ελεγχομενη διατροφη με διαιτολογικη παρακολουθηση
Αγαπητοι φιλοι,
Γεια σας. Διαβασα με ενδιαφερον τα μηνυματα σας και θα ηθελα πολυ να σας βοηθησω να επανελθετε στις σωστες διατροφικες σας συνηθειες. Ασκώντας το επαγγελμα του κλινικου διαιτολογου - διατροφολογου εδω και 4 χρονια, εχω μαθει τεχνικες και τροπους αποφυγης της βουλιμιας αλλα και ασκησης αυτοελεγχου σε σχεση με το φαγητο. Ολα ειναι θεμα διατροφικης εκπαιδευσης και ελεγχου του μυαλου μας. Αν μποτουμε να ελενξουμε το νου μας, τοτε ελεγχουμε το σωμα μας, τη διατροφη και τη ζωη μας.
Θα χαρω να τα πουμε και απο κοντα
Καλλια Γιαννιτσοπουλου, ΜSc, MBA, SRD
Kλινικη Διαιτολογος Διατροφολογος
Επιστημονικο Διαιτολογικο Κεντρο Σωμα Υγιες
www.somaygies.gr
2104933334
6978121595
Quote:
Originally posted by smoke08
Παίρνοντας έμπνευση από το τόπικ "Ομαδική δίαιτα" του φόρουμ της παχυσαρκίας, σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα καινούργιο με θέμα "Ομαδική προσπάθεια", στο οποίο θα καταγράφουμε καθημερινά πώς τα πηγαίνουμε στην προσπάθεια να σταματήσουμε τα βουλιμικά επεισόδια. Πιστεύω ότι αν στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και τον επιβραβεύουμε όταν τα πηγαίνει καλά αλλά και τον υποστηρίζουμε όταν "ξεφεύγει", θα τα καταφέρουμε καλύτερα!
Επιτρέψτε μου να κάνω την αρχή: Παλεύω με τις διατροφικές διαταραχές εδώ και 2 χρόνια και έχω βουλιμικά επεισόδια τους τελευταίους 10 μήνες. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση, αφού φτάνω σε σημείο να έχω μέχρι και 3 την εβδομάδα, μερικές φορές συνεχόμενα...Αυτή τη στιγμή είμαι 2 μέρες "καθαρή" και σκοπεύω να μείνω έτσι!!Γι'αυτό θέλω την υποστήριξή σας, αλλά θα με χαροποιούσε ακόμα να με ακολουθήσετε, όποιοι θέλετε, σ' αυτή την προσπάθεια!!Επιστρέφω αύριο, μέχρι τότε περιμένω τα δικά σας νέα!!!
Yours truly,
Smoke08
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΧΩ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΒΑΡΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΙΘΑΣΕΥΟΝΤΑΙ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
ΚΑΛΛΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ, MSc, MBA, SRD
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΜΑ ΥΓΙΕΣ
www.somaygies.gr
2104933334
6978121595