ρε ζωιτσα ευχαριστω που ασχοληθηκες τοσο πολυ με την ασχετιλα μου
Printable View
ρε ζωιτσα ευχαριστω που ασχοληθηκες τοσο πολυ με την ασχετιλα μου
ετσι το γραφω αλλα για καποιο αγνωστο λογο δεν μου το βγαζει...στην υπογραφη το κανω ολο αυτο...τελοσ παντων αστο μωρε..δεν θα σκασουμε κιολας
πουκα ακου τι 8α κανεις.σε εκεινο το σαιτ ουτε εμενα βγαζει το τικερ.μπες σε αυτο που εχω εγω.πατα πανο του και φτιαξε να δεις.
gourounitsa δεν με πείραξαν καθόλου των 15, εγώ μόνο στην αρχή που πήρα των 10 για δύο μέρες είχα πονοκεφάλους και κόντευε να σπάσει το κεφάλι μου, τώρα δεν έχω τίποτα, μόνο λίγο ξηροστομία και ίσως λίγα νεύρα....
Ζωίτσα μπράβο για τα 2 κιλά που έχασες..... Πάει καλά η ΟΜΑΔΑ REDUCTIL !!!!!!!!!!!!!!!!! Kαι προπαντώς να είμαστε υγιείς αν δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά γρήγορα στον γιατρό!!!!!
gourounitsa ζήλεψα και έγραψα και εγώ σχόλια κάτω από το ticker μου
Μπραβο ρε κοριτσια...τα πατε τελεια...να δω ποτε θα βρω χρονο να κανονισω κ γω να παω στην ενδοκρινολογο για τα χαπια...θα με βοηθησουν πολυ γιατι ζοριζομαι πολυ αυτες τισ μερες...πειναω αλλα το παλευω ακομη...αντε να ερθει ι δευτερα να ζυγιστω κ γω...αν κ σημερα που εκανα μια υποκλοπη στη ζυγαρια..εδειχνε 93.1 στα 95 ξεκινησα...μακαρι να παει ετσι....τελικα το περπατημα βοηθαει...μια ωρα τη μερα...μακαρι να συνεχισω ετσι...κ αν παρω κ τα χαπια..κ δεν νιωθω τοση πεινα θα ειναι καλυτερα...αντε κοριτσια τον φαγαμε το γαιδαρο ,εμεινε η ουρα(για παρηγορια το λεω αυτο...αν το πιστεψουμε κιολας..θα βοηθηθουμε πολυ)
ευχαριστω πολυ γουρουνιτσα...επιτελους ρε παιδια πολυ ταλαιπωρια αυτο το τικερακι...αγανακτησα...αλλα με τη βοηθεια σας το καταφερα κ αυτο..ευχαριστω
επιτελους ;) το εβαλες :D
μπράβο για το tickeraki σου......
alaloumaiki στο τικερ μ μ βγαζει μονο ποσα κιλα 8ελω να χασω ακομα 8ελω να μ βγαζει κ ποσο εχασα.πως το εκανες?
αχ ρε κοριτσια με την χ8εσινη βλακεια π πιρα ενα των 15 ακομα δεν νιο8ω καλα.τροω με το ζορι δεν 8ελω να τροω τπτ!!!προσπα9ω να τροω με το ζορι να σινερ8ω και περνω κ τις βιταμινες.καλα δεν ειμαι κ οπως την αλλη φορα π επερνα για 8 μερες των 15μγ.
δεν ξερω τι 8α κανω αν δω και δεν τροω τπτ και χαλιζομαι για μερικες μερες με τα 10 8α τα σταματησω αλιος 8α συνεχισω.πυστευω φταινε των 15 π πιρα γιατι ειμαι λιγα κιλα και αυτο ειναι πολι υσχιρο!
Δεν ξέρω αν φταίει μόνο ότι είσαι λίγα κιλά, ίσως εσένα ο οργανισμός σου να μην τα δέχεται τόσο εύκολα των 15.
Δεν το βγάζει μόνο του εγώ βάζω τα κιλά που έχω χάσει και αυτό τα υπολοιπόμενα.
Λοιπόν πας εκεί που λέει "your text" και γράφεις 8 kg lost - to go και τίποτα άλλο. Αυτό θα σου βγάλει από μόνο του τη φράση 8 kg lost - to go 12 kg....
κατι αλλο αποφασησα αυριο να μην παρω το χαπι μου ετσι να σινελ8ω περισσοτερο.τελικα πυστευω οτι με πειραζουν τα παρμακα αυτα.εχω τα συμτοματα της αλλης φορας κ δεν νομιζω να φταιει η διατροφη γιατι τροω οτι γραφει!!!!!8α παρω τον γιατρο μ και 8α κανω ιπομονη να δω τι 8α γινει.
μην πανικοβάλλεσαι, καλύτερα όμως αύριο να μην πάρεις τίποτα, δεν νομίζω να πάθεις τίποτα αρκεί να φας κανονικά, προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι.....
Μου αρέσει που αλλάζεις συνέχεια tickeraki έχει πλάκα......
ναι πλακα εχω ιχιχχι.σκευτομαι κατι αλλο,να περνω μερα παραμερα το χαπι δεν νομιζψ με μια εμρα διαφορα να μην με πιανει.τι λετε εσεις??
δεν ξέρω δοκιμασέ το, πάντως μέρα παρά μέρα το παίρνουν και στο τέλος της θεραπείας για να αποκοπείς σιγά σιγά από τα χάπια και όχι απότομα.... αν σε πειράζουν κάντο.
8a to pernw mera paramera kian dw na m anoigei h oreksh 8a ta pernw ka8e emra meta k an den zalizome
aaaaaaaaaaax σημερα ακουσα το 6 ατομο να μ λεει οτι αδυνατησα.τι καλα!!!αυριο δεν 8α απρω το χαπακι να δω τι 8α γινει.8α πειραματηστω λιγο.
δεν ξερω αλλα ηλικρινα τροω με το ζορι δεν ειναι φυσιολογικο αυτο.κ ολα ατα απο προχ8ες π πιρα των 15 μιλιγκραμ
αλαλουμακι μου καλη μου οπψς ειδα απο την αρχη τα ποστ μου ειδα οτι εισαι η μονη π συνεχιζει να γραφει εδς απο τις πρωτες π ξεκινησαμε τα φαρμακα μαζι με μενα.
δεν σε 8θμομουν αλλα ειδα τα παλια ποστ εδω σε αυτην την σελιδα κ 8υμη8ικα πολα.ποτε ακριβως ξεκινησα την 8εραπεια ποτε σας κατατρομαξα π τα σταματησα κλπ.ευχομαι να παω καλα να συνεχισω την 8εραπεια δεν 8ελω να ξαναπαρω ουτε ενα γραμμαριο.
οσο για την γυμναστικη μου εχει φταξει κατι κολομερια(ιχιχιχι) κατι ποδια χωρις κυτταριτιδα και πανεμορφα που δεν πυστευα ηλικρινα ποτε απο τοτε π παχυνα οτι 8α ομορφινουν.τα μπουτια μου ηταν ολοσραβα απο λιπος και χοντρα σαν παγουρια οπως κ τα χερια μου.ο ποπος μου τεραστιος πλαδαρος κ τρεμουλιαστος κ απαισιος οι κοιλια μου κρεμοταν κατω.
και δεν ειναι μονο τα φαρμακα!!δεν πυστευα ποτε οτι και με γυμναστικη 8α μεταμορφο8ω τοοοσο γρηγορα.
ξερω οτι μονο π ακουτε για γυμναστικη νιο8ετε αβολα ετσι ενιο8α κ γω και δεν πυστευα οτι φτιαχνεις ωραιο κορμο με αυτην.την συχενομουν.τωρα 9 μηνες περιπου μετα εχω αλλαξει εντελως γνωμη.ΔΙΑΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!Πυστεψτεμαι βλεπω ποσο προσπα8ητε αλλα δεν ξερεται οτι τελικα η γυμναστικη μαζι εμ διατα κανει 8ΑΥΜΑΤΑ!
Εγώ το ξέρω γιατί έκανα πρωταθλητισμός μέχρι τα 18 μου. Και μετά γυμναζόμουν πάντα και μου αρέσει πολύ η γυμναστική. Απλώς επειδή έχω πρόβλημα με τη μέση περιμένω να χάσω τα 10 πρώτα κιλά δηλαδή να πάω 85 για να ξεκινήσω πάλι. Μετά το Πάσχα δηλαδή θα ξεκινήσω. Τι γυμναστική κάνεις και έχεις δει τόση διαφορά?
Πάντως αυτό το πράγμα να μην πεινάς με των 10 δεν το καταλαβαίνω, εκτός και αν συμβαίνει επειδή τα σταμάτησες και τα ξανάρχισες. Γιατί και εγώ τις δύο πρώτες εβδομάδες που έπαιρνα των 10 δεν πείναγα καθόλου. Μετά άρχισα να πεινάω και πήρα των 15 αλλά συνεχίζω να πεινάω, απλώς χορταίνω πιο εύκολα και δεν έχω συχνά λαιμαργίες. Εγώ παίρνω και Xenical με το κυρίως γεύμα. Ελπίζω να μην πάθω τίποτα. Θέλω να πάω 78 με τα πρώτα μπάνια μπας και βάλω μπικίνι δεν μπορώ πάλι με το ολόσωμο......
Χαίρομαι που έχεις γίνει κορμάρα, και που είσαι ακόμα.......... Πιο πολύ όμως χαίρομαι που έχει ανέβει η ψυχολογία σου, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο!!!!!!!!!!
και εγω εμ τα χαπια δεν μπορω να πω πωσ μου εχει κοπη η ορεξη. απλως χορταινω πιο ευκολα ετσι μπορω και τηρω το διαιτολογιο μου.
ζωίτσα των 10 είπαμε παίρνεις?
alalumaki ακομα δεν εγινα κορμαρα 8ελω ακομα κιαλλα να χασω......σχετικα με την γυμναστικη κανω κα8ε εμρα μια ωρα στατικο ποδηλατο με βαρακια συνχρονος και 50 κοιλιακουσ στο στρωματακι μου μετα το ποδηλατο.δεν ξερω γιατι με πιανουν τα 10 αλλα αυτη δεν ειναι η δουλεια τους εξαλου?αλλα πυστευω οτι μετα απο 15 μερες τα συνι8ιζουμε λιγο ετσι μ ετυχε στην αρχη αλλα δεν πιρα κιλα.νομιζα οτι δεν εχασα αλλα ειχα κατακρατηση υγρων μετα ειδα οτι εχασα 2 κιλα στον 2ο μηνα λιγα αλλα εστω εχασα.
πυστευω ακομα οτι ειναι καλο να τα σταματαμε για καμια 15αρα μερες προσεχοντας παααααρα πολυ μην παρουμε κα8ολου κιλα και να τα ξαναξεκιναμε ψστε να μας πιανουν.αν το κανουμε αυτο σηστημα κουτσα στραβα 8α χασουμε οσα κιλα 8ελουμε.
8α κανω κ το αλλο που σου ελεγα να περνω μερα παρα μερα.σημερα για παραδειγμα δεν πηρα και μεχρι τωρα ολα οκ.8α το κανω καμια εβδομαδα μεχρι να δω αν ειναι καλητερα για μενα.
εσυ εχασες σε 1 μηνα πολα κιλα τι δεν παει καλα?
τι εννοείς τι δεν πάει καλά? Εχασα πολλά κιλά γιατί πρώτον είμαι πολλά κιλά και δεύτερον έκανα και δίαιτα, τουλάχιστον τις 20 από τις 30 μέρες του μήνα έκανα πρόγραμμα κατά γράμμα και τις άλλες 10 έκανα και αρκετές παρατυπίες...
ναι ομως πρεπει να χανουμε περιπου 4 κιλα τον μηνα κ συ εχασες 7.αν χανεις ετσι και τους επομενους μηνες ειναι τελεια..
Δεν νομίζω να χάνω έτσι δυστυχώς ήταν ο πρώτος μήνα εκτός και αν αρχίσω γυμναστική...
ποποπο εχουμε τρελα8ει στα ποστ αλαλουμακι.περα δω8ε κανουμε αχαχαχ.παω να κανω καμια δουλιτσα μιας κ κοιμη8ικε ο γιος μου.
ναι όντως πλάκα έχει λες και βγήκαμε όλοι μαζί για καφέ.....
αλαλουμακι 8α συνεχησω αυριο την 8εραπεια τωρα π ειμαι καλα γιατι πειναω πολυ ολη μερα σημερα.
πως τα πας εσυ?
κοριτσια πως παει?τελικα 8α τα σταματησω τα ατιμα τα ρεντουκτιλ.ε δεν παει αλλο.δεν τα αντεχει ο οργανισμος μου ολη μερα κρεβατη με ζαλαδες ειμαι.8α συνεχησω την διατροφη χωρις αυτα δεν γινετε αλιως.μια καλη βοη8εια μ προσφεραν οκ αλλα δεν τα μπορω αλλο με πιραζουν.και ενω τροω οτι γραφει η συνταγη νιο8ω χαλια δεν μπορω να απρω τα ποδια ,ου.
ειναι το μονο φαρμακα που χανεις κιλα αλλα τι να το κανω αν με αρρωστενει?λοιπον απο σημερα ρεντουκτιλ τελος.με βοη8ησαν να χασω 8 ολοκληρα κιλα και αυτο ειναι α8λος για μενα αλλα τα ιπολοιπα 8α τα χασω μονη μου.εκει 8α φανει ποσο δυνατη 8εληση εχω!!
gourounaki
εμεινες σταθερη στην δοση των 10 ml η πηρες και 15 ? μιλαω για τωρα που τα ξαναρχισες, οχι για το περιστατικο που σε πειραξαν και πηγες νοσοκομειο.
ειχε παρει το ματι μου οτι πηρες και καποιο χαπι των 15 παλι η τα εχω μπερδεψει?
pira katala8os ena ton 15mg p eixe minei k apo tote thn pathsa.x8es omws epikoinwnisa me ton giatro m k mou eipe oti einai apo =auto!! pou pira dld twn 15 mg kai thn m paraskeuh 8a paw na me dei kai malon an 8elw 8a sinexisw thn 8erapeia alla gia teleutea fora.
an do k exo ta idia telos.8a sinexiso monh meta.alla 9 meres den eixa problima me ton 10 mg.
sorry gia ta greeklish alla exo ton mikro sto kefali m k buazome.les 2sweet na einai apo ayto to xapi e?exei ligo diaforettiko xroma.h ali8iea einai pti iksera oti einai auto k to pira epitides den ksero ti me epase,enio8a poli kala k den pisteua oti 8a pa8o kati giati etroga swsta k tiro kata gramma thn diatrofh.alla o giatros m eipe oti thn allh fora enio8a etsi epeidi den etroga swsta.kai tora omws p trow swsta giati na to pa8w pali auto?
ναι γουρουνακι, εμενα ακριβως εκει πηγε το μυαλο μου
σε εκεινο το χαπι.
ισως φταιει αυτο και σε πειραξε και η δοσολογια την προηγουμενη φορα και οχι μονο η διατροφη.
πηγαινε στον γιατρο σου, κι αν εχεις ηρεμησει απο ενοχλησεις και σου πει οτι μπορεις να συνεχισεις με των 10, ξαναπροσπαθησε χωρις παρασπονδιες στις δοσεις κι αν ξαναεχεις παρενεργειες το κοβεις τοτε.
αυτο σκευτικα κ γω να κανω δεν 8ελω να το σταματησω απο τωρα πριν χασω κιαλλα κιλα.σημερα ειμαι αδια8ετη κ ζηγηστικα κ με δειχνει 76,5 8α ειμαι λιγοτερα λες ε?ειμαι πολυ καλητερα σημερα την παρασκευη 8α με συνβουλεψει κ ο πα8ολογος μου τι να κανω.εσυ πως τα πας κανεις καποια διατροφη?
gourounitsa τι έπαθες πάλι, αυτά τα χάπια των 15 δεν σου πάνε καθόλου..... Νομίζω ότι αυτά φταίνε δεν μπορεί να είναι τυχαίο με το που τα πήρες άρχισες να νοιώθεις χάλια. Αφού είπες ότι έτρωγες και σωστά μάλλον αυτά σε πείραξαν, μην τα ξαναπάρεις. Πήγαινε και στο γιατρό σου και αν σου πει συνέχισε των 10 που δεν σε πειράζουν, αλλά των 15 καλύτερα να τα ξεχάσεις. Ρωτησέ τον και για τα xenical μήπως αν σταματήσεις τα reductil πάρεις xenical, δεν έχουν βέβαια την ίδια δράση. Πάνω απ' όλα είπαμε η υγιεία μας γιατί έχουμε και παιδιά.....
Εμένα δεν με πειράζουν καθόλου εκτός από πολύ μικρές παρενέργειες, έχασα και ακόμα ένα κιλό. Το καλό με αυτά τα χάπια είναι ότι ακόμα και αν δεν κάνεις σωστή διατροφή, βοηθάει τόσο πολύ στις καύσεις που τουλάχιστον δεν παίρνεις.
Εγώ το ΣΚ έφαγα ένα κάρο βλακείες που σε διαφορετικές συνθήκες θα είχα πάρει το κιλό που έχασα όμως έμεινα σταθερή. Βέβαια έτρωγα χαζά πράγματα αλλά δεν μπορούσα να φάω μεγάλες ποσότητες όπως πριν.
gourounitsa τώρα πως είσαι νοιώθεις καλύτερα?
αλαμανυκι στο ειχα πει βρε οτι κανουν καυσεις κ δεν περνεις κιλο.ναι αυτα τα 15αρια φτεγανε μαλλον και μαλον 8α κανω μια τελευτεα προσπα8εια με των 10.σημερα ειμαι παλι καλιτερα αλλα δεν παει κατω τπτ.ειμαι 66,5 κιλα κ ειμαι κ αδια8εη πρεπει να εχασα 4 μερες π δεν πενω το χαπι.μια χαρα τα πας μπραβο.
8ιμι8ικα κατι αλο για μενα.οτι οσα κιλα πηρα απο το προιγουμενο καλοκαιρι ολο τον χειμωνα τα εχασα σε 3 μηνες.ειμουν το περασμενο καλοκαιρι 77 κιλα.
σε πιάνουν πολύ τα χάπια, να τρως κανονικά για να μην έχεις τις προηγούμενες ιστορίες.... τα ξεκίνησες των 10?
καλημερα
\κλεινω δευτερη βδομαδα και ενω τρωω κανονικα εχω κολησει :(
μονο μισο κιλο εχω χασει αυτη τη βδομαδα και κανω καταγραμμα την διαιτα..
ισως φταιει το οτι δεν εχω παει τουαλετα...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΖΩΗΤΣΑ! ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ!
ΘΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΤΟ ΑΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
(ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΣΦΑΛΩΣ!)
ΧΘΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΤ,ΜΠΗΚΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ!
ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ!
ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΦΕΤΟ ΕΓΙΝΑ!
χαχα
:p μπαινω συνεχεια στο ψηατ αλλα μονιμοσ ειμαι μονη :(