Είχα ένα δίλλημα ... να εμφανιστώ, ή να μην εμφανιστώ?
Διάβασα τις 16 σελίδες του τόπικ, και όλο "γλυκούλες μου", "αγάπες μου", "κοριτσάρες μου", "έχω περίοδο" ....
Οπότε έλεγα "αν εμφανιστώ, ή θα πρέπει τα κορίτσια να αλλάξουν προσφωνήσεις, ή ..... υπάρχει ο κίνδυνος να συνηθίσω και να αρχίσω να απαντάω κι εγώ όταν ακούω "κοριτσάρες μου" ... μωρέ λετε να μου μείνει κανά κουσούρι? :P
Χαίρομαι που είμαι κι εγώ στην παρέα σας, κοριτσάρες. Ξεκίνησα, όπως έγραψε και η Νεκταρία μου, απο προχθές Δευτέρα 11 του μηνού. Προς το παρόν προσπαθώ να καταφέρω να μάθω τι πάει με τι, και τι δεν επιτρέπεται με τι.
Δεν θα σας γράφω τι τρώω κάθε μέρα, για να μην ... .τρομάζετε !!! Αυτήν την εβδομάδα θα τρώω αρκετά σε ποσότητα, και απο βδομάδα θα αρχίσω να μειώνω. Πχ, χθες πρωί στις 8, 3 κουλούρια (δεν λέω "Θεσσαλονίκης" ... εννοείται). Σήμερα έφαγα ΜΟΝΟ 2 (!) και το τρίτο το έφαγα κατά τις 11. Τώρα που σας γράφω έφαγα 2 πορτοκάλια.
Τέλος πάντων, με "δυσαρεστεί" κάπως που σας βλέπω οτι είστε κάπως επιρρεπείς στις .... αμαρτίες.
Κορίτσια, κάνουμε διατροφή ή παίζουμε? Θέλουμε να χάσουμε κιλά ή όχι. Για να βλέπω λίγη αυτοσυγκράτηση !
Κάποιες φέρετε βαριά ευθύνη (καλά, μην τρομάζετε). Μας βάλατε στο λούκι και τώρα αρχίσατε τις αδυναμίες? Αντε πάμε γερά !!!!
Κράτα με, να σε κρατώ, να ανεβούμε το βουνό. Κάπως έτσι δεν λέει?
Ξεκίνησα από 125. Αϊντε να διούμε που θα φτάσω?
Α, και ένα υστερόγραφο. Υπάρχει κανένα βιβλίο, ελληνικό ή αγγλικό, σχετικά με την διατροφή αυτή?
ΑΑΑΑ και κάτι τελευταίο - δικαιούμαι το πρώτο μου ποστ να είναι μεγάλο και ασυνάρτητο ε?
Το πρόβλημα μου είναι ο καφές, και συγκεκριμένα η ζάχαρη. Πίνω από 3 έως 5 καφέδες την μέρα, με 2 κουταλιές ζάχαρη σε κάθε καφέ.
Τι κάνω?