αλλη ευγενικη χορηγια οτι αναφεροσουν......????????????????
ʼμα βγάλεις όλα τα παραπάνω και κρατήσεις μόνο το μελάκι,τότε ίσως κάτι να κάνουμε...Για τα άλλα,δεν έχω ιδέα...
Σου εστειλα u2u.Quote:
Originally posted by Ramira
kathrine να σου κανω μια ερωτηση? μενεις εξω απο την θεσσαλονικη?
χωρις να θελω να αποθαρυνω κανεναν, νομιζω οτι εχω καποιο προβλημα! με το που εβγαλα το σωλινακι και αρχισα τις κρεμες... δεν μπορω να φαω, εχω συχνα τασεις και κανω εμμετους (ασχετα με του που δεν εχω να βγαλω τιποτα) κυριως αμα βαλω κατι στο στομαχι μου, ακομα και ο γιατρος δεν ξερει γιατι να συμβαινει αυτο, μου κοτσαρε ξανα αυτη την απαισια αντιβιωση και τελειωσε! δεν ξερω τι να κανω, ακομα δεν εχω φαει.... ειχε κανεις παρομοιο προβλημα να με βοηθησει? ειναι αναγκη, αρχιζω και φοβαμαι μηπως κατι δεν παει καλα με εμενα! επισης καθε γουλια που πινω εχω ενα γουργουριτο στον οισοφαγο μου... αερα... που στην τελικη δεν βγαινει.. τον νιωθω να ανεβαινει αλλα μεχρι εκει...
μηπως τρως γρηγορα? προσπαθησε να τρως οσο πιο αργα γινεται κρεμες σουπες και γιαουρτια μονο. και νερο σιγα σιγα. και εγω το ενιωθα αυτο που νιωθεις με το γουργουριτο. ειναι δυσκολη η αρχη μην απογοητευεσαι.
και εγω μετα απο 2 μηνες sleeve με το ζορι μπορω να φαω τρεις μπουκιες φαγητο. αλλα οι σουπες και οι κρεμες μου καθονται καλα
μολις μπηκα στις κρεμες... προσπαθω να τρωω αργα αλλα καμια φορα δεν μπορω να φαω και καθολου..... αληθεια? σε καθε γουλια γουργουριζες? θα φυγει αυτο?
τωρα μπορω και πινω μεχρι 3 γουλιες με την μια.
αν ξεχαστω και πιω παραπανω γουργουριζει, υπομονη και ολα θα πανε καλά. θα αρχισει και η κατηφορα και δεν θα σε νοιαζει και πολυ που δεν θα μπορεις να φας.
Εγώ πάντως θα είμαι εδώ.Quote:
Και εγω με τη πτυχωση το ιδιο προβλημα του γουργουριτου το ειχα, καθε φορα που ετρωγα κατι λιγακι πιο βαρυ απο μια κοτοσουπα νεροβραστη ή νερο με πονουσε το στομαχι αλλα με το καιρο περασε.
Οταν πονουσε το στομαχι μου και ετρωγα κοτοσουπα (ζωμο) ηρεμουσε αμεσως οπως επισης και με το γιαουρτι το φρεσκο. Να σκεφτεις μια φορα εφαγα 2-3 μπουκιες μηλο και εκανα εμετο ολο το βραδυ, μου επεσε πολυ βαρυ.. ποιος το μηλο ελεος!!!
Υπομονη και θα περασει σιγα σιγα με το καιρο. :)
τι καλα που με καλμαρετε ετσι..... καλε αρχισα να αναρωτιεμαι.."τοσο ειδικη περιπτωση ειμαι??" και μαλιστα γιατι το ειπα εδω στον γιατρο που με παρακολουθει στη θεσσαλονικη ( επιδη ο Σκρεκας ειναι αθηνα) και μου λεει ολο περιεργα πραγματα μου λες!!!!!!!! και γιατι να το κανει αυτο...... και μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν συμβαινει συχνα!!!!!! ε που να μη τρομαξεις μετα????
δεν ξερετε ποσο περιμενω τον καιρο που θα μπορω να πινω νερο...... δεν μπορω να ξεδιψασω!!!!
τρελλο ε? πλεον δεν με απασχολει τοσο το φαγητο οσο το νερο!!!! παντα επινα παραδειγμα μια δυο φορες την ημερα και καλη.. γκλου γκλου γκλου....... τωρα??? λυσσα!
Αχ!Ramira μου!Καλωσήρθες στον κόσμο του βουλωμένου σιφωνιού(και μη δοκιμάσεις του-μπο-φλο,δεν κάνει τίποτα!)
της δίψας-Σαχάρα(να ονειρεύεσαι πισίνες με νερό να πιεις αντί για κανέναν άντρα ή τίποτ'άλλο της προκοπής)και της κλισέ ατάκας
από τους άσχετους (και καλά)γιατρούς στις απορίες σου :"Πρώτη φορά το ακούω αυτό!Είσαι σπάνια περίπτωση!Αμάν βρε παιδί μου!"
Εσύ έχεις εμάς να σε καθησυχάζουμε(εγώ δυστυχώς ζούσα στα Ζάβλακα τότε χωρίς διαδίκτυο)και μην πτοείσαι καθόλου!
Αν όχι όλοι,τότε οι περισσότεροι είμαστε "σπάνιες περιπτώσεις"γιατί απλούστατα άλλα μας λένε στην ενημέρωση κι άλλα βρίσκουμε
μπροστά μας όταν αρχίζουν τα γλέντια τα τρελά μετά το χειρουργείο...Αυτό με το νερό δεν έχει λογική,αλλά έτσι είναι!Δεν κατεβαίνει
κι αν μας κάνει τη χάρη θα είναι με το σταγονόμετρο!Έβλεπα θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν το μπουκάλι και με μια ανάσα
γκλου-γκλου-γκλου να κατεβάζουν το μισό 1,5λιτρο κι εγώ να κοιτάζω με γουρλωμένα μάτια λες και έκαναν τα απίστευτα
ακροβατικά!Λες κι εγώ δεν το έκανα παλιά,χαλαρά,στην εποχή που ανήκα στην ίδια φυλή...Να τρως λες και παίζεις με τα σερβίτσια
των νάνων της χιονάτης ή των κοριτσιών που ζερβίρουν τσαϊ στις φίλες τους...Ποιός; Εσύ!Που ήταν άλλα τα μεγέθη σου!Αχ!
Λοιπόν,μην πανικοβάλεσαι!Όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και λίγο πολύ όλοι τα περνάμε...όσο περνά ο καιρός τουλάχιστον
βελτιώνεται η κατάσταση...Να σε παρακολουθείς πάντως και να προσέχεις να μην κάνεις εμετούς.Ο εμετός δεν είναι καλή ένδειξη.
Και μη νιώθεις κόρη του Μητσοτάκη,που είσαι τόσο άτυχη να είσαι Η περίπτωση!Οι περισσότεροι δικά του παιδιά λογιζόμαστε,
μέχρι ν'ανακαλύψουμε πως είμαστε μάλλον ο κανόνας παρά η εξαίρεση κι εκείνοι είτε δεν ξέρουν τι τους γίνεται είτε είναι της φιλοσοφίας
"άσε τον άλλον στην άγνοια του ν'ανακαλύψει τι θα του συμβεί στην πορεία και τώρα πες του τα ειδυλλιακά για να κάνει την επέμβαση"
Καλώς μας ήρθες κι εσύ λοιπόν στον κόσμο,που εγώ τουλάχιστον δεν ήξερα πως υπάρχει,όπου ονειρεύεσαι νερό αντί για φαγητά!
Quelle décadence !!!
Κι εγώ εδώ θα είμαι,Μαργαριταρένια μου,μέχρι μέσα Μαϊου όμως...Quote:
Originally posted by stelios
Εγώ πάντως θα είμαι εδώ.Quote:
ναι, οκ ολα αυτα!!! εγω τελικα ενα πραγμα δεν καταλαβα η μαλλον θελω να το επιβεβαιωσω, θα μπορω αργοτερα να πινω? η θα ειμαι στην καλυτερη με 4 γουλιες?????????????????????????
http://comps.fotosearch.com/comp/UNC...~u17856611.jpg
Ας κολλήσω κι εδώ μια αφίσα,καθότι basia και Στελάρα,ζείτε Θεσ/νίκη κι εσείς,απ'όσο γνωρίζω,
αλλά και γενικότερα γιατί το τόπικ αυτό βρίσκεται σε πεζόδρομο με καφετερίες στην φορουμπόλη μας...
Οργανώνουμε συνάντηση στη Θεσ/νίκη την Παρασκευή 10/4/09 γύρω στις 16:00' με 17:00'
Αν κάποιος άλλος βορειοελλαδίτης ενδιαφέρεται,ας έρθει στα γραφεία μας --->ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
για να καταλήξουμε στις λεπτομέρειες(μέρας,ώρας,τό� �ου κλπ)
Ευχαριστώ!
Το παιδί για τα θελήματα...
και κατι αλλο NADINE, φοβερος ο λογος σου!!!!!!
χμμμμμμ??????????????
Εγώ έκανα άλλη επέμβαση από σένα,οπότε είναι αρμόδιοι να σου απαντήσουν όσοι έκανανQuote:
ναι, οκ ολα αυτα!!! εγω τελικα ενα πραγμα δεν καταλαβα η μαλλον θελω να το επιβεβαιωσω, θα μπορω αργοτερα να πινω? η θα ειμαι στην καλυτερη με 4 γουλιες?????????????????????????
τη δική σου,εδώ και κάποιο καιρό και μάλιστα στον ίδιο μ'εσένα γιατρό ,απ'όσο γνωρίζω...
Λογικά θα βελτιώνεται με τον καιρό,αλλά μέχρι πού μπορεί να φτάσει,δεν ξέρω...
Μ'εμένα πάντως αυτό κράτησε 3,5 χρόνια,όσα δηλαδή είχα μέσα μου τον πρώτο γαστρικό δακτύλιο.
Τώρα ξαναπίνω υγρά σαν άνθρωπος και το αρχικό σοκ ήταν τεράστιο!Ξέρω καλά πόσο υποφέρεις!
Ραμινα εγω εχω κανει πτυχωση που εχει παρομοια συμπεριφορα με τη δικια σου και μετα απο 2 μηνες μπορω και πινω μισο ποτηρι κατευθειαν και ειμαι ικανοποιημενη
το στομαχι θα μεγαλωσει λιγο λογικα
προσπαθησε να πινεις γουλια γουλια
Στελάρα,Μαργαρίτα κι όλοι οι άλλοι,χειρουργημένοι και σε αναμονή Καλφαρέντζου,για περάστε μια βόλτα κι από εδώ
--->3-5 RNY Πατρα,Καλφαρεντζοs.
Αλλά λίγο σύντομα αν μπορείτε γιατί το βιαζόμαστε το θέμα!Έχουμε χειρουργείο στις 3 Μαϊου και σας χρειαζόμαστε!Φιλάκιαααα
Εμείς εδώ είμαστε! ʼλλοι κάνουν τον ψόφιο κοριό! :)Quote:
Θα'ρει η Μαργαρίτα,δε θα 'ρθει,θα 'ρθει,δε θα'ρθει...(μαδάω τώρα πέταλα)
Ramira ,τι λέει; Στις πόσες γουλιές νερό βρισκόμαστε; Έχουμε καμιά πρόοδο; :)
Nantinaki μου,σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Καταρχην το ririkos βγαινει απ το Ειρηνη,και μου το κολλησε η καλυτερη μου και μοναδικη φιλη,εωsτωρα.Ολογοs που δεν μπορουσα ωs τωρα να επικοινωνησω μαζι σαs ειναι οτι δεν ηξερα να φτιαξω mail καθοτι παντελωs ασχετη.2ον στην Πατρα με παρεπεμψε να βρω και να παρω τηλ.ο παθολογοs μου,που ειχε ακουσει οτι εκει γινονται τετοιεs επεμβασειs,και μαλιστα δωρεαν,καθοτι ανεργη,εδω και 3 χρονια.3ον ιστοριεs απο Πατρα και γενικωs με RNY εχω ακουσει μονο απ το Στελιο που την εκανε εκει,ενω η Μαργαριτα νομιζω,θα πηγαινε για ενημερωση την πρωτη Πεμπτη του Μαη?Δεν εχω επισκεφθει ποτε αλλον γιατρο εκτοs απο τον ΣΚΡ.ο οποιοs πριν 3-4 χρονια χειρουργουσε στο ΓΝΑ αεροποριαs και παρολο που ημουν μελοs αφου εχω 2 αδερφουs στρατιωτικουs,εμμεσωs μου ειπε πωs πρεπει να πληρωσω ,αλλιωs να φυγω.
Χρονια πολλα ,με λιγοτερα πολυ κιλα σε ολους μας τσατοπαιδακια!!
Χαθηκα για λιγες μερες,βλεπετε οι υποχρεωσεις ηταν πολλες,ηταν και οι γιοτρες...αλλα μου φαινεται οτι προλαβα πριν την μαδησει ολοκληρη τη μαργαριτα το NADINAκι.
Οι εντυπωσεις μου απο τον Κο Καλφαρεντζο παρα πολυ καλες,ηταν αυτο ακριβως που φανταζομουνα η μαλλον αυτο που μου ειχαν μεταφερει φιλοι που ειχαν προηγηθει και φυσικα οτι διαβασα εδω απολυτως ακριβες. Απλα δεν ειχα κατι νεοτερο,γιατι επρεπε να ετοιμαστει ο φακελος με τις εξετασεις για να εχω καποιο νεοτερο. Και εχω...τωρα. 1/12/2009 SLEEVE.
Ririko,μην εχεις καμμια ανησυχια.Κανε τον σταυρο σου και προχωρα.Ο γιατρος ειναι Γ Ι Α Τ Ρ ΟΣ
οπως σου το γραφω,με κεφαλαια.Δεν εχει καμμια σχεση με τους εμπορους των Αθηνων και οχι μονον.Εχει τεραστια εμπειρια,ειναι μεθοδικος,ζητα ενα καρο εξετασεις που μονον ενας ακομη
εδω στην Αθηνα εμενα μου ζητησε,γιατι πηγα σε πολλους σχεδον σε ολους τελικα και την τελικη αποφαση ο επιστημονας αυτος την παιρνει με βαση ολα τα στοιχεια του καθε ασθενη ξεχωριστα.Οποτε μην φοβασαι...εκανες πιστευω την καλυτερη επιλογη και πηρες μια αποφαση που θα σου αλλαξει θετικα ολοκληρη τη ζωη σου.
Και φυσικα οι λογοι σιγουρα δεν ειναι για την εξωτερικη μας εμφανιση πρωταρχικα,αλλα για την βελτιωση της υγειας μας και την αποφυγη σοβαρων επιπτωσεων μελλοντικα.Συμφωνεις?????
Εεεεεε......αν γινουμε και κουκλαρες δεν πειραζει!!!!!!!
Τι λεω η ατιμη. Βρε παιδια εχετε μαθει αν εχει χειρουργηθει κανεις αλλος στην ηλικια μου.Μου φαινεται δεν διαβασα κατι.
καλα παμε... πολυ καλυτερα!!!!! φτασαμε τις 3 γουλιες με την μια.... ( κανονικες, ουτε μικρες ουτε πολυ μεγαλες)! και εχω καλυτερη ανεκτικοτητα στο φαγητο!Quote:
αυτο που με απασχολει ειναι η ζυγαρια!!! εχει κολλησει εδω και 3 εβδομαδες..(και παραπανω μη σου πω!) δεν ειναι πολυς καιρος???????????????
ramira μου μην αγχωνεσαι, τα κιλα θα φυγουν, δεν ειναι πλεον στο χερι τους αλλωστε. ο οργανισμος σου ηταν τοσο καταπονιμενος απο διαιτες προφανως που αντεχει να κανει αντισταση ακομα. ζει σε κατασταση εκτακτης αναγκης. νομιζει οτι πηγες στη Σομαλια η οτι γινεται πολεμος και δεν υπαρχει φαγητο. εσυ να τρως οσο μπορεις αλλα πανω απο ολα σωστα για να ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος σου. εγω βεβαια δεν το επαθα για τοσο μεγαλο διαστημα αλλα το επαθα και μετα σε μια εβδομαδα εχασα 3 κιλα.
Πετάει η ομάδα!ʼντε και σε γουλιότερα σιγά σιγά!Quote:
καλα παμε... πολυ καλυτερα!!!!! φτασαμε τις 3 γουλιες με την μια.... ( κανονικες, ουτε μικρες ουτε πολυ μεγαλες)! και εχω καλυτερη ανεκτικοτητα στο φαγητο!Quote:
αυτο που με απασχολει ειναι η ζυγαρια!!! εχει κολλησει εδω και 3 εβδομαδες..(και παραπανω μη σου πω!) δεν ειναι πολυς καιρος???????????????
Κι όσο για τα κιλά,επειδή στην αρχή μετά το χειρουργείο παίρνουμε μεγάλη φόρα και καλομαθαίνουμε στα σύκα,
είναι απόλυτα αναμενόμενο να προσδοκούμε ανάλογη απώλεια,ωστόσο απόλυτα παράλογο αυτό να είναι εφικτό.
Ξέφυγες σε κιλά μάλλον και χρωστάς λίγο χρόνο στο σώμα σου να συμφιλιωθεί με την πρόσφατη αλλαγή αυτή
και καθώς "σ'έκοψε" πως δε θα του τον δώσεις,τον παίρνει από τη σημαία.Πόσα κιλά έχεις ήδη χάσει και σε πόσο διάστημα;
NADINE γειά σου.Είμαι καινούρια και έχω εντυπωσιαστεί απο τις γνώσεις σουΕγώ δεν ήξερα ότι αυτό το κόλημα της ζυγαριάς θα γίνει ούτως ή άλλως και όταν συνεβαινε κατηγορούσα πάντα τον εαυτό μου και τα παρατούσα γιατί έλεγα αφού έτσι η αλλιώς δεν χάνω γιατίνα πεινάω κοιόλας.Είμαι καινούρια εδώ.Είμαι 82 κιλά με ύψος1.68 και θέλω να ξαναγίνω τουλάχιστον 68 κιλά.Καμιά σχέση με επμβάσεις γιατί είμαι και μεγάλη φοβιτσιάρα.Αποφάσισα να κάνω ατκινς.Ξέρεις κάποιον που να έκανε και να έχασε καμια20σαριά κιλά?Και σε πόσο χρόνο?
NADINE εχασα 10 με 11 κιλα τις πρωτες 3 εβδομαδες... εκαι οι υπολοιπες 3 ειναι οι κολλημενες που λεγαμε!!!!!
Αχ ΝΑDINE τί καλά!Μπορείς να μου πείς τι έτρωγες και πόσο,γιατί αν χάσω 10 κιλά στον επόμενο μήνα μετά ας κολλήσω για λίγο.
βασικα μετα την επεμβαση δεν ετρωγα σχεδον τιποτα..... την μια σιχαθηκα ολες τις σουπες και δεν μπορουσα να φαω και αργοτερα με τα στερεα εκανα εμμετους αρα παλι δεν μπορουσα να φαω.... ευτυχως αυτα περασαν και μπορω να φαω τωρα εδω και 2 περιπου βδομαδες, αλλα... τα ατιμα τα κιλα δεν κατεβαινουν..... υπομονη.... περιμενω την ωρα που θα ξαναδω την ζυγαρια και δεν θα με βριζει......
γεια σας θελω να με βοηθήσετε πριν από ένα μήνα έκανα διαμερισματοποίηση στομάχου έχει κάνει κάποιος από εσάς? πείτε μου δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ
Τώρα το είδα το μύνημα,αλλά 3 Μαίου είναι Κυριακή και απ'όσο ξέρω δεν κάνουν χειρουργεία Κυριακή.Εν πάσει περιπτώση καλή επιτυχία!Για το πανεπιστημιακό του Ρίο και τον Κο Καλφαρέντζο δεν έχω να πω παρά μόνοι καλά (που τα έχω ήδη πει σε προηγούμενα μυνήματα).Quote:
Στελάρα,Μαργαρίτα κι όλοι οι άλλοι,χειρουργημένοι και σε αναμονή Καλφαρέντζου,για περάστε μια βόλτα κι από εδώ
--->3-5 RNY Πατρα,Καλφαρεντζοs.
Αλλά λίγο σύντομα αν μπορείτε γιατί το βιαζόμαστε το θέμα!Έχουμε χειρουργείο στις 3 Μαϊου και σας χρειαζόμαστε!Φιλάκιαααα
Δεν ξέρω την ηλικία σου,αλλά έχω γνωρίσει 2 κυρίους 52 και 55 χρονών που έχουν χειρουργηθεί από τον Κο Καλφαρέντζο, ο ένας μπαι πας και ο άλλος που ήμασταν και μαζί την ίδια εβδομάδα,σληβ.Αμφότεροι μια χαρά και τον έναν τουλάχιστον(με τη σληβ) θα τον δω την επόμενη εβδομάδα που θα πάω στην Πάτρα.Quote:
Τι λεω η ατιμη. Βρε παιδια εχετε μαθει αν εχει χειρουργηθει κανεις αλλος στην ηλικια μου.Μου φαινεται δεν διαβασα κατι.
Γεια σαs παιδια,εχω ηδη απαντησει σε αλλο θεμα.Μου ανεβαλαν την ημερα εισαγωγηs μου για τιs 17-3 ημερα Κυριακη,και Δευτερα η επεμβαση.ΒΙΑΖΟΜΑΙ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ,με αυτο το θεμα.Nantinaki moy,προσπαθω να μπω, στον daktylios,και ενω εχω κανει εγγραφη,δεν ανοιγει,ο κωδικοs και το μειλ σωστο.Μου γραφει'ο κωδικοs ανηκει ηδη σε μελοs,εμενα εννοει,γιατι με αναφερει σαν νεο μελοs,αλλα δεν ανοιγει τιs σελιδεs να μπω,τι κανω λαθοs?H ενεργοποιηση δεν μου εχει ερθει,τοτε ομωs πωs με αναφερει σαν νεο μελοs?Eιμαι και ασχετη,δεν εχω και κανενα να μου δειξει.Περιμενω βοηθεια....
Μπες στο μέιλ σου - αυτό που έχεις δηλώσει στο daktylios - μήπως πρέπει να κάνεις ενεργοποίηση ( αν δεν έχεις ήδη κάνει ).
MARGARET,
πλησιάζει το ραντεβού σου;Πώς είσαι εντωμεταξύ ψυχολογικά;Ακόμα σε περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη!
Ramira,
στις πόσες σταγόνες νερού είμαστε;Ένα γκλού,δύο γκλού,πόσα;
Φαντάζομαι έχεις χάσει κι άλλα κιλάκια και ήδη θα νιώθεις πολύ καλύτερα!
efi2 ,
πώς τα πας με τη δική σου προσπάθεια,χωρίς τη βοήθεια χειρουργείου;
Ελπίζω να μην αγχώνεσαι με το χρόνο και να κάνεις το καλύτερο σου!
Παρακαλώ βοηθείστε με αν μπορώ να αποζημειωθώ για την ταλαιπωρία που έχω περάσει τα τελευταία χρόνια...... Το 2004 έβαλα δακτύλιο με τον γιατρό να με βεβαιώνει ότι θα ελέγχω ο βαρος μου για όολη μου τη ζωή. Διαπιστώθηκε ότι είχε πρόβλημα και σε δύο μήνες έκανα επέμβαση για αλλαγή βαλβίδας. Πάλι δεν λειτουργούσε και ξαναμπάινω χειρουργείο δύο μήνες μετά για αλλαγή δακτυλίου. Ο γιατρός όμως είπε ότι τελικά δεν τον άλλαξε άλλαξε μόνο σωληνάκι και βαλβίδα (ξανά) Σε δύο χρόνια ακριβώς και ενώ έχω χάσει τα περισσότερα κιλά διαπιστώνω ότι υπάρχει πρόβλημα και ξαναμπαίνω για τέταρτη φορά στο χειρουργείο. Αλλάζουμε τον δακτύλιο γιατί δεν λειτουργεί ενώ ο γιαρός μου υπόσχεται οτι δεν θα ξαναέχω πρόβλημα. Χάνω κάποια κιλά και κάνω πλαστική στις τομές διότι πλέον ήταν πολύ μεγάλες και λιπογλυπτική. Δυστυχώς, τέλος του 2008 με πόνους που είναι αφόρητοι, διαπιστώνουμε διάτρηση στομάχου από τον δακτύλιο. Βγάζω τον δακτύλιο, ενώ ακόμα και σήμερα πάσχω από πόνους και έντονη γαστροοισοφαγική παλινδρόμιση. Εχω πάρει περίπου είκοσι κιλά και αποφάσισα να κάνω sleeve. Εχω τρομερό άγχος. Ωστοσο μπορεί κάποιος να μου πει πως θα αποζημειωθώ για τα τόσα χειρουργεία , τις πλαστικές επεμβάσεις που κααστράφηκαντην ψυψολογική μου ταλαιπωρία, την κατάθλιψη που έχω πάθει και τα χρήματα που έχω δωσει??? Πρέπει να καταφύγω σε Αγωγές - μήνυσεις -δικαστήρια ??? Υπάρχει κάποιος ή κάπου που μπορώ να απευθυνθώ???
epoxie, ειλικρινα λυπαμαι για την ταλαιπωρια σου, η αληθεια ειναι οτι τετοιοι γιατροι θελουν αφαιρεση αδειας.....
δεν ξερω που θα μπορούσες να απευθυνθει ισως στην προστασια του καταναλωτη......
Epoxie πραγματικά και εγώ λυπάμαι για όλα αυτά που περασες. Πιστεύω όμως ότι η μόνη λύση είναι η κατάθεση αγωγής κατά του γιατρού. Με αυτον τον τρόπο όχι μόνο θα έχεις ηθική και οικονομική δικαίωση αλλά θα σταματήσει αυτός ο "γιατρός" να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα και να θέτει σε κίνδυνο και άλλους. Θα σου έλεγα να απευθυνθείς σε κάποιο δικηγόρο ειδικευμένο σε ζητήματα ιατρικής ευθύνης που θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα.
Aν γνωρίζετε κάποιον δικηγόρο που μπορεί να αναλάβει την υπόθεση ας μου προτείνει κάποιος..
Εν τω μεταξύ όλοι μου λένε να μην κάνω το sleeve.... Απαντήστε μου όσοι κάνατε.... Να προχωρήσω. Την Δευτέρα θα μπω στο νοσοκομείο για την επέμβαση.....