ζυγιστηκα το πρωι 89,4 δηλαδη εχασα αυτα που πηρα στις διακοπες και 100 γρ επιπλεον..
και τωρα πια ειμαι υπερβαρη και οχι παχυσαρκη..
Printable View
ζυγιστηκα το πρωι 89,4 δηλαδη εχασα αυτα που πηρα στις διακοπες και 100 γρ επιπλεον..
και τωρα πια ειμαι υπερβαρη και οχι παχυσαρκη..
Μπράβο Tricky! Κατεβαίνουμε σιγά-σιγά! Ήθελα να σε ρωτήσω, τα αποτελέσματα των πανελληνίων??
τα αναμενομενα.. δεν περασα πουθενα και ξεκιναω φροντιστηριο next week..
Είπαμε, αυτός ο χρόνος είναι δικός σου, όχι μόνο θα περάσεις του χρόνου αλλά θα εμφανιστείς και κορμάρα στη σχολή!! ;) Καλή επιτυχία και δυναμικά για τις μεγάλες αλλαγές!
Φιλιά!
Ετσι ετσι...χαχα
Σ'ευχαριστω!
καλησπερα και απο μενα.. σημερα πηγα και αγορασα ψηφιακη ζυγαρια γιατι η αλλη που ειχα οταν εκανα διαιτα δεν μου εδειχνε καθαρα ποσο ακριβως εχανα και απογοητευομουν φρικτα και τελικως την σταματαγα... ντροπης μου.. ευχομαι αυτη η κινηση να με βοηθησει να φτασω στο επιθυμητο αποτελεσμα.. ομως δεν ζυγιστηκα δεν ανεβαινω ποτε ζυγαρια αν εχω φαει..παντα πρωι και νηστικη.. οποτε θα σας πω αυριο!!
πολυ μου αρεσει αυτη η στηριξη που δινει ο ενας στον αλλο!! μπραβο παιδια παντα ετσι..
ολοι για εναν και ενας για ολους!!
φιλακια
μεγια την νεα ζυγαρια!!!
εγω παιδια δεν εχω, καποια στιγμη πρεπει να αγορασω μια. κριτηριο(?) εχω τα ρουχα μου κατα ποσο ανετα ειναι η' ποσο στενα. χεχε! :)
ωω!! σ' ευχαριστω πολυ!! ελπιζω μην δειξει περισσοτερο ομως απο οσο εδειχνε αυτη που ειχα μεχρι τωρα γιατι .... ααααχχχ ουτε ξερω τι θα γινει..
εγω για κριτιριο ακουω τον αντρα μου.. παχυναμε μου λεει ε??
αλλα για να πω την αληθεια εγω του το εχω ζητησει αλλο ειναιι ο καθρεφτης και αλλο το τριτο ματι..
τοτε βεβαια ειναι αργα γιατι ανεβαινω στην ζυγαρρια την επομενη μερα καιαιααιαι.... φριττω!!
ποτε δεν πεφτει εξω!!
layza, καλό ζύγισμα και από εμένα!
Εγώ ζυγίζομαι κάθε Σάββατο πρωί, οπότε σ' αυτό το θρεντ θα γράφω τα αποτελέσματα.
Καλό είναι να γράφουμε συχνά και να κρατάμε μια επαφή, δίνει κουράγιο ο ένας στον άλλο!
Περιμένω τα αποτελέσματά σου!
Kαλησπερα...
Εγω μετα απο ενα μηνα διαιτα καταφερα να χασω 6 κιλα, εχω κολλησει ομως για κοντα 10 μερες και δεν εχω καθολου απωλεια.. ολο γυρω στα ιδια κιλα κοβω βολτες.
Ο διαιτολογος μου, μου ειπε να μην ανησυχω και πως αυτο ειναι φυσιολογικη αντιδραση του οργανισμου.
Ps. Γραφτηκα ξανα ως Suziq απο Suzi, καθως ειχα ξεχασει το password και μειλ δεν μου ερχοταν, παροτι το ειχα ζητησει καμποσες φορες.... Ολο αυτον τον καιρο ομως, φροντιζα να σας διαβαζω καθημερινα και να περνω θαρρος για να συνεχισω την προσπαθεια μου.
καλησπερα σε ολους..
μπηκα για να σας πω οτι δυστηχως ουτε σημερα ζυγιστηκα στην καινουρια.. κλαψ και το περιμενα πως και πως !!! ο λογος?? χτες που την εβγαλα απο την συσκευασια ελεγε να τραβηξω ενα χαρτακι που ειχε στην μπαταρια ..οκ λοιπον το τραβηξα την πατησα λιγο με τα χερια και ανεβαζε κιλα μεχρι εδω μια χαρα <να σημειωσω οτι ελεγε εχει αυτοματο on και off>
σημερα λοιπον μετα το μπανιο πρωι πρωι την επιασα να ανεβω αλλα τζιφος-τεζα - δεν ξερω τι επαθε ανεβηκα και τα φτυσε καινουριο πραγμα?? ισως!!
εγω παντως αυριο θα την παω πισω να δω τι θα μου πει και αυτη .. φαναταζεστε να μου πει <<φταιει ο ΟΤΕ..>>???? (χιουμορ)
Καλησπέρα κι από μένα!
Συμβαίνουν και τέτοια με τις ζυγαριές, μην ξεχάσεις όμως να έχεις μαζί σου και την απόδειξη αγοράς, για να γίνει η αλλαγή.
Στα δικά μου τώρα:
Ενώ μέχρι το απόγευμα όλα με το πρόγραμμα πήγαιναν καλά, μόλις πριν από λίγο έφαγα αρκετές κουταλιές μούσλι με κομματάκια σοκολάτας...
Αύριο επομένως πρέπει να προσέξω.
Για να δούμε...τι θα δούμε! :)
μια πιθανη αιτια ειναι οτι φταιει ο οτε. ειναι σιγουρα κατι που δεν περιμενες, ειμαι σιγουρος.Quote:
Originally posted by layza
καλησπερα σε ολους..
μπηκα για να σας πω οτι δυστηχως ουτε σημερα ζυγιστηκα στην καινουρια.. κλαψ και το περιμενα πως και πως !!! ο λογος?? χτες που την εβγαλα απο την συσκευασια ελεγε να τραβηξω ενα χαρτακι που ειχε στην μπαταρια ..οκ λοιπον το τραβηξα την πατησα λιγο με τα χερια και ανεβαζε κιλα μεχρι εδω μια χαρα <να σημειωσω οτι ελεγε εχει αυτοματο on και off>
σημερα λοιπον μετα το μπανιο πρωι πρωι την επιασα να ανεβω αλλα τζιφος-τεζα - δεν ξερω τι επαθε ανεβηκα και τα φτυσε καινουριο πραγμα?? ισως!!
εγω παντως αυριο θα την παω πισω να δω τι θα μου πει και αυτη .. φαναταζεστε να μου πει <<φταιει ο ΟΤΕ..>>???? (χιουμορ)
και μια αλλη πιθανη αιτια εκτος του να εισαι ατυχη και να επεσες σε ελλατωματικο κομματι, ειναι οτι καποιες ηλεκτρονικες ζυγαριες αφου εχουν αυτοματο on/off, να πρεπει να τις κουνησεις(με τροπο) για να τεθουν σε λειτουργεια.
φυσικα αλλη μια ματια στις οδηγιες ειναι επιθυμητη. καλη τυχη.
Eγω ζυγιστηκα σημερα και ημουν 82.6!!! Ξεκινησα πριν 6 εβδομαδες διαιτα και τοτε ημουν 88.9.
Λιγο ακομα και το BMI μου θα πεσει κατω απο το 30. Ξεκινησα απο 33.1 και τωρα ειναι στο 30.7.
Το πιο ωραιο ομως ειναι, οτι εδω και 4-5 μερες, οσοι με βλεπουν στο δρομο, μου λενε οτι αδυνατισα .Αχχχχχ αξιζει τελικα τον κοπο το γουργουρισμα του στομαχιου και οι πεινες που ριχνω.
Εχω ακομα 21 κιλα να χασω.. μεχρι τον Απριλη θελω να πιστευω οτι θα τα εχω καταφερει. Η αληθεια ειναι οτι αυτο το φορουμ μου δινει τρομερη δυναμη για να προσπαθησω. Σας ευχαριστω ολους σας.
η δικια μου παντως που ειναι ηλεκτρονικη, πριν ξεκινησεις το ζυγισμα καθε φορα, θελει ενα ελαφρο χτυπημα με το χερι για να παει σε κατασταση ζυγισματος...ετσι λειτουργει δλδ, δεν ειναι καποια βλάβη....δεν ξερω αν βοηθαει...
καλησπερα σε ολους σας
οκ παιδια την πηγα πισω μου ειπε στην αρχη οτι της ειχε τελειωσει η μπαταρια,αλλα δεν διορθωνοταν οποτε πηρα μια αλλη και εδωσα ακομα 5 γιουρω!! τεςπα ας ειναι σημερα λοιπον ανεβηκα .................................................. .........
77,3 οοο ναι τοσο φιλες και φιλοι!!!! η προηγουμενη με εδειχνε 74 προς 75!! αααααααααααααχχ
πιο πολλα ακομα για διωξιμο!!αλλα θα τα διωξω δεν θα τα αφησω να μου γινουν <κολλητοι>συντροφοι!! δεν θελω τετοιους φιλους ..δεν θελω τετοιους φιλους οπου λεει και το ασμα!!
αυτα και φιλια και ολες και ολοι μαζι σ'αυτον τον αγωνα οπου γνωριζουμε τον νικητη φτανει να το πιστεψουμε!!!
κουραγιο αδερφια θα τα πατησουμε!!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΗ LAYZA ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤA ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ.
Αν το πιστέψουμε και δουλέψουμε γι' αυτό, θα γίνει.
Επανειλημμένα έχει διαπιστωθεί η ορθότητα της φράσης.
Layza,
όπως θα έχεις διαπιστώσει, ζυγαριά με ζυγαριά διαφέρει.
Αφού πήρες αυτήν την καινούρια, ξεκίνα και τελείωσε με αυτήν.
Προσωπικά, κατάλαβα ότι το να τηρώ καθημερινό ημερολόγιο διατροφής με βοηθάει αφάνταστα.
Όσοι δεν το τηρείτε, δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε. :)
Αύριο πρωί είναι το καθιερωμένο ζύγισμα...
Θα σας ενημερώσω ό,τι και αν δείξει η ζυγαριά.
Και να γράφουμε όλοι μας, βοηθάει πολύ αυτό.
Μπαίνουμε που μπαίνουμε, ας κάνουμε τον κόπο να συμμετέχουμε στις συζητήσεις, βλέπω θρεντ στα οποία έχουν καιρό να μπουν νέα ποστ.
Καλή δύναμη σε όλους και σε όλες!
Καλημέρα σε όλες και σε όλους! :)
Αποτελέσματα εβδομαδιαίου ζυγίσματος:
---------------------------------------------------
89,1 κιλά (απώλεια 0,300 κ.)
Μέχρι στιγμής έχουμε:
29 Δεκ. (Έναρξη προγράμματος): 91,2
05 Ιαν. 89,4
12 Ιαν. 89,1
Το αρχικό ΒΜΙ ήταν 28,1 και σήμερα κατέβηκε στο 27,5.
Συνολική απώλεια έως τώρα: 2,1 κιλά.
Ο "φτωχός" απολογισμός της δεύτερης εβδομάδας οφείλεται στο ότι δεν έκανα σωστά το πρόγραμμα.
Το θετικό είναι ότι έκοψα τα γλυκά, όμως ξεπέρασα τους πόντους σε κάποιες περιπτώσεις (εφαρμόζω το πρόγραμμα των WW) και το μέγεθος των μερίδων ήταν μεγαλύτερο από το επιτρεπτό.
Βασικότατο λάθος ήταν και το ότι δεν ήπια πολύ νερό: Ενώ την πρώτη εβδομάδα έπινα 8-10 ποτήρια την ημέρα, τη δεύτερη εβδομάδα έπινα 4 με 5 το πολύ.
Αυτά λοιπόν, θα διορθωθούν από σήμερα!
Να έχετε ένα πανέμορφο Σαββατοκύριακο!!!
γεια και χαρα και απο μενα!
συμφωνω μαζι σου p_k η κρατηση ημερολογιου βοηθαει και εμενα,ν αξερω απο πριν τι θα φαω ..για να μην με φαει αυτο!!
μπραβο σου για την απωλεια φτωχη μεν αλλα σημαντικη!!
και αφου μπαινετε που μπαινετε μια καλημερα ο καθενας για την στηριξη ολων μας δεν βλαπτει!!
φιλακια!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ LAYZA!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΞΑΝΑΖΥΓΙΣΤΩ!
ΜΠΡΑΒΟ p_k ΣΥΝΕΧΙΣΕ.ΔΕΝ ΜΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΑΣΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΑ.ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Σας ευχαριστώ παιδιά για τα ενθαρρυντικά λόγια!
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.
Προχωράω κανονικά και αταλάντευτα, είναι μεγάλης σημασίας για μένα αυτή η προσπάθεια, γιατί η μερική επάνοδος των κιλών έγινε μετά από 10 χρόνια διατήρησης του βάρους.
Λίγο η κακή διατροφή, λίγο η καθιστική ζωή, το αυτοκίνητο κλπ και τα κιλά μαζεύτηκαν.
Εδώ και μήνες προσπαθούσα να μπω σε πρόγραμμα και δεν τα κατάφερνα. Αυτές τις 2 εβδομάδες όμως, μπήκε τέλος στην αναβλητικότητα.
Από την πλευρά μου θα γράφω τακτικά, γιατί πιστεύω ότι η καθημερινή κουβέντα και οι εξομολογήσεις μας βοηθούν να παραμένουμε στο σωστό δρόμο.
Την επόμενη φορά που πας να φας πχ μια ολόκληρη σοκολάτα, θα πεις όχι, θα φάω ένα μικρό κομματάκι, θα ικανοποιήσω την ανάγκη μου για γλυκό και μέχρι εκεί. Αφού το Σάββατο θα ζυγιστώ...τι θα γράψω στο φόρουμ;
Ναι, ναι, κάπως έτσι λειτουργεί το πράγμα.
Χρειαζόμαστε ενθάρρυνση, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο.
Πάμε λοιπόν!
ΣΩΣΤΑ!!ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
Μαζι και εγω!! συμφωνω απολυτα!!! εγω θα ζυγιζομαι δυο φορες την εβδομαδα,αλλα αυριο ειναι η μερα του γλυκου οποτε θα το αφησω για την δευτερα ισως ομως το κανω και αυριο..θα σας πω..απλα αυριο εχω παρτυ του γιου μου,γεννεθλια, και φανταζεστε ... σκεφτομαι μονο οτι αν το αποτελεσμα δεν ειναι λιγοτερο (που το πιο πιθανο δεν θα ναι βρισκομαι προ εμμηνων..)θα καταπεσω ψυχολογικα !!
να ρωτησω και κατι μιας και αναφερα το γλυκο,μια διαιτολογος με ρωτησε τι σε παχαινει;και της ειπα τα γλυκα, εξαρτηση βλεπετε.. και μου λεει κρατα το προγραμμα ολη την εβδομαδα και μια μερα που θες θα καθιερωσεις εσυ και θα πεις καθε τοτε θα τρωω το γλυκο μου..αρκει να μην τρως το βραδυνο γευμα!! ρωταω λοιπον εσεις τι αποψη εχετε πανω σ'αυτο; ξερετε κατι περισσοτερο;;
ΦΙΛΗ LAYZA ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΧΥΝΟΥΝ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ.
77,700... αντι να χασω πηρα 1/2 ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ!~!~
Μη στενοχωριέσαι και μην το βάζεις κάτω!Quote:
Originally posted by layza
77,700... αντι να χασω πηρα 1/2 ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ!~!~
Αυτό το μισό κιλό μπορεί να είναι και κατακράτηση υγρών, για πολλούς και διάφορους λόγους, συμβαίνει συχνά.
Συνέχισε κανονικά την προσπάθεια και την επόμενη εβδομάδα θα δεις απώλεια, είμαι βέβαιος γι' αυτό!
ΦΙΛΗ LAYZA ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!!ΣΤΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ!!!!!!ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ!!!
καθε αρχη και δυσκολη... την επομενη φορα που θα δεις τα θετικα αποτελεσματα ποιος σε πιανει μετα.
GEIA SAS PAIDIA.EIMAI KAINOYRIA.H8ELA NA SAS PW OTI EGW PROX8ES ARXHSA 8ERAPIA ME REDUCTIL KAI TA PAW MIA XARA PROS TO PARON.EIMOUN 84 KILA KAI HDH SE 2 MERES PHGA 82.5 ME IPSOS 1.67/THELW NA FTASW STA 65 KAI TO ELPIZW.PAXINA META THN GENNA.
TA EXEI PAREI LAPIOS APO EDW?TA REDUCTIL KAI AN NAI 8A H8ELA NA ADALAKSOUME AOPSEIS SXETIKES.A K KATI ALO EIMAI 28 ETWN :)
Aυτό δεν το περίμενα....
ζυγίστικα και τα απολέσματα τραγικά
2 χρονια μετά τα πήρα όλα πίσω κ γιατί
για έναν χωρισμό;
Φφφφ....
Πάμε από την αρχή λοιπόν
17/01/2008
κιλά 75,8
(εγκεφαλικό...)
ELPIDA,ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ "Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ".ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.
ξαναξεκίνησα, δύσκολο να πειθαρχλησω πάλι, μου έχει ανοίξει η όρεξη
Αλλά πιστεύω ότι στο επόμενο ζύγισμα κάτι 8α δωωω
μήπως να αρχίσω να γράφω στο άλλο θλέμα και τι τρωω μήπως με πιάσουν οι ντροπές και δν γουρουνίσω?
elpida kai gw logo xwrismou pira ta perissotera kila.simpasxoume.otan prospa8eis na kalipseis kapoia kena psuxologika pou afise o xwrismos to rixneis sthn masa.egw gennhsa kai piga apo 63 kila sta 74 kai meta ton xwrismo mou anevika sta 84.
ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.ΚΑΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΑΣ!ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΑΙ!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ανθρωποι ερχονται και φευγουν απο την ζωη μας. εμεις γιατι αυτο-τιμωρουμαστε ετσι δεν το καταλαβαινω...! παιδια η ζωη ειναι μικρη και πολυτιμη για να την καταστρεφουμε εμεις οι ιδιοι. ειδικα για χωρισμους και παρομοια θεματα. γουσταρεις να φας? φαε και απολαυσε το. αλλιως αν πιστευουμε πως κατι θα αλλαξει με το να κλεινουμε την μια πληγη, ανοιγωντας μια αλλη, κοροιδευομαστε!
λοιπον κεφαλι ψηλα, θετουμε στοχους, αποκτουμε νεα ενδιαφεροντα-χομπυ και ολα θα πανε καλα....!
Σημερα ζηγηστικα το πρωι και με 5 μερες REDUCTIL απο τα 84 κατεβηκα στα 81,4 .Καλα παω ετσι?3 κιλα σε 5 μερες γουαουυυυυυ!!Νιο8ω πολυ ευτυχησμενη που μετα απο τοσες διαιτες με αυτη την 8εραπεια καταφερε η ζηγαρια να με δειξει 3 κιλα λιγοτερα.:)
αψογηηηηηη!!! ολα πανε μια χαρα....