Τέλεια! στην υγειά μας!
Ζωίτσα μου κοιμήσου εσύ θα τον έχεις και στο Βόλο ! όχι παίζουμε
και τα ποτά, τις δάδες, τον αλκοολούχο χυμό και τα όλα σου!
Printable View
Τέλεια! στην υγειά μας!
Ζωίτσα μου κοιμήσου εσύ θα τον έχεις και στο Βόλο ! όχι παίζουμε
και τα ποτά, τις δάδες, τον αλκοολούχο χυμό και τα όλα σου!
nadinaki mou θεα!!!! καλημερα κοριτσια!
καλημέρα κούκλές μου και solitude κάπου σε είδα καρδιά μου...
φιλάκια πολλά
στην 8 σελιδα το αφησα εχθες στις 16:00 βρε κοριτσια. τσατ το περασατε?? μεχρι και ο διαχειρηστης που ειχε χρονια να εμφανιστει διεγραψε μυνηματα !!! μπραβο σας, μπραβο σας.....
Καλημερουδιαααααααααααααα αααααααααααα
χαχαχ ειδες barb? δωσαμε ρεσιταλ παλι .. και περασαμε και σε αλλα φορουμ .... :P δηλωσαμε αμνηστια ομως και νομιζω πως εμεις απο την μερια μας θα το τηρησουμε και δεν θα ασοχληθουμε ξανα!!! παω να παρω το κουλουρακι να παρω δυναμεις.. και τρεχω στις υπηρεσιες για δουλειες γραφειου... πφφφφ καλημερααα
ποια αλλα φορουμ?
ζωιτσα αν δεν κανω λαθος, κανεις λατιν χορο σωστα?
ενδιαφερομαι κ εγω να αρχισω, και θα ηθελα καποιες πληροφορίες....
ειναι κουραστικος-γρηγορος σα χρός? μπορεις να μπεις ευκολα στο κλιμα, ή θα επρεπε να εισαι απο την αρχή? ντυνεσαι ειδικα? απο παπουτσια?
μπορει να σου φανουν χαζες οι ερωτησεις μου.... ;)
Lily μου εχεις μσν βρε? ειδα το μηνυμα που μου στειλες με το ε μαιλ σου σε εκανα ινβαιτ (πως το μιλαω ετσι η ατιμη!!) στο μσν και περιμενω να με δεχτεις!!
καλημερα, εχω ξεκινησει απο το σεπτεμβριο.. μπορεις και τωρα να γραφτεις απλα στην αρχη θα σου φανει λιγο δυσκολο γιατι εμεις μαθαμε σταδιακα τις κινησεις και εσυ θα πρεπει να τα μαθεις μαζεμενα.. μπορεις αν θελεις να παρει τα ιδικα παπουτισα χορου που κοστιζουν γυρω στα 100 ειναι με ειδικο τακουνι και σου κραταει το ποδι, εγω χορευω με τα αθλητικα μου η τις μποτες μου!Quote:
Originally posted by mtsek85
ειναι κουραστικος-γρηγορος σα χρός? μπορεις να μπεις ευκολα στο κλιμα, ή θα επρεπε να εισαι απο την αρχή? ντυνεσαι ειδικα? απο παπουτσια?
δεν κουραζεσε ολο την ωρα .. ειναι αναλογα με το χορο, η ρουμπα - το μερεγκε- η μπατσατα ας πουμε ειναι χαλαρποι χοροι.. αλλα ολα τα αλλα... σαμπα, σαλσα, τσα τσα τσα, μαμπο ... σου βγαινει η γλωσσα ειδικα οταν κανουμε 2 -3 χορους ιδιους στη σειρα..
αυτες τις μερες καναμε και λιγο ροκ 'ν ντρολ και φολκς και ακτι αλλο δεν θυμαμαι πως λεγεται ( το χορευε η αλικη βουγιουκλακη στις παλιες ταινιες.. οχι τουιτσ.. καπως αλλιως λεγεται ) και καταιδρωσαμε!!
ακουγεται παντως πολυ καλη γυμναστικη και πρεπει να ειναι πολυ καλη η ολη φαση!!!! το καλοκαιρι σταματανε τα μαθηματα? εσυ εισια απο Αθηνα? Αν ναι σε ποια περιοχη πας...? :) σε ευχαριστω για τις πληροφορίες :*
Quote:
Originally posted by zwhtsa
καλημερα, εχω ξεκινησει απο το σεπτεμβριο.. μπορεις και τωρα να γραφτεις απλα στην αρχη θα σου φανει λιγο δυσκολο γιατι εμεις μαθαμε σταδιακα τις κινησεις και εσυ θα πρεπει να τα μαθεις μαζεμενα.. μπορεις αν θελεις να παρει τα ιδικα παπουτισα χορου που κοστιζουν γυρω στα 100 ειναι με ειδικο τακουνι και σου κραταει το ποδι, εγω χορευω με τα αθλητικα μου η τις μποτες μου!Quote:
Originally posted by mtsek85
δεν κουραζεσε ολο την ωρα .. ειναι αναλογα με το χορο, η ρουμπα - το μερεγκε- η μπατσατα ας πουμε ειναι χαλαρποι χοροι.. αλλα ολα τα αλλα... σαμπα, σαλσα, τσα τσα τσα, μαμπο ... σου βγαινει η γλωσσα ειδικα οταν κανουμε 2 -3 χορους ιδιους στη σειρα..
αυτες τις μερες καναμε και λιγο ροκ 'ν ντρολ και φολκς και ακτι αλλο δεν θυμαμαι πως λεγεται ( το χορευε η αλικη βουγιουκλακη στις παλιες ταινιες.. οχι τουιτσ.. καπως αλλιως λεγεται ) και καταιδρωσαμε!!
εμενα μου στειλε η μανουλιτσα μου σημερα χρηματα για να γραφτω σε σχολη χορου!! αντε να δω βεβαια με τοσα χρηματα αν θα βρω τπτ...
για ποιο ειδος χορου σκεφτεσαι esprit?
παντως σε ερευνα που εχω κανει πανω-κατω παει 50 ευρω το μηνα....
απο βολο ειμαι... εδω στο βολο δινω 40 ευρω το μηνα για δυο φορες την βδομαδα! το καλοκαιρι αφου κανουμε μια εκδηλωση τελειωνου ντα μαθηματα.. θα ερθετε ναμ ε καμαρωσετε??? λεω να λαβω μερος ... θα πεσει τρελο γελιο χαχαχαχα
καθε δευτερη παρασκευη κανουμε και παρτυ και μαζευονται παιδια και απο αλλες σχολες και χορευουμε ολοι μαζι οποτε και γνωριμιες κανουμε.... και περναμε καλα... και γυμανζομαστε! τι καλυτερο...
σημερα ξεκιναω τις επισκεψεις στους γιατρους για να παρω βεβαιωσεις για το κολυμβητηριο!!
Τι ωραία που κατέληξε η βραδυά σας, τελικά, τυχερούλες, με καρπούζια, άντρες, αντράκια, χυμούς, αιώρες και καλοκαιρινές αύρες...κι εγώ να μην το θέλω αυτό το καλοκαίρι να έρθει...και εσείς να του φωνάζετε από το Φεβρουάριο...ωραίες φιλενάδες, μπρε!
καλα κανουν τα κοριτσια!!!α φου ξερουν οτι 8α ειμαστε ολες 8εες αυτο το καλοκαιρι..
βρε ας τα χασουμε τα ρημαδια και ας ειμαστε και το επομενο , δεν πειραζει !!!
εσυ γτ δε θελεις να ερθει το καλοκαιρακι καλε???
μπρε ζωη εσυ μου ειπες οτι εδινες 50 ευρω την εβδομαδα.... αντε αδικα μου κοψες τα φτερα...
για λατιν σκεφτομαι mtsek85 θελω λιγη χαρα λιγη ζωηραδα στην ζωη μου λιγη ενταση πως να το πω!
καλε 40 σου ειπα οχι 50... 50 ηταν το πρωτο μηνα με την εγγραφη
δε ξερω τι μου ειπες μαλλον λαθος καταλαβα. αλλα νομιζα τελος παντων 50 ευρω καθε εβδομαδα και φρικαρα γι αυτο ειπα κιολας οτι ειναι πολλα!! ουφ ενταξει παλι καλα... με αθλητικα μπορεις να χορεψεις λατιν? η πρεπει ντε και καλα να αγορασω τα ειδικα παπουτσια?
εγω μια χαρα χορευω και με αθλητικα .. τα παπουτσια δεν τα εχω αγορασει ακομη.
εγω ειχα γραψει 50/μηνα πριν, τοσο μου εχουν πει απο σχολη και τα μαθηματα ειναι 2 φορες τη βδομαδα...
και εγω ετσι το βλεπω, ειναι αρκετα ζωηρος χορος και θα μας ανεβασει!!!!
Quote:
Originally posted by Esprit
εσυ γτ δε θελεις να ερθει το καλοκαιρακι καλε???
μπρε ζωη εσυ μου ειπες οτι εδινες 50 ευρω την εβδομαδα.... αντε αδικα μου κοψες τα φτερα...
για λατιν σκεφτομαι mtsek85 θελω λιγη χαρα λιγη ζωηραδα στην ζωη μου λιγη ενταση πως να το πω!
Εγώ καλέ, καλές μου, το καλοκαιράκι δεν το θέλω φέτος...αλλά όχι για τα κιλά, όπως σκεφτήκατε όλες οι μπικινόπληκτες...
το φοβάμαι τι θα φέρει ή τί θα πάρει...(και όχι από κιλά...)
παρομοιως...
Τι άλλο θα φέρει, βρε, σε σένα εκτός από τούλια και ρύζι.... άντε και κανένα μπεμπέ;;;;; και μη φοβάσαι για τά κιλά...τώρα ξέρεις...πώς να τρωςQuote:
Originally posted by BaD
παρομοιως...