Originally posted by NADINE
Quote:
Originally posted by lbp
Προχτές μου έλεγε η ξαδέρφη μου ότι η παχυσαρκία είναι αρρώστεια και οι παχύσαρκοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Και αυτή είναι έτσι, 1,75 και 55 κιλά.
Να υποθέσω πως αναφερόμαστε στη γνωστή ξαδέρφη...Πες της πως μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς,παρά να μιλάς!
Μαράκι μου γλυκό,σου το λέω με όλη μου την καλή διάθεση!Σε παρακαλώ,μην το κάνεις αυτό άλλο στον εαυτό σου!
Είναι πρόδηλο το ζήτημα σου με την εμφάνιση,τους άντρες,τη σύγκριση,την ανταγωνιστικότητα.Νιώθω πόσο υποφέρεις!
Σέβομαι την ανάγκη σου να μοιραστείς κι εσύ τις σκέψεις σου ελεύθερα όπως όλοι μας και θαυμάζω την αγωνιστική διάθεση,που σε διαπνέει.
Εδώ μέσα όμως,καρδούλα μου,δεν υπάρχουν εχθροί σου!Ούτε έξω στη ζωούλα σου φαντάζομαι πως υπάρχουν άλλωστε...
Αντιλαμβάνομαι πως έχεις την αίσθηση πως από τη μία βρισκόμαστε όλοι εμείς κι από την άλλη εσύ και παλεύεις να σε υπερασπίσεις.
Προσωπικά σου ομολογώ πως επιλέγω να μη σχολιάζω τις απόψεις σου,παρά το προκλητικό του αντιλόγου που μου βγαίνει
και να επισημαίνω ένα δύο σημεία,όπου με χιουμοριστική διάθεση προσπάθησα να σου εκφράσω το άτοπο των λεγόμενων σου.
Το να σου πω να χαλαρώσεις και να το πάρεις αλλιώς,δε θα έχει-φοβάμαι-κανένα νόημα...Νομίζω πως χρειάζεσαι βοήθεια και υποστήριξη
και ανησυχώ πως δεν την έχεις στο βαθμό,που την χρειάζεσαι.Ματάκια μου,σε παρακαλώ πολύ,απευθύνσου σε κάποιον,που μπορεί
να σε βοηθήσει!Κι εγώ πηγαίνω σε ψυχολόγο και κόσμος πολύς!Δεν είναι ούτε απαξιωτικό ούτε υποτιμητικό...Είσαι νέο κορίτσι κι είναι κρίμα!
Στερείς από τον εαυτό σου την απόλαυση των ουσιαστικών σχέσεων με τους άλλους,χάρη στα στερεότυπα εμπόδια που έχεις και σας βάζεις!
Φοβάμαι πως προχώρησα σε χωράφια που δε μου αναλογούν,πιθανόν σε στεναχωρώ,αλλά πίστεψε με,πονά η ψυχή μου να σε διαβάζω...